De theorielessen waren uitgebreid en ik haalde daarna meteen de toetsen in een keer bij het CBR. Daarna rijden met een goede instructeur waarmee ik meteen een klik had. Tussendoor de praktische code 95 onderdelen. Als laatste het rijexamen. Mijn instructeur ging mee.. in een keer geslaagd!!! Super
Goede instructeurs en docenten, alles snel en achter elkaar gepland.
Vandaag geslaagd voor rijbewijs CE. De eerste keer was ik gezakt maar dat kwam zeker niet door mijn instructeur, ik was te nerveus. Vandaag herkansing en het ging super dankzij professionele maar zonder meer ook betrokken houding van mijn instructeur. Afspraken worden goed nagekomen. Voor mij zonder meer "de Rijschool" waar je waar krijgt voor je geld!
De voertuig en aanhanger waren in een goede staat en niet afgeragd En me instructeur Ben heeft mij zeer goed begeleid ben hem ook dankbaar hiervoor.
Een goede instructeur die weet wat hij je leert, en de rijschool is top.!
Top!
Binnen een maand alle theorie en praktijk examens gehaald. Alles snel geregeld en kon na het behalen van mijn theorie examens gelijk gaan rijden.
Goed begeleid door de rijinstructeurs.
Prima goed verlopen.
goede ervaringen op gedaan geduldige docenten zowel praktijk als theorie
Veel geleerd door een ervaren instructeur.
Ik heb mijn rijopleiding E met veel plezier gevolgd, een hoop geleerd.
“Duidelijke” instructeur en met goed materieel gereden. Resultaat in 1x geslaagd. Dankbaar gestemd.
ik ben zeer zeer tevreden over wierks, een rijschool die staat voor het slagen van de kandidaten ! ik heb ervaring met verschillende rijscholen maar nog nooit eerder had ik dat duidelijke en rust gevoel als dat ik bij wierks heb gekregen tijdens mijn opleiding voor Lzv , een paar telefoontje en ik kon aan de slag , ik wil iedereen van rijschool wierks bedanken hoor hun geduld ,professioneliteit en nette materiaal. echt een aanrader en nogmaals ik had een hele toffe rijinstructeur !!! volgende keer zal mijn keuze weer wierks zijn ! grt miguel cromzigt
De theorie lessen waren goed, praktijk was helemaal super. Af en toe wel zwaar (lang rijden) maar al met al goed geslaagd!
Hele fijne plek om je rijbewijzen te halen
Super nette rijschool waar kwaltiteit geleverd word
Zeer goede en rijschool. Alles perfect voor je geregeld !!!
Ben is goede en duidelijke instructeur. Veel rust in zijn lesgeven.
Ik heb een prima traject gehad. Het verliep allemaal soepel. Erg tevreden met het professionele personeel.
Gezellige rijschool, goede opleiders. - uitleg Theorie behaald - Praktijkexamen behaald Resultaat alles behaald volgens planning.
Uitstekende rijschool. Alles was netjes geregeld. Docent gaf duidelijk les en instructies zodat je slaagd voor je examen bij het cbr
Duidelijke planning. Fijne instructeur. Beetje veel mailtjes met wijzigingen maar wel allemaal duidelijk.
Aardige instructeurs en fijn en gezellig om rijles van te krijgen.
Geweldige ervaring. Goede locatie. Zeer bekwame docent, alles was tip top geregeld.