Fantastisch

Hele goede en snelle service. Erg aardig. Super goed geholpen met de aankoop van ons eerste huis!

Ik heb me geen moment zorgen hoeven maken

Alles werd vanaf het begin af aan in normale taal uitgelegd. Via de mail of telefonisch werd alles stap voor stap door genomen. De stappen werden ook allemaal snel geregeld.

Uitstekend service

Arjan van Rooijen heeft een hoge integriteit en is zeer gewetensvol en vasthoudend, waarbij hij altijd de belangen van de klant voor ogen houdt. We vonden Arjan een zeer attente adviseur, bijna alsof we zijn enige klanten waren, hoewel we weten dat dit niet het geval was. Arjan beantwoordde al onze telefoontjes en e-mails tijdig. We hebben ons nooit verwaarloosd of onbelangrijk gevoeld. Hij is ook erg innemend met een boeiende persoonlijkheid. We zijn vergenoegd Arjan aan te bevelen aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen. Hij is naar onze mening zonder twijfel een van de beste in de branche.

Transparant, duidelijk en snel

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord, ze geven veel tips en adviezen en ze draaien niet om de feiten heen. Je weet als klant hoe de zaken ervoor staan, omdat Eerstehypotheek.nl je goed op de hoogte houdt. Zij vragen bepaalde documenten aan jou, jij levert ze aan en zij gaan aan de bak voor je. Sommige situaties zijn voor klant (en klant als medewerker) lastig, waarbij zij bereid zijn om iets extra's voor je te doen om zo het gewenste resultaat te behalen. Wij waren erg tevreden met Eerstehypotheek.nl, de samenwerking was transparant, duidelijk en snel. Top!

Fantastisch en supersnel geholpen!

Na een langdurig en bizar voortraject met een andere adviseur dat niet tot de nodige ophoging van de hypotheek leidde, heeft Mark alles uit de kast gehaald om binnen no time tot een oplossing te komen, zodat de verbouwing niet stil kwam te liggen. Bijzonder prettige communicatie, 'dag en nacht' bereikbaar, gedreven en begaan met mij als klant... Dank!!

Het snelle schakelen duidelijke uitleg Mark bedankt voor de supersnelle afhandeling

Prettige en vakkundige service

De contacten zijn zeer prettig verlopen. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en een uiteindelijk een eerlijk en goed advies gegeven.

Geweldig advies!

Wat een geweldig advies! En vooral ook de begeleiding in het overzetten van onze hypotheek. Geen vraag was teveel en altijd duidelijke uitleg. Met veel plezier en een goed gevoel dit traject doorgegaan met Arjan. Dank hiervoor.

Gewoon super service

De service is zo goed, je krijgt echt waar je voor betaald. Wordt keihard alle opties bekeken zodat je weet dat je de beste optie voor jezelf hebt. Gewoon super. In 2 jaar tijd al 3x aangeklopt en 3x super gewoon. Nu wel even rust, tot over minimaal 10 jaar :)..

Snel, zorgvuldig en zeer behulpzaam.

Ik ben nu voor de 2e keer bij eerste hypotheek.nl geweest en mijn eerdere bevindingen zijn weer bevestigd. Hele fijne partij om mee samen te werken.

Super goed geholpen door Mark

Voor het oversluiten van onze bestaande hypotheek heeft Mark ons super goed geholpen. Binnen 2 weken was alles geregeld. Een besparing van ruim 500 euro per maand op onze hypotheek.

Persoonlijk advies, Eerlijk en duidelijk

Zeer persoonlijk , Denkt mee, Maakt tijd voor je. Zelfs nog om 22:00 aan de telefoon gehangen om dingen zo positief mogelijk te maken, top adviseur.

Super geholpen met het advies.

Ik ben super fijn geholpen, rustig alles kunnen vragen en goede uitleg gehad over de mogelijkheden voor de nieuwe hypotheek. Ik ben er zeer blij mee.

Uitstekende service op een ongedwongen maar zeer deskundige wijze

Eerder heb ik met Marc al naar mijn hypotheek gekeken.Toen werkte het ook al goed en vond ik hem vriendelijk en kundig in zijn werkwijze. Hij is goed in staat om de wereld van hypotheekmogelijkheden te vertalen naar jou situatie en daarin altijd gezamenlijk naar een zo goed mogelijke oplossing te kijken. Ik raad zijn werkwijze en advies iedereen aan die zijn hypotheek wil toetsen.

Goede ervaring, neemt de tijd en voelt als een persoonlijke aanpak.

Nemen de tijd voor een gesprek, altijd bereikbaar of bellen terug. Aanpak voelt persoonlijk en kijken goed wat echt bij je past.

Mark geeft nooit op!

Super tevreden over Mark, hij heeft heel veel moeite voor ons gedaan om voor ons de beste deal te krijgen. Zeker geen 9-5 mentaliteit met goed nieuws belde hij zelfs s’avonds, chapeau!

Alles werd snel en efficient geregeld

De persoonlijke aanpak en het verstand van zaken maken dat ik uiterst tevreden ben over de afhandeling van mijn nieuwe hypotheek.

Positieve insteek en zeer prettige manier van werken met uitstekende kennis van zaken!

Alweer onze tweede ervaring met Mark Beumer. Deze keer het oversluiten van een hypotheek met een bouwdepot. Ondanks de 'hobbels' waar we mee te maken kregen op het gebied van 'eigen ondernemerschap' heeft Mark het weer fantastisch en zeer doeltreffend voor ons geregeld! Kortom een volgende keer kloppen we gewoon weer aan in de wetenschap dat het goed geregeld wordt!

Prettige samenwerking

Geduldig, zeer behulpzaam, altijd bereikbaar. Zet zich 100% in. Begrijpt de klant.

Fantastische service

Mark geeft uitstekende adviezen. Snel en accuraat.

betrokken, betrouwbaar en effectief

Het onmogelijke mogelijk gemaakt en met veel geduld en humor en aandacht heb ik een prachtige woning kunnen kopen, ondanks een bestaand krediet.

Super goed geholpen

Kan alleen maar zeggen dat ik een super ervaring heb gehad met Arjan. Heb Arjan eigenlijk leren kennen als iemand die net dat ene stapje meer zet en daardoor een perfect en persoonlijk advies geeft.. hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en voor mij voelde het eigenlijk dan ook alsof ik Arjan al jaren kende.. geloof dat dat andersom ook zo was. Er was eigenlijk een hele goede klik. Voor mij toch wel een doorslaggevend punt, die persoonlijke benadering. Ik zou Arjan dan ook als adviseur aan iedereen aanraden.

Super service & begeleiding

Onze situatie was absoluut een uitdaging. Diverse adviseurs gaven aan dat het niet mogelijk was voor ons om een hypotheek te krijgen maar Arjan ging de uitdaging aan! Zijn advies was super met duidelijke uitleg. We konden hem altijd bereiken indien nodig. Het hele hele proces verliep soepel dankzij hem. 👍🏻 Ik zal ieder aanraden om van zijn advies gebruik te maken!

Zeer deskundig adviseur, erg vriendelijk en mensgericht en klantvriendelijk,

Traject verliep soepel. Ik werd enorm goed gesteund hier in..deskundig adviseur en erg vriendelijk..top!

Geduldig en goed!

Mijn situatie was niet makkelijk maar Mark heeft ervoor gezorgd dat ik overzicht kreeg. Hij heeft alles ontzettend goed voor me weten te regelen. Dankbaar en blij voor alle hulp van Mark met een mooi resultaat.

Arnhemseweg 22

6731 BS Otterlo