Wederom uitstekend advies gekregen!
Een aantal jaren geleden heeft Mark Beumer ons ontzettend goed geholpen. Hij heeft er toen voor gezorgd dat onze lasten enorm omlaag gingen, ons leven werd zo veel makkelijker en lichter, daar zijn we hem nog steeds heel dankbaar voor.
Nu hadden we hem onlangs gevraagd of het mogelijk is om onze hypotheek over te sluiten of een tweede hypotheek af te sluiten voor een verbouwing.
Hij ging hier meteen mee aan de slag en nog dezelfde dag gaf hij aan dat het wel mogelijk zou zijn, maar dat hij het niet zou adviseren ivm veel hogere maandlasten voor een relatief laag bedrag voor de verbouwing. En wij zijn juist zo blij met die lage maandlasten, dus we moeten gewoon nog even geduld hebben. Mark had dus makkelijk aan ons kunnen verdienen, maar gaf toch het advies om het nu nog niet te doen en hij heeft ook niks verdiend aan ons.
Maar we komen zeker weer bij hem terug! Het contact met Mark is heel prettig, ook al hebben we hem nooit in het echt gezien (alleen contact via telefoon en mail gehad), het voelt heel persoonlijk. Hij reageert heel snel en legt alles heel duidelijk uit. Als je denkt dat iets niet mogelijk is regelt hij het voor je!
Wij zijn heel blij met zo'n vriendelijke, deskundige en betrouwbare adviseur als Mark en we zouden hem zeker aanbevelen!