Afspraken worden vriendelijk en professioneel nagekomen tegen een prima prijs.
Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening zo goed hebt ervaren. Team DoeHetZelfNotaris
Heel snel en in begrijpelijke taal antwoord gekregen
het is prachtig dat dit zo per mail kan worden afgesloten. geeft ruimte om na te denken. over onze doelstellingen.
Bedankt voor de goede beoordeling en het compliment over de service. Daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Het antwoord op mijn vraag kwam snel, maar ik heb de indruk dat een niet gevraagde omstandigheid erbij gehaald werd om de vraag gemakkelijker te kunnen beantwoorden. Vandaar dat ik de vraag nogmaals en duidelijke heb gesteld met uitdrukkelijke uitsluiting van die omstandigheid. Dat antwoord moet nog komen. In tweede instantie heb ik als antwoord gekregen dat er gewoon vanuit wordt gegaan dat de zoon een daad van zuivere aanvaarding heeft verricht, terwijl hij dat door zijn ziekte niet(s) kon. Dus is mijn vraag niet beantwoord.
Originele beoordeling
Duidelijk en snel antwoord op mijn gestelde vraag. Bedankt.
Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen met jouw vraag. Team DoeHetZelfNotaris
Mijn vraag werd snel en helder beantwoord
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Duidelijke site en bij vragen snelle complete reactie
De DoeHetZelfNotaris bevestigde mijn aannames, maar was niet duidelijk in hoe het het beste verder kon gaan. Ik wilde aangeven wat het beste was voor repetitief op papier schenken. Hoe dat verder moet was/is niet duidelijk. Maar de notaris had desalniettemin duidelijk kunnen maken of het beter was om te wachten of niet.
All-in bedrag op de site voor Verklaring van Erfrecht voor partner en testament € 298 Ga je verder dan komen er allerlei kosten bij tot totaal € 395.
Bedankt voor de beoordeling. Het tarief van €298,- is de standaard prijs voor een verklaring van erfrecht (incl. 3 erfgenamen). Op de site staat beschreven hoe het tarief is opgebouwd. Voor bepaalde diensten rekenen wij een extra bedrag, zoals het beoordelen van het testament, inschrijven Kadaster, extern contactpersoon en bij 4+ erfgenamen. Ook dit staat beschreven op de website. Team DoeHetZelfNotaris
Originele beoordeling
All-in bedrag op de site voor partner+pensioen € 298 Ga je verder komen er allerlei kosten bij.
Al eerder jullie gecontact en ook nu weer super tevreden!
Bedankt voor de goede beoordeling! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Team DoeHetZelfNotaris
De website biedt voor het oprichten van een vereniging een orima standaardmodel. Aanpassingen en toevoegingen zijn moeilijk te realiseren.
Bedankt voor de beoordeling! De DoeHetZelfNotaris werkt met standaard akten. Voordeel daarvan is dat de notaris er veel minder werk aan heeft, en wij de kosten daardoor lager kunnen houden. Voor wijzigingen in de akte verwijzen wij door naar de notaris. Dat valt buiten de standaard modellen die wij online aanbieden. Team DoeHetZelfNotaris
Gemakkelijk te doen , geen makelaar of iemand anders nodig
Ze reageren snel en geven duidelijke uitleg. Geven ook andere opties als dit mogelijk is
De website is heel overzichtelijk en informatief. Ook vragen worden snel en adequaat beantwoord; complimenten !
Zijn goed geholpen en zijn zeer kundig, reageerde snel
Bedankt voor de positieve beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u onze diensten als zeer goed heeft ervaren en dat u tevreden was met de snelheid van onze reacties. Team DoeHetZelfNotaris
Ben erg goed geholpen! Fantastische service. Het proces om een stichting aan te maken is ook erg overzichtelijk en gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden.
Bedankt voor deze enthousiaste beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
positief snelle reactie
Makkelijke voorbeelden met goede uitleg. Ook snel gratis juridisch advies!
Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn dat wij jou hebben kunnen helpen! Team DoeHetZelfNotaris
Vraag gesteld. Binnen enkele dagen een duidelijk antwoord met bronvermelding Heel goed!
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Naast uitgebreide en heldere informatie op de website over het oprichten van een anbistichting, is ook de vraag die ik gratis mocht stellen binnen 24 uur per mail beantwoord. Hele fijne service, en een aanrader voor velen.
Bedankt voor de goede beoordeling en de aanbeveling! Goed om te lezen dat je zo goed bent geholpen. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en duidelijk antwoord op vraag.
Paar x moeten bellen om echt verbinding te krijgen. In contact prima duidelijk antwoord.
Er werd snel gereageerd op vragen, helder wat er gevraagd wordt en prima geregeld.
Duidelijk antwoord
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.