Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke en vakkundige mensen. Geven duidelijk les met keurig materieel en materiaal

Tot rijschool!

Enorm leuke lessen kunnen volgen via jullie! Erg attente en vriendelijk personeel. Denk erg goed mee naar oplossingen en belde mij op voor het inplannen van een herexamen zodat dit zsm kan worden gereden. En de instructrice is echt een topper. Heel leuk contact en is duidelijk en geduldig tijdens het rijden! Een echte aanrader! En de bus waarmee je rijdt is keurig en altijd schoon! Kan ook niet anders als die bij mij in het onderhoud zit ;)!

Uistekend

Ik vondt het uitstekend ger hele goeie instructeur

Ongestructureerd

-Planningen die, zonder overleg, ingedeeld én gewijzigd worden, waardoor je ineens 2 uur extra aan het lessen bent. -Planningen van anderen die verkeerd gaan waardoor je ineens met een 3de ongewenste en ongenode bijrijder moet lessen. -Docenten die niet op 1 lijn staan; papieren oefenexamens vs online oefen examens. Dus bij de één moet je een laptop/tablet meenemen, terwijl de ander je leert over het nieuwe, zuinige, milieubewuste rijden en ondertussen 3/4 regenwoud laat kappen omdat hij niet met een computer overweg kan en alles vanaf papier doet. Richtingaanwijzer; wanneer? De één; Zo snel mogelijk zodat men weet wat je wilt. De ander; dat is dwingend! Pas aanzetten als je daadwerkelijk van baan kan wisselen. Tunnel in; gas los, licht afremmen? Of alleen gas los en laten vallen. Tja...de een zegt...en de ander zegt.... Succes! -instructeurs die zelf niet weten wat voor instructies ze gaan geven omdat ze het zelf net voor de helft geleerd hebben. -instructeur die tijdens het rijden onbenullige foto's van privé leven via telefoon laat zien. -instructeurs die jij er zelf aan moet herinneren dat er bepaalde aspecten terug komen bij het afrijden die zij jou nog niet geleerd hebben. -amper parkeermogelijkheid. -mensen met een honden allergie/angst moeten absoluut niet naar Dordt gaan. (Ik heb niks tegen honden, vind de herders prachtig, maar kan me indenken dat niet iedereen die mening met mij deelt.) - een app waarin je je lesrooster en vorderingen kan zien, die niet ingevuld word door je instructeur(s) waardoor je dus nog niks weet. -verouderd materiaal -chaos in een werkplaats waardoor een instructeur eerst een half uur bezig is om bij materiaal te komen voordat de les/toets kan beginnen. 2 punten die wel goed zijn; -de lunch tijdens de theorie cursussen. Maar ja, die word dan ook niet door Wierks verzorgd. -feit dat er 2 locaties zijn en ik heel erg hoop dat het in Rotterdam beter zal zijn. Dus aanbevelen? Dordt in ieder geval niet. R'dam? Geen idee...

Super rijschool

Leuke gezellige leerzame opleiding gehad. Perfect !!!

• Opleiding: Bus (D)

Leuke lessen gehad

Leuke cursussen gehad waarvan de laatste De heftruckcursus van Dave de leukste was. Goede leraar!

• Opleiding: Nascholing code 95

Geweldige en duidelijke instructeur

Zowel theorie als praktijk goede en vooral rustige instructeurs. Met name de communicatie was zeer goed geregeld. Aanrader!

fijn met Arie gewerkt

Goed geregeld

Leuke mensen

• Opleiding: Nascholing code 95

Top rijschool!!

Vandaag ging op voor BE rijbewijs bij Wierks. Van A tot Z klopt het. Vooraf duidelijke informatie en de afspraak inplannen voor de lessen en examen gaat super klantvriendelijk! 29 augustus werd keurig ontvangen bij Wierks, vervolgens melden de rij-instructeur zich bij je en neemt je de gehele dag mee. Ik werd vandaag begeleid door Ben. Een top rij-instructeur. Stelt je direct op je gemak en geeft je alle informatie. Tijdens de les geeft hij je de juiste tools mee om het makelijk te maken en het is direct duidelijk! Het meest bijzondere is dat Ben ook mijn rij instructeur was bij mijn B rijbewijs, 19 jaar terug. Ook toen was het bij Wierks al top geregeld en Ben is nog steeds de super rij instructeur!! Mijn advies ga bij Wierks je rijbewijs halen!!

• Opleiding: Auto met Aanhangwagen BE

Prettige rijschool met goed materieel

Duidelijke instructies met goede uitleg. Vriendelijke instructrice. Eigen inbreng tijdens de lessen was ook geen probleem. Goed materieel aanwezig

• Opleiding: Auto met Aanhangwagen BE

Perfecte dag, gezellig, leerzaam en ......geslaagd!

Ben is een ervaren en aardige instructeur, heb de dag beleefd als heel leerzaam en gezellig. De dag prettig afgesloten met een examen waar ik geslaagd ben.

Gezellig

Ik ben de eerste x gezakt, maar dat was volledig terecht. Ik was zo super gespannen, waardoor ik veel fouten maakte. De 2e x was ik veel rustiger, dat kwam ook omdat ik wist wat ik kon verwachten. Het valt echt niet mee om na 42 jaar opnieuw examen te moeten doen. Al met al een super leuke ervaring, leuke instructeur en examinatoren.

• Klantgerichtheid N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Helemaal goed.

Rijbewijs c met code 95. Manier van lesgeven beviel me zeer goed. Instructeur vakbekwaam en een rustige manier van communiceren. Planning meedenkend en goed bereikbaar. En in geplande tijd rijbewijs behaald.

• Opleiding: Vrachtauto (C)

Mijn rijbewijs C weten te halen door de prima en professionele begeleiding van Jan Vermeulen. Jan is rustig en weet alles uitstekend uit te leggen. Ook de therie gedeeltes waren prima geregeld dus niets dan lof voor Wierks.

Fijne verkeersschool

Lex en Rob, bedankt!

Voorbereiding in planning en facturatie een beetje rommelig gegaan, maar dit is bij aanvang van de eerste les direct hersteld. Klein puntje tijdens toets besloten terrein, dat de motorrijlessen hier hinderen en ook geen afstand houden tijdens de les en/of toets. Groot compliment naar alle instructeurs die echt hun best doen om er wat leuks van te maken en hun kennis willen overbrengen aan de leerling. Dit zorgt er echt voor dat je met plezier de opleiding doorloopt.

• Opleiding: Bus (D)

prima rijschool, vakkundige instructeurs

Rijlessen gevolgd voor C1. Weer even terug naar de basis, op leuke en leerzame wijze op gewezen door instructeur. Goed om zo weer even scherp te worden.

• Opleiding: Camperrijbewijs (C1)

Onwijs leuke instructrice en zeer leerzaam.

Zeker een aanrader.

• Opleiding: Vrachtauto (C)

Het was een topdag in dordrecht

Ik was zo zenuwachtig als het maar zijn kon Ben, van wierks in dordrecht heeft me er doorheen geholpen en ben in 1 keer geslaagd

Goed uitleg

Geslaagd!!

Een fijne rijschool met een super gezellige rij instructeur waar ik een goede klik mee had , luistert en helpt je waar je vragen over hebt. De lunch was ook netjes geregeld en uiteindelijk afgereden in roosendaal en geslaagd

Prima geregeld

Goed geregeld en er werd genoeg tijd aan mij besteed.

• Opleiding: Auto met Aanhangwagen BE

gezellig goed geregeld en snel

ik was opzoek naar een rijschool waar ik be kon halen wierks reageerde al heel snel om mij te helpen dat was erg fijn kon met al mijn vragen terecht en kreeg ze ook geantwoord , vervolgens een dag ingepland , om in een dag be te halen ik mocht vervolgens die dag mee met Ben mee dit heb ik ervaren als een leerzame en gezellige dag Ben was gezellig en voral erg goed in zijn vak hij heeft het me goed geleerd hoe alles moest. dankjewel wierks.

Fijne rijschool!

Voor mijn E achter B les gehad van Ben. Leuke en gezellige man met veel ervaring in het lesgeven. Wisselt fijn af met 'gewoon' rijden en de bijzondere verrichtingen, waardoor je in een goede positieve spiraal blijft zitten. Zat met het examen op een goed niveau om in 1x te kunnen slagen! Bedankt voor de fijne rijopleiding!

Ploegstraat 44

3319LG Dordrecht