Super goed geholpen

Zeer tevreden Bij vragen of onduidelijkheden was Mark altijd bereid om mij te woord te staan. Vrolijk en enthousiast verstaat zijn vak goed. Zou eerste hypotheek.nl aan iedereen aanbevelen

Fijn, rustig, eerlijk en duidelijk geadviseerd.

Alles is zeer snel, overzichtelijk geregeld. Fijne gesprekken, vanaf het eerste gesprek.

Vanaf dag 1 sinds ik in contact ben gekomen met eerste hypotheek ben ik zo perfect geholpen duidelijke uitleg en superinzet van de mensen die voor je klaarstaan

Duidelijk, transparant en in een goede uitleg vegeven

Mijn ervaring is erg prettig met Mark. Hij geeft een goede en wijken uitleg en kijkt daarbij naar de persoonlijke omstandigheid. Zeer aan te raden bij mensen die een goed advies willen ivm eerste hypotheek of met het over,etten. Meerdere malen adviseer ik om met eerste hypotheek contact op te nemen.

erg betrokken en prima dienstverlening

Ondanks onze trage actie bij het aanleveren van de benodigde stukken, blijft er een continue, vriendelijke aansporing naar de klant toe. Eerste hypotheek is een topproduct. Mijn dank hiervoor.

top geholpen

Arjan heeft ons perfect geholpen. Hij heeft met ons meegedacht, geadviseerd en zijn berekening klopte precies. Toen we de offerte hadden getekend van de bank was alles binnen 1 dag geregeld en konden we de afspraak met de notaris van maken. Vanaf het eerste contact tot het moment van akkoord van de bank zaten nog geen 5 dagen. Dit is wat wij nu bedoelen met helpen van een klant. Denk dit alleen mogelijk is als je weet waar je mee bezig bent, en ook het vertrouwen van de bank hebt. Arja is zeker een aanrader. We zullen hem ook direct voordragen als we weten dat iemand een adviseur nodig heef met vriendelijke groet Fam van Hattem

Fantastisch

Mark heeft alles op alles gezet om ons een goed aanbod te kunnen voorleggen. Dit is gelukt en wij zijn hier uiteraard heel blij mee! Wij zullen eerstehypotheek.nl dan ook zeker aanraden aan anderen.

Fantastisch

Arjan is zeer klantvriendelijk en denkt met je mee. Kijkt ook verder dan alleen de hypotheek. Reageert snel, is goed bereikbaar. Verder is hij persoonlijk en geïnteresseerd. Kortom, een topper en aanrader.

Vriendelijk en eerlijk geholpen, zonder poespas!!

Mark is, was echt een topper bij de oversluiting van onze Hypotheek. Ben zeer tevreden en zal eerstehypotheek ook aanraden bij familie en kennissen.

Fantastische, ongelooflijke service verlening!

Ik kan niet anders zeggen, dat deze fantastische mensen, volledig al onze wensen hebben kunnen realiseren. Dit was echt niet makkelijk, maar door voortdurend overleg en mogelijkheden aandragen is het toch gelukt, om voor ons een sluitende hypotheek te maken. De absolute beste ervaring die ik op dit gebied ooit hebt morgen ontvangen. Een absolute aanrader!!

Goed contact en professionaliteit

Klantvriendelijk en duidelijk

Zeer klantvriendelijk, houden goed contact met de klant en koppelen informatie snel terug. Nemen de tijd om duidelijkheid te geven!!

Service met een HOOFDLETTER S!

Prima contact met Mark....die lijkt altijd goeie zin te hebben! Snel en makkelijk bereikbaar en reageert snel. Prima en duidelijke uitleg, zeker voor een leek als ikzelf. Dankzij Mark kunnen wij heel snel onze droom verwezenlijken.

Eindelijk een advies alsof het voor de eigen ouders bedoeld was.

Arjan is van de persoonlijke benadering, stelt je op je gemak en zeer kundig. We hebben de hypotheek overgesloten. We zijn meer dan tevreden, bedankt!

Ontzettend vriendelijk

Zeer fijn geholpen door Marc Snelle afhandeling en nemen de tijd En als je een vraag hebt wordt dit snel beantwoord. Ik vind het zeer zeker een aanrader. En zijn duidelijk in tekst en uitleg. Bedankt voor het ondzorgen en meedenken. Groet John Kooimans

UITSTEKEND

Zeer goede ervaring met Mark. Hij is heel kundig en heeft ons meerdere malen geholpen.

Uitmuntend!

Al 2x onze hypotheek overgespoten via Arjan van Rooijen. Zeer fijn in de communicatie en erg persoonlijk. Adequate handelingen en alles snel geregeld. Bovendien zijn we er financieel goed op vooruit gegaan :)

Mark heeft ons geholpen bij het oversluiten van de hypotheek. Wij zijn zeer tevreden. Mark neemt de tijd voor je om alles goed uit te leggen. Het was snel geregeld en allemaal in goed overleg. Kan iedereen de eerstehypotheek aanraden.

geweldige service!

wij zijn perfect geholpen door Arjan van Rooijen, wij wilden graag weten wat of onze mogelijkheden waren tot oversluiten en deze vraag is perfect beantwoord en hij was altijd goed bereikbaar we zijn echt heel tevreden en komen zeker weer terug mochten het weer nodig zijn, Zeer tevreden!

Uitstekende en snelle service

Zeer tevreden over Mark! Snelle en uitstekende service. Neemt echt de tijd voor je.

Heel goed advies, professioneel en betrouwbaar!

Wij hebben hypotheekadvies gekregen van Arjan van Rooijen en dat heeft hij fantastisch gedaan! We wilden graag weten wat er mogelijk was om onze hypotheek om te zetten, vanwege de huidige lage rente en wilden daarbij een bouwdepot nemen. Hij heeft ons steeds goed en professioneel advies gegeven, alles top geregeld en was altijd bereikbaar voor ons. Je bent bij Arjan geen nummer, hij weet gelijk wie je bent als je belt. Het is zo fijn als je zoiets belangrijks als een hypotheek goed geregeld krijgt en daarvoor moet je absoluut bij Arjan en zijn collega’s van Eerstehypotheek.nl zijn.

Erg goed geholpen door Arjan van Rooijen!

Wij wilde graag weten wat onze mogelijkheden waren wbt oversluiten en ophogen van onze hypotheek. We hebben meerdere mogelijkheden besproken en hierin een keuze kunnen maken. Arjan heeft het hele proces begeleid en afgehandeld. Hij is altijd goed bereikbaar en reageert snel op de mail. Zeer goede ervaring!

Betrouwbaar en zeker transparant

Door een hoop gedoe met onze vorige adviseur zijn we bij Mark terecht gekomen, Mark heeft ons zeer goed geadverteerd voor een goede passende hypotheek hij gaat voor zekerheid en transparantie wat wij goed konden gebruiken. Mark was altijd bereikbaar en nam veel tijd voor je. Kort om wil je betrouwbare hypotheek adviseur en geen teleurstellingen dan ben je bij Mark zeker aan het goede adres.

Met arjan in contact gekomen en heb hem verteld wat ik wou (hypotheek omzetten vanwege lage rentestand) Vrijblijvend info gekregen zonder verplichtingen Heb voor ons het een en ander op papier gezet tot onze volle tevredenheid waardoor we met eerstehypotheek in zee zijn gegaan. En daar hebben wij absoluut geen spijt van Alles is precies zo gegaan als afgesproken

Geweldige service

Snelle reactie en duidelijke uitleg.

Arnhemseweg 22

6731 BS Otterlo