Vriendelijke toon mijn vraag is beantwoord daarvoor dank
De site was helder. Formulier invullen eenvoudig. De herinnering was top.
Snel en duidelijk
Eenvoudige invoer van gegevens tbv de akte, daarbij worden vragen gesteld die je dwingen keuzes te maken ten aanzien van mogelijk toekomstige situaties waar vooraf niet expliciet over nagedacht was.
Bedankt voor de goede beoordeling. Wij werken met standaard akten, vandaar ook de standaard vragen. Team DoeHetZelfNotaris
goed advies en snel
Snel en duidelijk antwoord
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Het genereren van twee koopovereenkomsten voor garageboxen was binnen enkele minuten geregeld. Als je dit bij de notaris laat doen, ben je in ieder geval veel meer geld kwijt.
Bedankt voor de goede beoordeling, daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Geen opmerkingen
4 € om een voorbeeldbrieven te ontvangen echter niets ontvangen
Wat vervelend om te lezen dat u niets heeft ontvangen. Ik heb het gecontroleerd en zie dat het naar uw mailadres is verstuurd. Mocht u nog niets hebben ontvangen, dan horen wij het graag. Dan kunnen wij het document nogmaals versturen. Dan is eenvoudiger dan via een beoordelingsformulier. Team DoeHetZelfNotaris
Het invullen was makkelijk en ging erg soepel. Duidelijk ook. Erg tevreden over deze site.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Wij doen ons best om de site elke keer weer te verbeteren. Team DoeHetZelfNotaris
Makkelijk eigen wensen standaard op te stellen.
Akte van erfrecht en boedelvolmacht door jullie laten regelen. Akte prima geregeld, duurde echter lang waar jullie weinig aan konden doen overigens. Boedelvolmacht heb ik nu een issue met de banken die het niet accepteren omdat er geen handtekening of stempel op zou staan van notaris en ze het dan niet rechtsgeldig vinden. Hoop maandag contact te hebben met jullie juristen hierover.
Bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te lezen dat het opstellen van de verklaring langer heeft geduurd dan gebruikelijk. Onze collega's van Notariële Diensten helpen u graag verder met de volmacht. Team DoeHetZelfNotaris
voor vragen, die dieper op de materie ingaan, dien je te rade te gaan bij de reguliere notaris
Bedankt voor de beoordeling. Wij geven veel algemene informatie. In sommige gevallen is echter een advies op maat nodig, dan verwijzen wij door naar de notaris. Team DoeHetZelfNotaris
Snelle reactie, duidelijk antwoord
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Zoals ik in de eerste zin al aangaf , het proces voor het maken van een acte met de doehetzelfnotaris webbsite , is duidelijk en gemakelijk te volgen en te doorlopen. Goede uitleg aan te klikken. Het enige wat ik mis, is de uitleg. Van wat en wanneer je (bij een schenking ) dit aan moet geven bij de belastingdienst. En hoe dit werkt als je indelen schenkt en over meerdere jaren.
Bedankt voor de goede beoordeling en de feedback! Wij doen ons best om zoveel mogelijk duidelijke informatie te geven. Team DoeHetZelfNotaris
Heb al meerdere keren gebruik gemaakt van de DoeHetZelfNotaris. Voor kleinere akten is het de uitkomst. Het is makkelijk, gaat snel en je krijgt een goed advies. Het is ook nog goedkoop. Henk Dirkse
Fijn om te lezen dat u al meerdere keren gebruik heeft gemaakt van de website. Daar zijn wij blij mee. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst ook nog helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Mooie ervaring hoe een interactief proces op deze wijze digitaal afgehandeld wordt. Wanneer op een aantal kleine puntjes het proces digitaal nog verder verbeterd wordt (bv. procesbalkje en formulier interactie) wordt het nog mooier.
Bedankt voor de beoordeling en feedback. Wij zijn constant bezig met het verbeteren van de website. Team DoeHetZelfNotaris
Snel en eenvoudig een overeenkomst voor het veiligstellen van de jubelton voor 1 januari.
Bedankt voor de goede beoordeling! Vanaf 1 januari 2023 vervalt de verruimde vrijstelling van ruim €100.000,-. Om hier nog gebruik van te kunnen maken is het handig om het in een contract vast te leggen. Team DoeHetZelfNotaris
Duidelijk antwoord ontvangen
Vrij eenvoudig en begrijpelijk.
een aantal vragen gesteld en deze zijn duidelijk en snel beantwoord.
Ik verwijs naar bovenstaand.
Bedankt voor de goede beoordeling. Daar zijn wij blij mee! Team DoeHetZelfNotaris
Ik overwoog om mn twee garage boxen aan mn beide kinderen te verkopen ieder een. IK kwam er niet achter hoe dat nu verder gaat naar een notaris wat je zelf doet is alleen een koop contract opmaken. Daarmee valt geld te verdienen daar wordt dikwijls meer daar wordt dikwijls meer dan €200,- voor gerekend nu kun je er een maken voor € 39,-- maar dan komt de notaris die is niet heel duur maar het is een kwestie van tientjes verschil met andere notarissen wel de goedkoopste de andere waren minimaal € 45,-- duurder. Maar een verkoop van een garagebox vastleggen kost toch minimaal €500 bij de notaris en dat is veel geld. Ik heb die kosten opgeteld bij de overdrachtsbelasting daaruit kwam de conclusie dat het belastingtechnisch een zinloze aktie is. De prijzen voor de notaris zijn niet helder er komt wel een bedrag van €39,-- steeds in beeld maar dat bedrag is alleen voor de opmaak vd koopakte. Wat de notaris dan gaat kosten moet je toch zelf opvragen als je het vooraf wilt weten. Dus voor mij was het geen duidelijk verhaal !!
Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat het proces niet helemaal duidelijk was. Op de site proberen wij zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen hoe het werkt. Via de DoeHetZelfNotaris kan je een koopcontract voor de garagebox kopen voor €39,-. Dit is alleen het koopcontract. Voor de daadwerkelijke overdracht en levering van de garagebox moet je langs de notaris. De opdracht aan de notaris zit niet in het tarief inbegrepen. De overdracht van de garagebox bij de notaris bieden wij helaas niet aan online, daarom hebben wij daar geen tarief voor. Team DoeHetZelfNotaris
Ik heb gebruik gemaakt van de Schenkservice. Voor de eerste keer. Na even inlezen was alles minder ingewikkeld dan het eerst leek. Het duurde even tot het duidelijk was dat de bankprocedure uitsluitend betrekking heeft op de kosten van de service en los staat van de betaling van de schenking. Vanzelfsprekend, maar kan misschien met wat verduidelijken t.b.v. de beginner.
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.