Ik heb goed les en uitleg gekregen ze bereiden je goed voor op de examens
Ik heb een goede begeleiding gehad van Ben, waarbij hij allew goed uitgelegt heeft en mij het zelfvertrouwen heeft gegeven dat ik het kon en ging halen. Gezellig en leerzaam! Als ik vragen had kon ik die gewoon stellen.
Alles goed geregeld. Ervaren instructeurs die je uitstekend voorbereiden op je examen.
Prima naar mn zin gehad en een hele toffe en goeie instructeur
Zeer gezellig en goede instructies
De instructrice die ik de laatste dag 2 uurtjes heb gehad. Heeft mij meer geleerd dan de mevrouw de andere 26 uur.
Goede rijschool, met goede instructeur(s)
Top familiebedrijf. Alles netjes geregeld
Ervaren bedrijf, iedereen heeft kennis van zaken. En weten waar ze het over hebben.
Duidelijk informatie gekregen, duidelijk en goede rijlessen. Vriendelijke rijinstructeur.
Heb de CE opleiding positief ervaren ook vooral de klantvriendelijkheid geef ik zeker een dikke 10
Alles duidelijke en niet gehaast uitgelegd. Er word veel tijd genomen voor de verschillende onderdelen
Goede instructie. Theorie niet echt van toepassing voor een camper rijbewijs. Zou aangepast moeten worden. Fijn bedrijf om lessen te volgen
Een dagcursus van Ben voor het aanhangerrijbewijs. Ben legt alles rustig uit en geeft de juiste aanwijzingen. Verder ontzettend gezellig en goed gelachen!!! Examen ook gehaald. Ben, ontzettend bedankt!!!
3 dagdelen en een ochtend examen. best intensief, maar goede voorbereiding.
Fijne en aardige instructrice en examinator. Tijdens de lessen hing er een fijne sfeer en kreeg ik op een fijne manier tips een op/aanmerkingen over mijn rijstijl en wat beter kon maar ook over wat goed ging. Die combinatie gaf een fijne balans zeker ook voor de zelfverzekerdheid waarmee je dan rijd. Fijne examenrit gereden, examinator was een fijne rustige man met ook een goed gevoel voor humor.
Voor mijn E rijbewijs een dagopleiding gedaan. De instructeur gaf goede uitleg en had een zeer aangename manier van lesgeven. Daarbovenop was het ook gewoon gezellig in de auto. Best belangrijk als je een hele dag in dezelfde auto zit. Vervolgens zonder problemen geslaagd.
Goede kennes en geduldige duidelijk zeer vriendelijke mensen mooi materiaal om mee te rijden echt top rijschool
Een goede en strenge rijinstructie, hier heb je iets aan. Ik werd zeer consequent op mijn fouten gewezen en heb hierdoor mijn rijbewijs c1 kunnen halen. Het is op dit moment erg druk bij deze rijschool maar zij hebben toch alles op tijd in kunnen plannen om dit rijbewijs te kunnen halen daarom kunnen wij de camper op de afgesproken datum ophalen.
Heel goed
Bij Wierks E achter B gehaald waarbij het rijden in de VW transporter Bulli een even groot feestje is als de rijlessen zelf. Gewoon goed, betrouwbaar, no nonsense. En Ben is een top-instructeur!
In 1 keer geslaagd, wat wil je nog meer.
Duidelijke uitleg bij aankomst. Goede les accommodatie. Deskundige en aardige instructeurs.
Vooral de twee uur op vrijdag vlak voor het examen om de puntjes op de i te zetten hebben zich bewezen.
Hele goede dag gehad. Veel geleerd en duidelijke uitgelegd gekregen. Alles op een ontspannen manier. Al net al gewoon top.