Goede en supersnelle reactie

Tot nu toe niets dan goed, goede service, snelle antwoorden, kundig

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Snel antwoord op de vragen.

Snelle vriendelijke reactie op mijn mail en op een paar vragen.

Prima en duidelijk antwoord

Goede ervaring. Snel en duidelijk antwoord

• Ervaring met: Schenkservice

Concreet, snel en duidelijk

De vraag die ik had werd snel beantwoord. Het antwoord was een mooie aanvulling op de inhoud van mijn vraagstelling.

Super, snel antwoord gekregen

Snel en adequaat geholpen, eigen notaris gaf niet thuis. Dit was goed

snelle correcte afhandeling

snelle correcte afhandeling

Doet wat ik wilde doen.

Snelle afhandeling van een “akte” die anders meer tijd / geld zou kosten.

Snel en kort antwoord.

Ik denk dat er nog wel meer nuance bij het antwoord had kunnen staan. Op andere sites lees ik wel degelijk waarschuwingen over wat wel en vooral wat niet te doen in mijn geval.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Prima. Duidelijke voorbeeld en was zo gepiept.

Het juridische traject is een oerwoud voor hen die daarin niet gestudeerd hebben maar met behulp van de DoeHetZelfNotaris kan je die academische jaren overslaan.

??

Mijn ervaring is nog volop gaande. Kan nog geen beoordeling geven.

• Gemak N.v.t.

heel goed

Dat ze de doelstelling en wijze waarop zo kort kunnen samenvatten. het heeft mij een stuk verder geholpen

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

prima service en snel antwoord op mijn e-mail!

prima service en snel!

• Ervaring met: Overige vragen

Snel en adequaat antwoord!

Heel snel een goed antwoord gekregen.

• Ervaring met: Schenkservice

Snel en eerlijk

Het antwoord op mijn online vraag over het benoemen van een executeur kwam de volgende dag al. Daarin werd uitgelegd welke mogelijkheden er waren. Er werd uitdrukkelijk aangegeven dat het ook zonder een product van de Doehetzelfnotaris te kopen mogelijk was.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

ondanks duidelijke vraagstelling geen antwoord

in plaats daarvan poging om een Verklaring van Erfrecht te slijten.

Snelle antwoorden

Geweldige mogelijkheden voor particulieren

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Neutraal, nog geen ervaring op kunnen doen.

Geen

• Gemak N.v.t.

Fijne, heldere communicatie!

Ik zit momenteel midden in een afwikkeling van een testament en had hierover wat vragen. Heel snel kwam er een reactie en ook na een 2e vraag werd er snel en duidelijk naar mij gecommuniceerd. Fantastisch gewoon!

prijzen

Er wordt met bv 250 euro gestunt maar daarna wordt het 299 euro om een levenstestament op te stellen VERGELIJKING;;;; Bij een notaris in de buurt kost dat 491 euro met persoonlijk advies op het kantoor

• Ervaring met: Testament

Slecht

Je moet dit doen als je er echt verstand van hebt,anders loop je het risico dat het alsnog niet goed geregistreerd staat,met name de erfenis. Vaak moet er een extra codicil bij,maar wordt niet duidelijk aangegeven in de verder summiere uitleg. Niet aan te raden,nu voor 5 tientjes meer doen we alles via de echte notaris.

• Ervaring met: Vraag de notaris

duidelijk on-line proces met goede informatie

Alhoewel het on-line is heb je toch het gevoel dat er met je meegedacht wordt. Het enige minpunt is dat alhoewel ik in de buurt van Utrecht woon, de dichtstbijzijnde notaris in Hilversum is.

erg matig

vraag een vraag over verklaring erfrecht voor mij als echtgenote en nu weduwnaar .en krijg een half antwoord met iets over je moeder. Dan zeg ik dat ze beter moeten lezen dat ik alleen wil weten hoe duur het is... antwoord iss steeds staat op de website.- ook in de info op de site is niet duidelijk. Ik ben echtgenoot heb kinderen en er is geen testament. En dan terwijl het inschrijven tegenwoordig gratis is in het kadaster komt er 69 euro bij voor de inschrijving. Dus kortgezegd niet tevreden.

Geweldig eenvoudig!

Staat duidelijk vermeld en wanneer iets onduidelijk is, wordt telefoon snel en vakkundig beantwoord.

• Ervaring met: Nabestaandenservice

Zeer prettig

Prettige en kundige adviezen!

Gemakkelijk in gebruik

Overzichtelijk en gemakkelijk. Ook wanneer je een vraag hebt via email wordt deze snel beantwoord.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.