Goed en snel

Makkelijk

Tot nu toe positief

De informatie is helder en de stappen zijn duidelijk aangegeven. Alleen heb ik bij het kostenplaatje in eerste instantie de kosten voor controle van de oprichters gemist. Het kan zijn, dat ik dat zelf over het hoofd heb gezien. Uiteindelijk bleek het totaal bedrag 100 euro hoger te zijn dan ik dacht. Voor ons is dat echter geen belemmering geweest om door te gaan met de procedure.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Duidelijk en kundig geholpen.

Heel fijn om nog gratis een advies te kunnen krijgen op ingewikkelde vragen zonder daar direct een hoge prijs voor te hoeven betalen.

• Ervaring met: Schenkservice

Eenvoudig en duidelijk in gebruik

Eenvoudig programma duidelijk beschreven en gemakkelijk in gebruik.

• Ervaring met: Wonen

Snel en eenvoudig

Vanaf het moment van aanmelden en de eerste vraag ben ik snel geholpen, boven verwachting zelfs. Zelfs het advies dat als eerste werd meegegeven voor de eerste vraag was zelfs zeer snel gegeven. Binnen 2 uur. Dat is nog eens service. Maar een reactie na het versturen van de getekende papieren met de ID's, zou op zijn plaats zijn geweest, dat deze in goed orde zijn ontvangen.

goede en snelle afwerking

Fijn, deze website te hebben gevonden. Makkelijk alles via online te kunnen doen. Snelle afhandeling. Was effe puzzelen, maar je kon alles opslaan. Fijn dat het ook in het KvK kan worden ingeschreven.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Als je t niet erg vindt om een eindje te moeten rijden om n handtekening te zetten: prima

Duidelijk en professioneel

• Ervaring met: N.v.t.

Voor iets eenvoudigs heel handig

Voor een eenvoudig op te zetten stichting was het handig. Op de achtergrond wordt er mee gekeken of formuleringen voldoen. Daarbij is het wel opletten dat je niet afdwaalt van je eigen bedoelingen. Ik zou de dhzn niet gebruiken voor ingewikkelde zaken

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Ik ben door ullieheel wat wijzer geworden.

We hebben nu met de notaris afspraakgemaakt.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Ik heb heelveel informatie ontvangen

Ik heb informatie van de website ontvangen waarvan ik geen weet had. Ik heb ook gemerkt dat ik waarschijnlijk geen notariele akte nodig had om een kerkgenootschap op te richten. Daarvoor mijn dank

• Ervaring met: Overige vragen

Prima service die ik alsnog nodig had.

Geweldige telefonische en e-mail wisselingen.

juridisch correct

Het antwoord dat ik kreeg was ongetwijfeld juridisch correct. Maar waarschijnlijk zijn er financiële constructies mogelijk waar geen suggestie van gedaan werd. Zoals misschien aflossingsvrij lenen met een (notarieel vastgelegde ?) schuldbekentenis die na overlijden weggestreept wordt tegen een (deel van) erfenis of legaat.

• Ervaring met: Schenkservice

Handvaten zijn vermeld in de brief

Erg weinig inhoud

De brief omvatte z0 weinig inhoud dan is 4 euro zwaar betaald! Geen juridische kracht , en informatie die je overal online kan vinden en ik al had gestuurd. Echt een aanfluiting:( Van hoera gevoel op voorhand naar zware teleurstelling. Niet aan te raden!

Zonde van tijd en geld

Het lijkt een praktisch traject, vooral door de identificatie via Idin. Echter uitvoering wordt gedaan door JA|Notariële diensten: zelfs bij een simpele verklaring van erfrecht gaat van alles fout. Kennis ontbreekt, veel fouten worden gemaakt en communicatie is erbarmelijk. Ik heb na maanden de opdracht maar bij een andere notaris belegd. Klacht ingediend bij DoeHetZelfNotaris, maar deze verwijst simpelweg door naar JA|Notariële diensten en neemt geen verantwoordelijkheid. 'DoeHetZelf' neemt men dus wel erg letterlijk...

Vlotte en duidelijke afhandeling

Het verkrijgen van de Boedelvolmacht ging vlot. De daarbij verstrekte uitleg is ook erg duidelijk. De kosten van de service zijn redelijk.

Goed maar niet persoonlijk

Het contract is niet persoonlijk. Ik weet niet wie ik aan de andere kant heb. Het communiseren is onpersoonlijk

• Ervaring met: Testament

top service - quick and easy

Keep up the great work.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Mijn ervaring was ontzettend prettig. Het hele proces was erg simpel en bij vragen kreeg ik spoedige en kwalitatieve ondersteuning.

• Ervaring met: N.v.t.

geen end to end oplossing

notaris heeft een week geen contact met me opgenomen sinds de aanvraag en ik moest de notaris meerdere keren bellen en toch hielp dit niet, ik verwachtte een end-to-end oplossing van de doeHetZelfNotaris en niet alleen een plek om mijn gegevens in te voeren, ik besluit gebruik te maken van diensten van een concurrent

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Nette, vlotte service!

De doe het zelf notaris is een aanrader, met vakbekwame mensen die je helpen.

• Ervaring met: N.v.t.

Duidelijke stappenplan eenvoudig te begrijpen

Als eerder vermeld vind ik de richtlijnen heel overzichtelijk en makkelijk te volgen

• Ervaring met: N.v.t.

ik ben hier heel positief over

binnen 2 weken was alles geregeld, van Stichtings statuten, KvK inschrijving tot en met bankrekening (waar je de statuten ook nodig hebt). goeie ondersteuning, je kunt er met vragen terecht en ze helpen met goed formuleren van zaken zoals doel en activiteiten. tekenen bij een notaris hier vlakbij ging ook buitengewoon soepel.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Een snel antwoord op mijn vraag

Op een zeer eenvoudige manier heb ik mij vraag kunnen stellen en heb ik snel een reactie ontvangen

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.