Bijzonder prettige en geduldige instructeurs die ook met een moeilijker persoon, als ikzelf, goed overweg kunnen. Het is voor mij een zeer leerzame ervaring geweest, waar ik met veel plezier, trots en blijdschap op terug kan kijken!
Ik heb veel geleerd van de instructeurs en ze waren rustig en geduldig in t lesgeven. Goede ervaring dus.
Vriendelijk, duidelijk en prettgi
Prettige sfeer, goede kwaliteit en aandacht voor de leerling.
Hele fijne opleiding in 1 keer geslaagd!
Super rijschool waar ze echt naar je luisteren met goede,ervaren instructeurs. Zeker een aanrader
Les gehad van 3 verschillende instructeurs, Karl, Ankie en Corline. Dit was voor mij van toegevoegde waarde omdat ze elk op een ander punt de focus leggen. De algehele lesgeving was wel hetzelfde.
Ik heb goede adviezen gekregen, en leuke sportieve en vlotte personeel
Goede instructeur, die duidelijk aangeeft hoe het moet. Zeer direct, geen twijfel. Leidt de cursist in snel tempo op naar het examen. Is een deskundige, fijne, maar ook gezellige instrukteur.
Hele fijne lessen gehad, in 1 keer geslaagd dus dat zegt al genoeg denk ik.
goede en rustige uitleg en praktische tips voor tijdens het rijden gekregen.
Ik ben in een dag klaar gestoomd om zelfstandig en veilig op pad te kunnen met een aanhangwagen. Goede opbouw.
Heb veel geleerd, het was hartstikke leuk, goede en fijne lessen gehad! Kijk er met plezier op terug en ga genieten van het rijden in onze camper.
Waren zeer leuke en gezellig uren met Ben en ook Dennis. Tuurlijk hebben we er ook nog iets van geleerd. Kan ik misschien wat opnames krijgen van zondag 2 juli op jullie parkeerterrein. Of nemen jullie cameras niets op ? :)
Onwijs goede maar vooral professionele instructeur. Veel kunnen lachen maar ook hard gewerkt aan een mooi resultaat. In een keer geslaagd!
Fijne, prettige rijschool met duidelijke communicatie. Instructeur Ben weet de benodigde kennis rustig en duidelijk over te dragen. Zeker aan te raden!