Het waren leerzame fijne lessen waar alles duidelijk en rustig werd uitgelegd.
Dave heeft goed les gegeven op een leuke manier.
Was geen saaie les en dat motiveert enorm
Ik vond dat je snel leert van de instructeurs en ze zijn vriendelijk en geduldig.
Wierks biedt een goede opleiding in een prettige leeromgeving met instructeurs die duidelijk een hoop ervaring hebben vanuit de praktijk. De theorielessen zijn prettig om te volgen en er is altijd ruimte voor vragen. De praktijklessen zijn leuk en uitdagend, geen rit is hetzelfde. En wanneer er organisatorisch iets geregeld moet worden, dan staan de mensen achter de balie altijd klaar met een passende oplossing. Al met al een fijn rijopleider.
Ondanks faalangst alle hulp gehad die mogelijk is om mijn vrachtwagen en motor rijbewijs te behalen in zeer korte tijd.
Vanaf het begin goed begeleid van b naar c rijbewijs. Sommige dingen gaan in hoog tempo, met name de theorie, maar door duidelijke uitleg van een ervaren docent valt alles vanzelf op zijn plaats. Vriendelijke en geduldige rijinstructeurs en bovenal eerlijk wat vertrouwen geeft. Geen mooie verhalen en zakken waardoor je extra geld kwijt bent. Duidelijke uitleg juist over de dingen die je minder snel oppakt en daar wordt focus op gelegd in de lessen.
Het betreft in mijn situatie om een dag lessen met examen er achteraan. Ik ben goed ontvangen. De lessen waren effectief. Het was een prettige sfeer, zowel tijdens het lessen als tijdens de pauzes, voor en na het afrijden. Graag had ik de theorie van te voren ontvangen om deze beter door te nemen voor het afrijden.
Netjes en goed verzorgde nascholing
Ik was gepland voor een dag training.. Theorie was duidelijk . Heb wat bijgeleerd .. Training was interessant en helder. Ik zie geen keuze voor heftruck training dus nascholing code 95 gekozen.. moest iets noteren.
Buiten het feit dat ik alle onderdelen in eenmaal heb behaald, ben ik erg tevreden over de lessen. Dit komt dankzij Mustafa. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Het enige minpunt was het verschil tussen de verschillende perspectieven van de instructeurs in Dordrecht en Rotterdam. Mustafa heeft mij op een zeer fijne en relaxte wijze tot mijn examen begeleid.
Ik heb mijn CE lessen mogen ervaren met Harry. Prima kerel, lekker rustig en legt het goed uit. (Ik geef hieronder 1 ster voor toepasbaarheid op het werk, dat heeft te maken dat ik op het werk met een aanhanger rij met 2 draaipunten)
Met behulp van Ben Kikker de opleiding voor het BE rijbewijs mogen volgen. Naast het feit dat hij topmaterieel tot beschikking heeft (VW Transporter met alle toeters en bellen), is hij erg prettig in de omgang en zeer ervaren. Leuke dagen gehad, vlogen voorbij. Aanrader voor mij en zeer aan te bevelen!
Goede communicatie wat planning van de rijlessen en contact bij vragen Mijn instructeur Jan was een duidelijke instructeur, die het ook goed kon overbrengen. Bovendien was het fijn dat hij ook de goede dingen vertelde en niet alleen wat er beter moet. Dit gaf mij extra zelfvertrouwen. Moet wel zeggen dat het kwa sfeer en gevoel fijner was om te rijden in Rotterdam dan in Dordrecht. Dordrecht voelde wat afstandelijker
Corline is een down to Earth persoon die duidelijk zegt wat je moet doen. Daarbij was het ook nog gezellig waardoor de lessen nog leuk waren om te doen ook. Prima ervaring dus !
Ik ben heel tevreden hoe MR,BEN het rijles geef
Alleen de koffie is bar slecht.
Super rijlessen gehad en rustig uitgelegd door de instructeur.. het examen verliep rustig na een peptalk van de instructeur. Super rijschool
Deze rijschool/instructeur Lex Wierks is echt een aanrader voor het behalen van je C1 rijbewijs! Je krijgt serieuze en doelgerichte lessen en zeer eerlijke feedback waarbij er zeker ook ruimte is om het plezier in het rijden te ervaren. Daarnaast vriendelijk en rustig maar streng waar nodig met een persoonsgerichte aanpak. Ben super tevreden en heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!
Veel informatie in 1 dag maar is het waard
Tijdens de één daagse rijopleiding E achter B ben ik uitstekend begeleid. Veel goede, duidelijke feedback ontvangen waar ik wat mee kon! Complimenten voor de instructrice!
Prettige sfeer, ervaren instructeurs
Ontzettend goede ervaring
Ben tevreden ondanks dat ik de eerste keer ben gezakt zou ik deze rijschool toch aanbevelen.