Klantvriendelijke website

Op een klein verbeterpuntje na werkt het op deze manier van aanvragen van een Verklaring van Erfrecht probleemloos.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

het is duidelijk en het is te begrepen

Goede uitleg en hulp

Goede uitleg en hulp bij vragen. Ook het verhelpen van storing op de site.

• Ervaring met: Schenkservice

Een snel en duidelijk antwoord.

Op mijn vraag die ik bij meerdere instanties (notaris, makelaar en belastingdienst) heb gesteld kon niemand mij een duidelijk antwoord geven.

prima en snel

Ik had een vraag. Ondanks dat ik had gehoopt op een ander antwoord was ik verbaasd over de snelheid van het reageren.

• Ervaring met: Overige vragen

prima en snel

• Ervaring met: Overige vragen

• Ervaring met: Vraag de notaris

Ik geholpen door Pablo hij dacht heel goed mee en ben heel blij dat ik dit bedrijf ben tegengekomen om de akte op te maken voor een stichting. Pablo thanks. Grtz wesley Better Than Before Foundation

• Ervaring met: Vraag de notaris

Mijn vragen werden telefonisch professioneel beantwoord.

Na speurwerk op internet kwam ik bij DoeHetZelfNotaris terecht. Duidelijke site. Ik had een een aantal vragen en die werden telefonisch en via de mail snel en adequaat beantwoord.

• Ervaring met: Schenkservice

• Communicatie N.v.t.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.