5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze mensen zijn zeer deskundig , en als klein bedrijf doen ze een paar stappen harder voor je om alles wat nodig is te bewerkstelligen . Je kan ze bij wijze van spreken midden in de nacht wakker maken en dan zouden ze je nog helpen . Ik ben in ieder geval dik tevreden met de service die tentoongespreid wordt. Het contact is naast deskundig ook warm en belangstellend. Er wordt dan ook goed geluisterd naar je wensen en het (bijna) onmogelijke wordt daarna voor je gedaan. Top service !!! Blij met mijn goed verzorgde produkten :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een geweldig betrokken professional! Meedenkend en zelfs meevoelen met alle onzekerheden en plezier rond het zoeken en kopen van een huis! Mark het was (weer) een waar genoegen! Hartelijk dank voor al jouw deskundigheid en advies.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik schrijf nooit reviews. Maar voor Mark maak ik een uitzondering. Dit is de tweede keer dat hij ons heeft kunnen helpen - twee-en-een-half eigenlijk. Ruim twee jaar geleden, toen onze bank de verbouwing van ons huis niet met de hypotheek kon financieren (geen overwaarde) heeft Mark een bank gevonden die dat wel kon - en het regelwerk begeleid tot alles rond was. Dat werd geen NHG hypotheek, maar toch kostte de niewe hypotheek ons minder dan de oude bij onze vorige bank. Kenmerkend detail (mocht je niet de hele review willen lezen, dan kun je na deze paragraaf stoppen - dit stukje beschrijft Mark en zijn werkwijze ten voeten uit): ik kreeg Mark aan de lijn voor een lening. Immers, het kon niet via de hypotheek dus we zochten ander krediet. Mark deed een tegenvoorstel. Hij zei: "Mag ik voor jullie gaan zoeken naar een bank die het wel kan? Gewoon proberen. Kost jullie niks. Als het me lukt en de andere geldschieter lijkt jullie ook geschikt, dan laat ik de meter lopen voor mijn dienstverleningstarief. Jullie verhaal zie ik als een uitdaging - als een bank zegt dat iets niet kan, dan kijk ik graag even mee." Ik denk dat we wel vier keer (lang) met elkaar aan de telefoon hebben gesproken voordat 'de meter ging lopen'. Onlangs belde hij ons weer eens op. De huizenmarkt is gunstig. Mark vermoedde dat uit een taxatie wel eens zou kunnen blijken dat ons huis nu wél past bij de hypotheekwaarde. Dan zouden we weer binnen de NHG normen passen en kon onze hypotheeklast nog eens met zo'n 100 euro naar beneden. Daar had ik zelf nooit aan gedacht. Mark wel. Maar het kwam allemaal toch anders, omdat we in die zelfde periode tegen een ander huis aan liepen en vrij plotseling ineens in het traject "aankoop nieuwe woning, verkoop oude woning zaten". Ook daarin hadden we een betrouwbare partner aan Mark. Ik had hem wel eerlijk gezegd dat we ook bij andere geldschieters zouden informeren over de financiering. Maar we kregen bij Mark ook gewoon veruit het scherpste voorstel. Ook nu weer was de begeleiding top. Hij was op de hoogte van onze deadlines, belde of mailde ruim op tijd als er nog wat moest gebeuren, en was altijd nuchter en waakzaam over de contractuele en juridische kanten van de financiering. Het is nu allemaal rond. We kunnen plannen maken voor het nieuwe huis. Gek genoeg, ik ga het bijna missen, die regelmatige telefoongesprekken. Maar ik denk dat over een jaar of twee, misschien drie ineens weer de telefoon gaat, en ik een stem uit duizenden met een tikkie zachte G hoor zeggen: "Goswin, met Mark, eerstehypotheek.nl".

4 sterren: goede service, goed behandeld

wat onmogelijk leek, bleek mogelijk. Eerst lagere kredietlast, toen hypotheek werkelijke last. Oog voor de persoonlijke situatie...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mark is Zeer gedreven, vindingrijk en belangrijkste voor mij, geeft een eerlijk advies met mijn belang voorop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Libbe heeft mij uitermate vriendelijk, vlot en fijn geholpen. Hij staat voor je klaar (op bijna alle onmogelijke tijden), zet zich voor de volle 100% in om alles voor elkaar te krijgen en hiermee de klant te ontlasten van alles wat er bij een hypotheek komt kijken. Libbe werkt eerlijk, duidelijk, overzichtelijk en transparant. Ik ben zeer tevreden en raad Libbe bij iedereen aan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles goed geregeld. Bij evt vragen worden deze vlot afgehandeld. Wij zijn zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mark is alles wat je mag verwachten van een hypotheekadviseur maar dan net nog een beetje meer. Eigenlijk geef ik iemand nooit een 10 omdat er ruimte moet zijn voor verbetering. Echter er zijn geen punten voor verbetering dus daarom krijgt Mark op alle punten een dikke 10!!! Dit is overigens de tweede keer dat we een hypotheek via Eerste Hypotheek hebben overgesloten en ook in de toekomst maken wij graag gebruik van zijn diensten mocht dit nodig zijn.

Prettig en goed gesprek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden een lastige case maar Mark heeft het geregeld. We hadden een hoop vragen en waren onzeker over of het lukte en wat te doen. Mark stond altijd klaar en gaf rustig uitleg. Zijn enthousiasme maakte het voor ons ook leuk om op jacht te gaan naar een nieuwe woning. En we voelde ons safe met Mark achter ons. We wisten precies wat wel en niet kon en dat is fijn als je opzoek gaat. We vonden onze woning en Mark had binnen 2 weken alles rond en akkoord. Hij bijt zich er in vast en is altijd bereikbaar. Wij raden eerstehypotheek zeker aan ook als doorstromer zoals wij waren. Mark Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een behoorlijk gecompliceerde hypotheekaanvraag is op zeer deskundige wijze door adviseur Mark Beumer opgepakt en met veel geduld en ervaring goed gekomen. Wij zijn er erg blij mee en raden 1e Hypotheek zeker aan als het om deskundigheid en ervaring gaat.Top!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met eerstehypotheek.nl is meer dan positief! Geen vraag is te veel of, iets nog een keer uitleggen te veel gevraagd. Het contact is zeer prettig, vriendelijk en professioneel!. Mocht je duidelijke informatie over een hypotheek willen zou ik zeker is met eerstehypotheek.nl bellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door Mark van Eerste Hypotheek.nl, heb ik mijn droom huis. In een hele moelijke periode in mijn lieven, ik heb een vriend gemakt. Dat vriend heeft mijn hypotheek binnen twee weken rond gemakt en was alleen een email of belletje weg!! Ervaring? Dit was de derde huis ik heb gekocht, nooit zo prettig.......Door Mark Beumer, my dreams came true!! Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mark Beumer heeft me erg goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Communicatie was zeer prettig te noemen en hij denkt met je mee. Door zijn vele ervaringen was alles snel en vlekkeloos verlopen. BEDANKT Mark Beumer

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service is goed. Er word goed mee gedacht met de klant en de communicatie is ook goed wanneer je belt of mailt is er altijd antwoord op de vragen die je hebt en dhr beumer weet wat hij doet en hij doet wat hij zegt maar toch een 9 want anders is er geen ruimte voor verbetering meer😉😄

Super ervaring Zeer duidelijk Super uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele fijne ervaring meteerste hypotheek.nl het scheelt heel veeel tijd alles was erg snel geregeld en top service! Zou het iedereen aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, deskundig geadviseerd en een snelle afhandeling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service! Snel en accuraat. Mark, wederom super geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over het advies. Meerdere scenario's besproken en uitgewerkt. Communicatie is duidelijk en frequent. Altijd bereikbaar voor vragen en een toelichting.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

- Communicatie is uitstekend. Bij vragen e.d. kun je bellen/mailen etc. Snel antwoord terug. - Vriendelijke medewerkers. - Goed advies opmaat gekregen en daarna uitstekend geholpen met de verdere acties die uitgezet moesten worden om de hypotheek over te sluiten. Zeker een aanrader. Eerste hypotheek.nl

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een 10 als rapport cijfer voor alle onderdelen lijkt overdreven. Echter is dit cijfer een exacte weerspiegeling van de ervaring die ik heb met Hypotheek.nl. Het begint met de wijze van communiceren welke ik ervaren heb als zeer prettig. De gesprekken waren informeel en ontspannen. Zaken werden zeer duidelijk uitgelegd. Tijdens de gesprekken bleek ook dat men eerst erg goed luistert naar de klant. Men was in staat om tussen de regels door de lezen waardoor het advies die Hypotheek.nl geeft als absolute maatwerk beschouwd kan worden. Het gaat hen niet om het verkopen van een produkt maar puur om de klant te helpen en hen van advies te voorzien waar men echt baat bij heeft. Heel belangrijk vond ik ook dat men echt meedenkt met de klant zeker met het oog op de toekomst waardoor risico's vermeden worden. Dit alles gezegd hebbende is het duidelijk dat de deskundigheid niet in twijfel getrokken kan worden. Die is overduidelijk aanwezig. Kortom, hypotheek.nl is eigenlijk te beschouwen als een partner; het meest belangrijke punt is vertrouwen. Hypotheek.nl is een deskundig partner die maatwerk levert en die je kan vertrouwen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had een wat minder standaard situatie met meerdere appartementen. Ik heb dit bij een drietal financieel advies verstrekkers neergelegd, waaronder de bekendste naam van Nederland. De andere partijen waren stukken duurder i.e. 3K + en zagen veel beren op de weg. Mark was uiterst enthousiast en zag meer een opportunity voor een spannende klus dan een probleem. Mark was zowel mobiel als per mail altijd bereikbaar en heeft mij op allerlei vlakken passend advies gegeven. Hij was zeker een partner voor het opzetten van een complexere constructie. Tevens gaf hij eerlijk aan waar kosten te besparen. Kortom, ik had mij geen beter advies kunnen wensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

IK heb het gesprek als prettig ervaren. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Ook kwam er snel een voorstel wat ik moest afwegen. Zonder opdringerig te zijn. Kortom, een aanrader.

Arnhemseweg 22

6731 BS Otterlo