ik kreeg direct het juiste antwoord
Het ging om het kort en bondig formuleren van de doelstelling van de stichting, kreeg goeie tip.
Bedankt voor de goede beoordeling. Wij hebben sinds kort de optie om de doelstelling te laten controleren. Fijn om te lezen dat wij jou hierbij hebben kunnen helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Vraag gesteld en de volgende dag antwoord en dat was duidelijk. Gelijk in gang gezet!
Bedankt voor de goede beoordeling. Wij doen ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk antwoord te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Afwachten
Voor het oprichten van een stichting gebruikte ik voor het eerst de DoeHetZelfNotaris. Het verliep heel soepel. Het invullen is eenvoudig en ze waren direct telefonisch bereikbaar toen ik advies nodig had. Een aanrader!
Bedankt voor de goede beoordeling en de aanbeveling! Daar zijn wij erg blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Vraagje Mijn kleinkinderen zijn resp. 3 en 7 jaar oud dus niet in staat om handtekening te zetten. Hoe nu verder?
Beste klant, vragen kan je het best via de mail versturen. Dit is een openbare beoordelingssite waar iedereen jouw vraag kan zien. Om je alvast een algemeen antwoord te geven: De wettelijke vertegenwoordigers van de kinderen tekenen namens de minderjarigen. Team DoeHetZelfNotaris
het aanmaken van een schenkingsovereenkomst ging vlot (2 x ). Ik heb echter nog een vraag verstuurd, maar eerst geen antwoord meer ontvangen. Naderhand ontving ik een mail en kon ik telefonisch mijn vragen stellen met een heel duidelijk antwoord. Goede persoonlijke toelichting
Originele beoordeling
het aanmaken van een schenkingsovereenkomst ging vlot (2 x ). Ik heb echter nog een vraag verstuurd, maar helaas geen antwoord meer ontvangen. Ook telefonisch niet te bereiken. Mogelijk dat het te druk is. Graag nog uw reactie. Nu dus helaas niet aan te bevelen. Maar dit kan natuurlijk beter worden als ik contact kan leggen en mijn vraag kan voorleggen.
Ik wilde iets vragen naar aanleiding van veranderingen in de schenkbelasting per 1-1-23. Toen Doe-het-zelf-notaris daar zelf op terugkwam en ik wilde antwoorden kon dat alleen met gepreformatteerde vragen. Dat was jammer, want de vraag die ik dringend wilde stellen, bleef daardoor onbeantwoord...
Vakbekwame staf die snel reagereert en constructief meedenkt. Prima service voor dit bedrag.
Hartelijk dank voor het compliment, Team DoeHetZelfNotaris.nl
De uitleg is duidelijk en het invullen is makkelijk en snel.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om alles op de site zo eenvoudig mogelijk te maken. Team DoeHetZelfNotaris
Een algemene open vraag heb ik via de mail voorgelegd. Ik wilde onderzoeken of ik een notaris moest inschakelen. Binnen een paar uur heb een antwoord ontvangen waar ik tevreden over ben. Deze beoordeling was kosteloos en dat is zeker klantgericht.
Beste Martin, graag gedaan. Wij hebben als doel om het recht toegankelijk te maken. Natuurlijk willen we ook geld verdienen. Dat doen we dan als er een akte gemaakt moet worden. Wat hadden we moeten doen om een 10 te halen? Met vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris
De internetverbinding dient stabiel te zijn, maar de portal na aanmaken van een account slaat de info tussentijds goed op en werkt erg handig bij het oprichten van een stichting.
Vanwege een onwillige erfgenaam heb ik een concept brief via de website laten opstellen. De brief heb ik moeten downloaden en is duidelijk, maar qua toonzetting en qua opmaak niet helemaal wat ik zocht. Natuurlijk kan ik de brief nog aanpassen en zijn de kosten erg beperkt, zodat ik over het geheel meer dan tevreden ben.
Zeer toegankelijke site, makkelijk in te vullen en zeer vlot alles geregeld. Goedkoop een goed document.
Bepaalde punten uit de brief zijn wel nuttig en goed te gebruiken.
Beste klant, Dat is heel vervelend. het is alleen niet aan ons te verwijten toch? De brief die je hebt is duidelijk omschreven, maar gaat inderdaad niet over dit probleem. Wij kunnen je terugbetalen, maar dan moet je even een mailtje sturen. Nu geef je ons een onvoldoende voor een probleem dat wij niet hebben veroorzaakt. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Originele beoordeling
Ander probleem: en/of rekening houder en erfgenaam wil saldo erfenis niet uit betalen aan overige erfgenamen. Laat niets van zich horen, ondanks herhaaldelijk verzoek
heldere uitleg op de website voor mijn vragen en binnen enkele minuten is het geregeld tegen een scherp tarief, zeker een aanrader
Heel hartelijk bedankt voor het compliment, vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris.nl
Lekker makkelijk
Super bedankt! vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris.nl
Vraag gesteld. Antwoord was jammer genoeg niet wat ik gehoopt had. Maar het was een duidelijke en eerlijk antwoord. Dus tevreden
Dank je, ja dat probleem hebben wij vaker. Dat antwoorden helaas niet zo luiden als je zou willen. Blij dat jij ons dan wel waardeert voor het juiste antwoord. Soms krijgen wij dan een onvoldoende omdat mensen het antwoord niet fijn vinden. vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris.nl
De naam Doe het zelf notaris doet het niet vermoeden, maar bij vragen of onduidelijkheden wordt je snel geholpen. De antwoorden (in dit geval via e-mail) komen snel en zijn duidelijk. Aanrader!
Ja, DoeHetZelf slaat op het stukje bij de notaris. In de fase daarvoor kunnen we je zeker helpen met alle vragen. vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris.nl
Kan nog steeds geen bestand openen wat ik ook probeer.
Probleem is opgelost, het was een gewoon Word document. Technische problemen hadden een oorzaak buiten ons. vriendelijke groet Team DoeHetZelfNotaris.nl
Gemakkelijke stappen via de website, na betaling onmiddellijk de akte in de mail. Prima. Het enige dat nog zou kunnen verbeteren, is voor het invullen van de gegevens op de site vast even aangeven dat je ID-documenten bij de hand moet houden.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk op de site te vermelden. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en goed.
Dank voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Goede uitleg, makkelijk in te vullen en snel gedaan!
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Moest wel even alles goed doorlezen, want het is meestal een ingewikkeld gedoe, die aktes! Maar het was eigenlijk een fluitje van een cent.
Bedankt voor de goede beoordeling! We doen ons best om alles zo duidelijk en eenvoudig mogelijk op de site te zetten. Team DoeHetZelfNotaris
Prima uitleg per pagina
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om de website zo duidelijk mogelijk te maken. Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.