Goed en duidelijk antwoord gekregen

Heel snel een duidelijk antwoord op mijn vraag.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Eerst bij notaris in de buurt offerte aangevraagd. Dat was €200,00 per uur en ongeveer 5 uur werk. Dit voor vrij standaard Stichting oprichten. Nu € 400,00, daar wil ik best wel voor naar Hilversum!

top

top geregeld

• Ervaring met: N.v.t.

Website is erg goed en duidelijk document is rommelig

Website is erg goed en duidelijk maar het uiteinde document dat ik gekregen heb is er rommelig en komt door de automatisering erg rommelig over. Dit is niet wat ik verwacht had voor de prijs die ik ervoor betaalde.

• Ervaring met: Schenkservice

Heel tevreden over snelle reactie en deskundige advies!

Mijn vragen mbt aanvullende informatie voor testament werden met goed advies beantwoord.

Direct antwoord

Liever mondeling contact voor betere uitleg en omschrijving

Erg goed

Wij van het gospelkoor in de opstartfase hadden nog al prangende vragen. Ze zijn erg goed beantwoord. Fijn.

Snel en duidelijk

Zie hier boven. Vraag snel beantwoord.

• Ervaring met: Vraag de notaris

Duidelijk informatie

De gegeven informatie was volledig en duidelijk, tevens de snelle reactietijd

• Ervaring met: Vraag de notaris

Ben benieuwd naar u antwoord

• Gemak N.v.t.

snel en effectief

snel en effectief

Hoopgevend

Een heel bijzonder antwoord

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Gevoelsmatig denk ik dat deze DoehetzelfNotaris organisatie het goed moet doen, gat in de markt

Gezien mijn vraag duidelijk beantwoord werd voldeed het niet aan mijn verwachtingen. Een acte van Royement voor schepen valt niet in hun dienstenpakket , gezien de data voorziening van en naar het Kadaster hiervoor niet voorziet. Dus helaas terug naar een nitaris “ om de hoek” die wel dit verzoek voor natuurlijk een geheel ander tarief kunnen en gaan oplossen.

snel goedkoop en gemakkelijk

snel en gemakkelijk

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Heeft geen antwoord gegeven op mijn vraag

De vraag was, heb een modelspoor vereniging en wil deze omzetten naar een stichting. Het antwoord was "u gaat enorm veel werk opstarten en lange juridische procedures krijgen". Er is niet gevraagd om hoeveel leden het gaat en wat de achterliggende reden hiervan is. Het betreft een vereniging bestaande uit 2 personen.

Niet ter zake kundig

Lijkt gewoon niet te weten hoe het onderwerp waar de vraag over gaat in elkaar zit. Mogelijkheid om vragen te stellen lijkt alleen bedoeld om klanten te werven. Hier heb je dus niks aan!!

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Snel, professioneel en adequaat.

Snel, professioneel en adequaat.

Fijne en heldere service

ik kan niet anders dan lovend zijn. Ze zijn er zeker in geslaagd juridische zaken begrijpelijk en betaalbaar duidelijk te maken.

• Ervaring met: Overige vragen

Laagdrempelig, helder uitgelegd, zeker aan te bevelen!

De website legde elke stap helder uit. Een prettige ervaring waar je nergens stil bij hoeft te staan met wat bedoelen ze eigenlijk? Zeer betaalbaar.

Uitmuntend

Goed te vinden, Heldere website, duidelijke uitleg. Ontvangen documenten uitstekend qua inhoud, vormgeving, toelichting e.d.

Lokkertjes

Alles wordt anders als je niet de standaard van de notaris gebruikt. Dat moet veel duidelijker vermeld worden.

Snel antwoord

Ik heb snel en afdoende antwoord gekregen.

Prima tot nu toe

Het geen ze nu hebben gedaan ging snel en soepel

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

In zeer korte tijd een goed product geleverd

Ik had ontwerp-staturen voor een informele vereniging nodig, Ik kreeg ze binnen een uur.

heldere uitleg , gebruiksvriendelijke site

toevallig terechtgekomen op de site. geen spijt van, heldere uitleg, goed bereikbaar per chat voor stellen van vragen. gebruiksvriendelijk. ga zeker voordeel hebben aan het inschrijven van de nieuwsbrief.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.