Niet verder zoeken; dit is het adres voor je hypotheek
Een jaar geleden zijn wij in kontakt gekomen met Mark, een van de mensen van deze fantastische club. Hij heeft ons op een geweldige manier geholpen met het afsluiten van een lening waarop ik hem heb beloofd terug te komen wanneer wij advies nodig hebben voor een hypotheek aanvraag. Dat advies had ik eerder nodig dan gedacht dus namen we kontakt op met Mark. Hij ging voor ons op de voor hem zo kenmerkende wijze te werk; als een betrouwbaar partner, deskundig, zich erin bijtend, creatief, communicatief, helder, gestructureerd en het allerbelangrijkst op een hele open, eerlijke en betrouwbare manier. Ik heb Mark gevraagd om niet alleen de hypotheek te regelen maar ook de aankoop van het huis door hem het 'spelletje' te laten spelen met de verkoop makelaar....met succes!! Het was in no time geregeld tegen een prijs die veel lager was dan ik zelf ooit had kunnen bedingen. Respect en hulde hiervoor. Ik ben niet van plan om ergens anders mijn zaken te laten behartigen en dat zouden anderen ook niet moeten doen! Mijn dank is groot!