Snel en informatief

's Avonds een mailtje verstuurd en binnen 15 uur wordt er geageerd.

• Ervaring met: Overige vragen

Goed en snel geregeld

Goed geregeld en snel voor elkaar.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Zorgvuldig, vriendelijk en vlot!

Mr. Pablo van Klinken heeft mij goed geholpen toen ik belde voor info ivm met het opzetten van mijn stichting. Hij begreep meteen dat ik nieuw ben op deze gebied en ik was meteen gerustgesteld dat ik niks verkeerd invul.

Super eenvoudig

Het invullen van de gegevens gaat erg makkelijk en is goed te doen

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Snel, eenvoudig in te vullen en voor een mooie prijs

Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de online dienst DoeHetZelfNotaris om mijn hypotheek te royeren en ik ben uitermate tevreden met de ervaring. De dienst biedt een snelle en zeer betaalbare oplossing voor het royeren van hypotheken. Gebruiksvriendelijkheid: De invulschermen van DoeHetZelfNotaris zijn uitzonderlijk laagdrempelig en gemakkelijk te begrijpen. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met notariële diensten, de interface leidt je stap voor stap door het proces. Het invullen van de benodigde informatie was eenvoudig en intuïtief, wat de algehele ervaring zeer aangenaam maakte. Prijsstelling: Wat de prijs betreft, is DoeHetZelfNotaris echt een aanrader. De kosten voor het royeren van mijn hypotheek waren zeer redelijk, vooral vergeleken met traditionele notariskantoren. Deze voordelige prijsstelling maakt de dienst toegankelijk voor een breed publiek en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Conclusie: DoeHetZelfNotaris is een uitstekende keuze voor iedereen die snel en betaalbaar zijn hypotheek wil royeren. Ik kan DoeHetZelfNotaris dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een efficiënte en goedkope oplossing voor notariële diensten.

• Ervaring met: Wonen

Ik ben nog niet zover dat ik op strikt zakelijke manier mijn mening kan geven.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Er wordt snel op vragen gereageerd.

Vragen worden binnen een dag beantwoord. Duidelijk wordt aangegeven wat wel en niet mogelijk is.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Als iets te mooi is om waar te wezen dan is dat wss ook zo.

Wij kozen voor doe hetzelfnotaris om onze stichting op te zetten. Dit omdat we dan hulp kregen met het samenstellen van de statuten. Online is alles perfect geregeld en ook de feedback op de statuten was erg goed. Maar dan Het vinden van een aangesloten notaris. Wij kozen voor Jabri Hilversum omdat dit de enige in het midden van het land was. Je ontvangt een mail van de desbetreffende notaris en wanneer je dan belt moeten ze even een extra agenda erbij pakken speciaal voor doehetzelf klantjes. Deze kunnen namelijk best nog wat weken langer wachten. Eenmaal aangekomen op de afspraak had de notaris deze zelf geannuleerd en er was dus niets voorbereid. Als noodoplossing werden we in de gang gezet en ons daarna opgedragen om een ander document (machtiging) te tekenen zodat zij de dag erna toch de stichting konden oprichten. Dit is gedaan echter hebben ze de verkeerde codes ingevoerd bij de KVK waardoor we dat achteraf nog moesten wijzigen. EN ik kreeg nog een factuur van de kvk voor de inschrijving terwijl op de factuur van de notaris stond dat dit inclusief was. Bij navraag kreeg ik een zeer bot antwoord en moest ik het alsnog zelf betalen. Het concept is goed en krachtig, alleen de aangesloten notarissen mogen van wat betere kwaliteit.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

geweldig snel en goed antwoord

Binnen een aantal uur al een antwoord waar ik verder mee kan!!

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Hele proces duurt veel te lang

Deze notaris gekozen om snel een stichting op te richten. Alles wordt afgehandeld bij een volgend kantoor en daar ligt t blijkbaar onderaan de stapel. Inmiddels hebben we een datum voor ondertekening: het hele proces heeft dan acht weken geduurd. Inmiddels zijn ook de termijnen verlopen om vergunningen aan te vragen voor het evenement waarvoor de stichting wordt opgericht. Als antwoord op mijn klacht op de lange verwerkingsduur krijg ik:” Als u trouwens spoed heeft bij een aanvraag dan had u gebruik kunnen maken van het spoedtarief.”

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Snel en eenvoudig geregeld!

Snel en eenvoudig zaken regelen. Soms zie je bij online aanbieders weinig persoonlijke ondersteuning, maar at is hier ook goed geregeld. Bij de formulering van de doelstelling van onze stichting en de wijze waarop wij dit doen hebben ze ons persoonlijk geholpen en het even herschreven. Top service. Zou er zeker weergebruik van maken.

• Ervaring met: Vereniging / Stichting

Geen enkel moment gedacht, dit weten ze niet

Tis een tijdje terug, dus ik heb het niet helemaal scherp meer. Alles wat er moet gebeuren na overlijden partner was het onderwerp. Zonder in details te treden kan ik met overtuiging zeggen dat ik uitstekend begeleid en voorgelicht ben en dat de notariële afhandeling top was. Nauurlijk kost het meer tijd dan je zou willen maar dat is de DHZ Notaris niet te verwijten.

Tevreden

Ben zeer tevreden geweest over de snelheid waarmee ik mijn eigen BV via DoeHetZelfNotaris heb opgericht.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Werkt best wel eenvoudig en voelt goed en volledig.

Werkt best wel eenvoudig en voelt goed en volledig.

Duidelijk en simpel.

Up to date informatie die je makkelijk tot je kunt nemen. Geen ingwikkeld juridisch taalgebruik. Je weet waar je aan toe bent.

Te duur

1 naam veranderen in testament = 750,- Belachelijk.

• Ervaring met: Testament

Erg tevreden over de manier waarop je meegenomen wordt in het proces

+++

Helder, duidelijk en snel

Duidelijke communicatie en uitleg. Procedure rondom erfrecht snel afgehandeld en dat tegen een hele schappelijke prijs.

Telefonisch niet bereikbaar

Ik heb een levenstestament via Doehetzelfnotaris afgesloten.Helaas telefonisch niet bereikbaar. Daarom een testament via Nunotariaat ,. Wel bereikbaar!

Ruk!

Geen tijd om statuten om te maken en dat schijnt toch een primair proces van een Notaris te zijn.

Snelle enduidelijke reactie

Duidelijke en zeer uitgebreide voorlichting gekregen Maar moet nog afspaak maken.

Makkelijk

Na het zoeken op het internet kwam ik bij de doehetzelfnotaris uit. Goede omschrijving over hoe en wat en zeer makkelijk uit te voeren. Na het verzenden zeer snel de papieren binnen met een duidelijke uitleg.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: Schenkservice

Goede en relevante informatie voorziening

Ik heb DoeHetZelfNotaris geholpen met fiscale problematiek rond repetitief schenken en daar is adequaat op gereageerd.

• Ervaring met: Schenkservice

Sofar so good!

Werkzaamheden zijn nog niet afgerond, ben wel tevreden met het gemak en de communicatie in de opstart van het proces. Afwachten hoe het verdere verloop zich ontwikkelt

• Ervaring met: Vraag de notaris

Super geholpen

Zeer snelle reactie en duidelijk antwoord waar ik goed mee geholpen ben.

• Ervaring met: Vraag de notaris

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.