Erg goede rijschool
In 1 woord: Uitmuntend!
Tevreden, goede begeleiding en in 1 x geslaagd.
Heel prettig ervaren om hier les te krijgen.
Top rijschool, vriendelijke mensen goeie hulp, alles is duidelijk je weet waar aan en waar af, goed les materiaal goede instructeurs, snelle service. Echt Top!
Toppers! Fijn les gehad en goed geïnstrueerd, in één keer geslaagd voor het C rijbewijs. Binnenkort weer verder voor CE.
Geslaagd
Mijn BE rijbewijs gehaald dankzij Ben. Goede rustige instructeur, die duidelijk wat jaren ervaring heeft. Met een paar handige tips de aanhanger goed onder controle gekregen en in 1x mn rijbewijs gehaald. Verder erg gezellig in de wagen. Top, en heel erg bedankt Ben!
Ik was geen makkelijke klant ivm tijdsdruk en alles op een paar dagen. Jullie hebben me super geholpen.
Fijne rijschool, goede rijlessen gehad van een aardige, bekwame instructeur.
Zonder enige ervaring met aanhanger rijden in bijzonder korte tijd het rijbewijs De gehaald. Dit was nooit gelukt zonder de flexibiliteit, het antwoord geven op vragen en zeer goede uitleg van de instructeur. Leuk om te doen en daarnaast ook nog ontspannend terwijl zenuwen best wel een beetje op zijn plaats zijn. Dank jullie hartelijk voor deze lesperiode.
Ik heb mijn LZV cursus als zeer prettig ervaren. Een hele prettige instructeur die niet te beroerd is om te reageren op elke vraag. Ook met het praktijk gedeelte veel geduld en alles rustig uitleggen. Al met al een hele prettige ervaring wat geresulteerd heeft in een slaging voor het examen.
In een dag voldoende leren en rijden om aan het einde van de dag het BE rijbewijs te halen. En alles was goed gereld. Bedankt BEn!!
Ging allemaal erg goed, ik ben erg blij met mn nieuwe BE rijbewijs!
Ben zeer goed opgeleid door wierks echt top
Mijn ervaring is goed over wierks. En hoop dat jullie dat blijven doen een dikke pluim
Vandaag voor mn e achter b op geweest in een 1 dag's cursus . En geslaagd!! Was een leerzame dag met een hele relexte rij-instructeur. Leuke babbel tijdens het rijden waardoor het rijden lekker soepel ging. Mijn dag kan niet meer stuk wieriks bedankt!
Zeer vakkundige mensen. Ze leggen alles rustig en goed uit.
Super leuke lessen gehad en alles werd op tijd geïnformeerd. Blij dat ik mijn vrachtwagenrijbewijs via hun heb gehaald
leerzame en ook zeker een leuke les gehad, be rijbewijs in een keer behaald. Echt een aanrader.
Heb heel veel geleerd in korte tijd.Buiten de wachttijden van het cbr heb ik mijn theorie en praktijk voor het rijbewijs C gehaald in 3 weken.
Ik heb hier een opleiding gevolgd voor mijn c rijbewijs. Vind het echt een top rijschool. Ik Had rob als instructeur, hij heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit. Ik Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Kan deze rijschool zeker aanraden.
Planning is klantvriendelijk en vlot, relaxte instructeur.