Heel snel een duidelijk antwoord op mijn vraag.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Eerst bij notaris in de buurt offerte aangevraagd. Dat was €200,00 per uur en ongeveer 5 uur werk. Dit voor vrij standaard Stichting oprichten. Nu € 400,00, daar wil ik best wel voor naar Hilversum!
Bedankt voor de goede beoordeling! De DoeHetZelfNotaris werkt met standaard akten waardoor we de prijs een stuk lager kunnen houden. Soms moet je dan een stukje verder rijden om bij de notaris te komen, maar dan ben je nog voordeliger uit. Team DoeHetZelfNotaris
top geregeld
Dank voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Website is erg goed en duidelijk maar het uiteinde document dat ik gekregen heb is er rommelig en komt door de automatisering erg rommelig over. Dit is niet wat ik verwacht had voor de prijs die ik ervoor betaalde.
Bedankt voor de beoordeling. Vervelend om te lezen dat het document niet naar wens is. Het document is geautomatiseerd waardoor de gegevens er automatisch in komen te staan en je het document eigen alleen nog maar hoeft te printen en te ondertekenen. Het kan zijn dat de lay-out is versprongen. Mocht je hier niet uitkomen dan kan je het document altijd even naar ons mailen en dan kunnen wij het voor jou herstellen. Team DoeHetZelfNotaris
Mijn vragen mbt aanvullende informatie voor testament werden met goed advies beantwoord.
Bedankt voor de goede beoordeling! Goed om te lezen dat wij jou hebben kunnen helpen met jouw vragen. Team DHZN
Liever mondeling contact voor betere uitleg en omschrijving
Bedankt voor de beoordeling. Wij doen zoveel mogelijk online maar op de site staat ook een telefoonnummer. Mocht je nog vervolgvragen hebben of het antwoord is niet duidelijk, dan kan je altijd even bellen. Team DoeHetZelfNotaris
Wij van het gospelkoor in de opstartfase hadden nog al prangende vragen. Ze zijn erg goed beantwoord. Fijn.
Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn dat wij hebben kunnen helpen met jullie vragen over de vereniging. Team DoeHetZelfNotaris
Zie hier boven. Vraag snel beantwoord.
Dank voor de goede beoordeling! Team DHZN
De gegeven informatie was volledig en duidelijk, tevens de snelle reactietijd
Bedankt voor de goede beoordeling! Wij doen ons best om zo snel en goed mogelijk te antwoorden. Team DHZN
Ben benieuwd naar u antwoord
Bedankt voor de beoordeling. Ik zie dat je inmiddels al antwoord hebt ontvangen op jouw vraag. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je die per mail of telefonisch stellen. Team DoeHetZelfNotaris
snel en effectief
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Een heel bijzonder antwoord
Gezien mijn vraag duidelijk beantwoord werd voldeed het niet aan mijn verwachtingen. Een acte van Royement voor schepen valt niet in hun dienstenpakket , gezien de data voorziening van en naar het Kadaster hiervoor niet voorziet. Dus helaas terug naar een nitaris “ om de hoek” die wel dit verzoek voor natuurlijk een geheel ander tarief kunnen en gaan oplossen.
Bedankt voor de beoordeling. Dat vinden wij inderdaad ook, wij zijn er mee bezig om dit in de toekomst ook online te kunnen aanbieden. Team DoeHetZelfNotaris
snel en gemakkelijk
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
De vraag was, heb een modelspoor vereniging en wil deze omzetten naar een stichting. Het antwoord was "u gaat enorm veel werk opstarten en lange juridische procedures krijgen". Er is niet gevraagd om hoeveel leden het gaat en wat de achterliggende reden hiervan is. Het betreft een vereniging bestaande uit 2 personen.
Excuses als u geen antwoord heeft gekregen op uw vraag. In het antwoord hebben wij uitgelegd dat het lastig kan zijn om een rechtspersoon om te zetten. Daarnaast hebben wij aangegeven hoe u dat het beste kunt doen. Wij hebben het niet gehad over 'lange juridische procedures'. Voor het omzetten is het aantal leden en de achterliggende reden meestal niet van belang. Daarom wordt daar ook niet naar gevraagd. Als u nog aanvullende vragen heeft kunt u die het best via de mail, chat of telefonisch stellen. Dan kunnen wij u verder helpen. Team DoeHetZelfNotaris
Lijkt gewoon niet te weten hoe het onderwerp waar de vraag over gaat in elkaar zit. Mogelijkheid om vragen te stellen lijkt alleen bedoeld om klanten te werven. Hier heb je dus niks aan!!
De vraag gaat over een eventuele nalatenschap uit het buitenland. De DoeHetZelfNotaris kan niet helpen met erfenissen uit het buitenland. Wij hebben naar de website verwezen voor extra informatie, niet om klanten te werven. Daarnaast hebben wij in het antwoord een tip gegeven over hoe u hiermee kunt omgaan. Mocht het antwoord niet duidelijk zijn, of heeft u een vervolgvraag, dan kunt u het beste via de mail, chat of telefonisch contact opnemen. Team DoeHetZelfNotaris
Snel, professioneel en adequaat.
Dank voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
ik kan niet anders dan lovend zijn. Ze zijn er zeker in geslaagd juridische zaken begrijpelijk en betaalbaar duidelijk te maken.
Bedankt voor de goede beoordeling en het compliment! Wij doen ons best om alles zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Team DoeHetZelfNotaris
De website legde elke stap helder uit. Een prettige ervaring waar je nergens stil bij hoeft te staan met wat bedoelen ze eigenlijk? Zeer betaalbaar.
Hartelijk dank, We hebben bij alle aktes een stappenplan dat je vooraf kunt lezen. Daarna gaan we stap voor stap de vragen door. Fijn om te lezen dat dit ook echt werkt. Vriendelijke groet, Team DoeHetZelfNotaris
Goed te vinden, Heldere website, duidelijke uitleg. Ontvangen documenten uitstekend qua inhoud, vormgeving, toelichting e.d.
Hartelijk dank voor het compliment, Team DoeHetZelfNotaris.nl
Alles wordt anders als je niet de standaard van de notaris gebruikt. Dat moet veel duidelijker vermeld worden.
Beste mijnheer, er is geen enkele onduidelijkheid op onze site hierover. Je maakt een concept via ons vragenspel. Ontvangt gratis (!) integraal het concept van de statuten. Als je dan daarna iets anders wilt, dan gaat dan niet via onze site. Natuurlijk kun je dan contact opnemen met de notaris. Die rekent dan zijn eigen veel hogere tarief. Het hele idee van de site is dat die extreem goedkoop is, juist omdat wij met standaard producten werken. mr. Pablo van Klinken (directeur)
Ik heb snel en afdoende antwoord gekregen.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Het geen ze nu hebben gedaan ging snel en soepel
Ik had ontwerp-staturen voor een informele vereniging nodig, Ik kreeg ze binnen een uur.
Bedankt voor de goede beoordeling! Het voordeel van modelstatuten is dat het allemaal snel geregeld kan worden, dan heb je de statuten ook snel binnen. Team DoeHetZelfNotaris
toevallig terechtgekomen op de site. geen spijt van, heldere uitleg, goed bereikbaar per chat voor stellen van vragen. gebruiksvriendelijk. ga zeker voordeel hebben aan het inschrijven van de nieuwsbrief.
Bedankt voor de goede beoordeling en leuk dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief! Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.