Snelle reactie en denkt goed mee!

Je kunt gemakkelijk contact leggen en een aanvraag is eenvoudig en goed uitgelegd. Een snelle reactie (zelfde dag nog) is ook fijn want dan kun je zelf ook weer verder!

Prima geregeld

Snel en correct

Snelle service

Binnen enkele tellen had ik de benodigde info in mijn mailbox

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Als mijn vraag niet beantwoord kan woorden voor welke vragen kan ik dan wel terecht?

De DoeHetZelfNotaris (DHZAdvocaat) antwoordde mij: `De erfgenamen zijn samen verantwoordelijk. Het is dus niet zo dat je alleen die ene erfgenaam moet/kunt aanspreken. Verder kunnen wij helaas niet adviseren bij concrete juridische geschillen. Daar zijn wij niet bevoegd voor en ook niet voor ingericht.` Hier kon ik helaas niets mee. Elders werd mijn vraag beantwoord: `U kunt in principe beide partijen dagvaarden en verschillende rechtsgronden formuleren, onder toepassing van hoofdelijke aansprakelijkheid, dat betekent dat als de één betaalt de ander wordt gekweten. De 2e erfgenaam heeft kennelijk het genot gehad van uw deel van de erfenis. Zij had daar geen recht op. U bent verarmd in uw vermogen terwijl de ander is verrijkt. De grondslag kan onder meer onrechtmatige daad (artikel 6:162 BW) zijn. Omdat ik geen details ken, kan ik niet verder adviseren over andere mogelijke rechtsgronden.`Dit geeft meer handvat maar het ging mij er vooral om HOE ik dèze dagvaarding doe.

Informatie klopt niet

Informatie in de gekochte brief klopt niet volgens andere bronnen.

• Ervaring met: Testament

Wat een slechte brief voor €4!

Een brief voor het opeisen van de legitieme portie “gekocht”. Van te voren gegevens in moeten voeren. De brief is het geld niet waard!!! Kijk voor andere gratis voorbeelden even op andere sites!

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Jammer DHZN heeft mij niet verder (kunnen) helpen.

Te beperkte mogelijkheden.

• Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: Schenkservice

Wel héél eenvoudig voor dat geld

Schenkingsovereenkomst: ik had graag een formulering gezien waarmee de schenking in de erfenis wordt betrokken met eventuele varianten die daarbij denkbaar zijn

• Ervaring met: Schenkservice

Gemakkelijk en to the point

Het digitaal opstellen vd akte van repeterende schenking ging heel eenvoudig. Ook snel ontvangztmails onrvangen. Afwachten hie de daadwerkelijke afhandeling verloopt.

• Ervaring met: Schenkservice

Geen ervaring met de afhandeling maar dit lijkt eenvoudig en goedkoop.

Aktes geen meestal over belangrijke zaken die veel consequenties kunnen hebben. Bij twijfel is het handig even een deskundige mee te laten kijken.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Nette en duidelijke akte!

Snel en goede prijs voor een stukje duidelijkheid voor de ontvanger van de schenking.

Goede website

Heldere site

Is genoeg

Ik heb 9 tripje gemaakt voor vrouwen , Ik heb in wijkcentrum overdie gewerkt met vrouwen komen En veel activiteiten gedaan Ik heb ook in new York gewerkt als vrijveleger voor kort tijd met vrouwen in arabic center Engels leren En praten met vrouwen van Andre coloured Dus Ik vind veel boutelander vrouwen help nodig in noord holland En heel belengerijk heerhugowaard want geen activiteiten voor boutelander vrouwen daar .

• Ervaring met: Wonen

Lange wachttijd op ondertekening acte

De acte op zich was snel online geregel echter de ondertekening bij de aangesloten notaris duurt maanden. Ik wacht nog steeds op een afspraak….

makkelijk site

Prettig invullen

Prima ervaring

Online verzoek ingediend en via de mail op de hoogte gehouden. Na paar weken was het helemaal afgehandeld.

• Ervaring met: Wonen

Is goed

Goede info

• Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: Overige vragen

uitstekend

De diensten worden snel en vakkundig verleend.

Snel en handig advies

Snel en handig

Duidelijk antwoord

Het antwoord op mijn vraag om verduidelijking, werd snel en goed beantwoord

• Ervaring met: Testament

Ognschijnlijk gemakkelijke tool om statuten b.v. voor een vereniging aan te maken.

Het vullen van de informatie blijkt redelijk eenvoudig en werkt daardoor vrij snel. Echter op het moment dat je de statuten iets meer weel verfijnen en op je eigen situatie wilt laten passen worden de notariskosten aanzienlijk duurder.

Goede begeleiding. Makelijke afhandeling

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van doe het zelf notarissen. Bevalt mij zeer goed door het gemak waarmee je stukken opstel.

• Ervaring met: Vraag de notaris

Uitstekende service, heldere en frequente communicatie over verloop van de aanvraag.

Mijn aanvraag voor het royement van de hypotheek werd snel en vakkundig behandeld. Uitermate tevreden over de service en prijs. Goede hulp bij onduidelijkheden (antwoordmail zat in 1e instantie bij ongewenste mail).

• Ervaring met: Overige vragen

Handig en eenvoudig

Tot zover ben ik heel tevreden met de DoeHetZelf notaris. Het is duidelijk en eenvoudig. Ik had alleen ergens aangeklikt dat ik wilde dat een notaris commentaar op ons doel zou geven, maar dat heb ik nooit gehad. Ook zou het fijn zijn als er een verbonden notaris dichter bij Amsterdam zou zijn.

Vriendelijk en bekwaam

Alles ging zoals afgesproken.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.