Duidelijk een bedrijf met veel inhoudelijke kennis en focus op de allernieuwste technieken, zeer tevreden!
Ik heb zeer goede ervaringen met fully bookers. Zeker in de zware tijd toch met ze allen naar alternatieven omzet kanalen gezocht en gevonden.
Sinds begin november 2018 werken wij met The Fully Bookers. Wat een geweldig bedrijf. Vriendelijke en behulpzame medewerker(s). Geweldig persoonlijke service die goed aansluit bij ons. Ik zou hen aanraden aan iedereen als het over online marketing gaat.
The fully bookers are a great team and have supported our company from start-up to scale-up with great ideas and seemingly endless energy. I highly recommend their services to any company!!
Dynamische en fantastische onderneming. Snel schakelen, goed meedenken en totaal ontzorgen. De doelgroep een stap voor zijn is Leadtactics.
Jonge ondernemers vol energie, hebben verstand van zaken en hebben een zeer prettige werkrelatie.
Fijn bedrijf met duidelijke communicatie en heldere adviezen!
Geweldige persoonlijke service die goed aansluit bij ons. Ook vernemen wij een directe toename van directe boekingen
Wij hebben in LeadTactics een ware partner gevonden om onze doelstellingen te kunnen ambiëren en wel degelijk met succes. Wij zouden Mitchell & collega's van harte aanbevelen.
Dit jaar een project gestart met Lead Tactics onder begeleiding van Mitchell, hij heeft alles tot in details keurig uitgewerkt en communicatie is erg fijn met hen. Zij zorgen dat je alles begrijpt en niks is teveel gevraagd. Je krijgt meer waarde voor je geld en zijn zeer geduldig.
Ik heb Mitchell van lead als eerste online gevonden, iets wat een erg belangrijk gegeven is aangezien hij onze online zichtbaarheid zal gaan verhogen. Hij kwam met erg originele ideeen en was communicatief heel sterk. Ik zal zijn services nog voor een lange tijd gaan gebruiken en raad lead zeker aan!
Een aanrader als het gaat om Adwords! Lead tactics heeft ons goed geholpen met het groeien van ons bedrijf!
Sind begin dit jaar (2018) werken wij met Lead Tacktics en we ijn uitermate tevreden. Ze nemen je al het werk uithanden, denken op alle niveaus mee en meest belangrijk alle doelstellingen voor dit jaar zijn al gehaald..
Goed en duidelijk inzicht gekregen in hoe de doelgroep onze website bekijkt. Naar aanleiding van deze scan een aantal dingen aangepast zodat het koop- en zoekproces is verbeterd :)
"De jongens hebben mij direct inzichten gegeven in een mum van tijd. Ze zien waar de waarde ligt en hoe die is te bereiken. Een aanrader!"
Online biedt bij uitstek de mogelijkheid om een jonge doelgroep aan te spreken, om dit op de juiste manier aan te pakken hadden wij behoefte aan een partner die ons kon helpen met een sterke online strategie. Deze partner hebben wij gevonden in Lead Tactics. Een jong en ambitieus bedrijf, altijd opzoek naar innovaties om het huidige aanbod te verbreden en te verbeteren. Snel schakelen en een laagdrempelige manier van communiceren. Een partij die actief meedenkt over het ontwerpen van campagnes, het monitoren van resultaten het optimaliseren hiervan. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Lead Tactics en zijn net onze tweede campagne gestart!
Eind december kreeg ik een gratis online marketing consult van Lead Tactics. Dit gesprek heeft mij goed op weg geholpen om de strategie van Souvy her en der aan te passen en een nieuwe richting in te slaan met véél praktisch tricks en tips! Na afloop kreeg ik een rapport opgestuurd waar alle gegeven tips nog eens stonden opgesomd. Ik heb veel aan dit gesprek gehad!
Als het gaat om het genereren van leads en marketing, ken ik geen bedrijf dat beter is dan Lead Tactics. We hebben gewerkt aan een aantal projecten en ik ben altijd verbaasd over de toewijding, werklust en goede gedachte processen in het krijgen van nieuwe kandidaten en klanten. Voor wie opzoek is naar een vaste en betrouwbare partner betreft online marketing en lead generatie, raad ik Lead Tactics zeker aan!
Snel maar goed in hun werk. Mooie resultaten behaald!Zeer tevreden!
Het online marketing consult dat ik gehad heb met Mitchell Ling van Lead Tactics heeft mij nieuwe inzichten en direct toepasbare tips opgeleverd. Door het toepassen van de tips is mijn zichtbaarheid voor mijn doelgroep nog verder toegenomen. Ik heb een prima verslag gekregen van het consult, waarbij Mitchell de tips en inzichten nog eens duidelijk aan het papier toevertrouwd heeft. Kortom een handige leidraad om mijn online marketing verder te verbeteren.
Vanaf het begin een helder en duidelijke communicatie, alle opdrachten zijn op tijd klaar en gemaakte afspraken worden nagekomen. Onze website is beter vindbaar. Top bedrijf!
Lead Tactics prettig om mee samen te werken, deskundig advies, denken mee met hun klanten.
Zes maanden geleden heeft Lead Tactics de start gemaakt d.m.v. de opzet van een doordacht plan. Toen was het "afwachten". Inmiddels zijn gedurende de afgelopen maanden de resultaten duidelijk merkbaar (door de vele extra aanvragen) en de extra omzet die aanzienlijk gestegen is door het hoge percentage van extra reserveringen die "materialised" zijn. Echt heel erg tevreden !
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595WP Den haag