snel en vakkundig antwoord op mijn vragen

Prettig geholpen

Geweldige dienstverlening

De aanvraag voor mijn stichting loopt nog, maar tot nu toe heb ik uitstekende ervaringen. Snelle reactietijden en hele goede, bruikbare adviezen, sympathieke medewerkers en een toegankelijke website met eigen dossier. Erg makkelijk dat het ook allemaal online kan! Als het hele proces zo soepel blijft lopen, dan is dit een topervaring.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Alles naar tevredenheid afgehandeld.

• Ervaring met: Testament

eenvoudig, snel, perfect geregeld, goedkoop

Geheel digitaal alles afgerond, duidelijke e-mails in begrijpelijke taal.

• Ervaring met: Wonen

Snel antwoord op mijn vraag.

Oké

efficient proces

Fijn om de voortgang zo zeer in eigen hand te hebben. Jammer dat dit niet voor veel meer aktes kan worden toegepast,

doorhaling hypotheek vlekkeloos verlopen

Klantvriendelijk volledig online verlopen proces tegen concurrerende prijs

• Ervaring met: Wonen

Tot nog toe prima. Denkt goed mee.

Procedure is nog niet door mij afgerond. Ervaring tot nu toe positief. Er wordt goed meegedacht over de formulering van de doelstellingen van een stichting.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

DoeHetZelfNotaris is een geweldig idee met een perfecte implementatie

Bij het oplossen van erfenisproblemen heb ik veel op internet gelezen en kan ik de duidelijkheid en diepgang van de uitleg vergelijken en waarderen - uw kennisbasis is indrukwekkend. Ook ben ik erg blij met de reactie op mijn e-mails van Pablo van Klinken - snel en inhoudelijk.

Prima geholpen.

Goede site, en prettig advies.

Adequaat

Snelle reactie op vraag. Weet alleen niet zo goed wat de implicatie is.

• Ervaring met: Schenkservice

Geen duidelijkheid over hoe te handelen en wat het vervolg is

2gezinsleden overleden ongehuwd geen testament en enkel familieleden erfgenamen. Iedereeen heeft ingestemd met de verdeling geen onroerend goed

Correct, duidelijk en snel

Snelle afhandeling van het doorhalen van een hypotheekakte. Hier was haast bij en dat werd zeer goed en duidelijk begrepen en uitgevoerd. Voor een prima prijs!

Snel een volledig

Dit is hiervoor al beantwoord.

• Ervaring met: Vraag de notaris

Goede hulp

Ik had een paar vragen en die zijn heel snel en netjes beantwoord.

• Ervaring met: Overige vragen

Snel en duidelijk antwoord.

Fijn dat ik me nu minder druk hoef te maken.

• Ervaring met: Overige vragen

Lastig dat je voor testament en levenstestament naar verschillende notariskantoren moet.

Zie boven.

• Ervaring met: Testament

Werkt niet als je in het buitenland woont!

Krijg een inschrijfformulier met daarin op genomen een vraag of je in het buitenland woont allemaal documenten verzameld en daarna doodleuk een mail krijgen dat de service niet werkt als je in het buitenland woont. Extra kosten gemaakt en tijd verloren.

Zeer behulpzaam

Duidelijk en begrijpelijk Daar waar aanvulling nodig was kon je de vraag stellen waar snel een antwoord op kwam.

• Ervaring met: N.v.t.

Goed advies

Na mijn vraag kreeg ik een goed, op maat gesneden advies waarmee ik vervolgstappen kon bepalen

• Ervaring met: N.v.t.

Snelle respons, maar invoer informatie via website laat te wensen over

Bij het invoeren van gegevens voor opdracht via de website worden keuzes niet goed overgenomen/weergegeven. Verschillende browsers en manieren geprobeerd. Dmv een telefoontje wel rechtgezet, maar slordig dat deze fout in het automatiseringsproces zit. Verder snelle reacties en loopt het allemaal heel soepel.

Snel, eenvoudig en flexibel

Ik wilde een Holding en Werkmaatschappij oprichten 2 BV's, ging eenvoudig via website en een notaris was zo gekozen. Echter bleek de gekozen notaris pas na 4 weken tijd te hebben, andere notaris gekozen in de beurt en zij konden binnen enkele dagen, zo geregeld en nu eigenaar van 2 bv’s.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Goede ervaring.

Snelle en duidelijke reactie. Houden zo.

• Ervaring met: Schenkservice

Ik vond het werken met de DHZ notaris zeer prettig.

Snel. Goed advies. Eenvoudig. Ik heb echter een verbeterpunt. Ik koos voor nalezen en advies door een jurist. De stappen kunnen na het aanvinken na van de keuze voor advies vervolgens verder worden doorlopen. Ik maakte dus een keuze voor een notaris, en die is ook bevestigd. Daarná ontving ik een reactie op mijn verzoek tot nalezen en advies. Overigens een erg goede reactie. Helaas moet ik nu zelf contact opnemen met de notaris, en kijken of eea nog gewijzigd kan worden of dat de akte vastligt. Het doorlopen van het proces van notariskeuze, het aanvinken van deze button zou ‘grey-out’ moeten blijven tot na het advies van de DHZ–notaris.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Snelle reactie op mijn vraag

De vraag die ik had, werd snel en duidelijk beantwoord.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.