Duidelijke communicatie, snelle reactie nadat er weer gepland mocht worden na de lockdown, leuke instructeur.
Duidelijke uitleg , leuke instructeurs , geweldig materiaal , en nemen echt de tijd voor jou als persoon om alles te leren en je klaar te stomen voor het examen.
Goede invulling vd dag met genoeg tijd om alles te behandelen en te oefenen
bedank wierks voor de goede rijschool vandaag geslaagt voor me ce. echt top rijschool met veel geduld voor de leerlingen
Vandaag een dagcursus gedaan voor rijbewijs B-E. Geweldige en leerzame dag gehad. Veel geleerd en inzichten opgedaan. Ben als instructeur is echt een aanrader!!
Hele goede uitleg, goede uren.
fijne ervaring, goeie lessen, goed materiaal om mee te lessen
Relaxe rijinstructeur planningen goed geregeld.
Bedankt mustafa
Mooie dag met een goed einde. (Geslaagd) De instructeur is een geweldige, rustige man met veel ervaring.
Een ervaren instructeur die de juiste tips geeft om op het examen niveau te komen.
Persoonlijke service en goede instructeurs!
Zeer goede instructies gehad
Nvt
Goede instructeur gehad met CE, alles duidelijk en goed uitgelegd, eerste keer helaas gezakt maar gelijk nieuwr datum ingepland en geslaagd!
Super goed begeleid voor mijn CE. Zeker een aanrader!
Na 20 jaar weer met een instructeur rijden, zag ik best tegen op. Maar was een heel gezellige leuke ervaring! Bedankt Ben!!
Alles is duidelijk en goed uitgelegd
Ik Rij al 30 jaar op de vrachtwagen meerdere malen een cursus bij jullie gedaan , onder andere bbs adr vandaag heftruck cursus gedaan, plus examen het was leerzaam. Bedankt tot een volgende keer.
Goede rijinstecteur gehad. Helemaal super
Compacte periode les gehad voor C1. Vriendelijke mensen op kantoor. Goed geregelde planning. Professionele benadering van de lessen met een plezierige aanpak van de instructrice. Helemaal top en op naar C1E. Enige op- aanmerking. Ik heb me aangemeld in Rotterdam en werd na inschrijving er op gewezen dat de lessen en het afrijden in Dordrecht zou plaatsvinden terwijl ik in de veronderstelling was dat het in Rotterdam zou zijn.
Van begin tot eind duidelijke informatie, duidelijke instructies, hulp waar nodig en vooral goede coaching. Prettig bereikbaar en goede voorzieningen gecreëerd ondanks de Covid-19. Bedankt voor alle hulp en support.