Antwoorden gekregen op mijn vragen.
Voldeed aan de verwachtingen. Makkelijk en niet te duur.
Bedankt voor de beoordeling! Mochten er nog verbeterpunten zijn, dan horen wij dat graag Team DoeHetZelfNotaris
Super !
Duidelijke uitleg
Werd snel en goed geholpen bij een vorige gelegenheid.
Bedankt voor de goede beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Ik heb met dit soort zaken geen ervaring maar ik hoop dat we aan het einde tevreden kunnen zijn.
Bedankt voor de beoordeling. Mocht je tussendoor vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Team DoeHetZelfNotaris
Ik overwoog de rompslomp rondom een verklaring van erfrecht te voorkomen door mijn testament te laten vervallen. De DoeHetZelfNotaris heeft mij daarbij snel en helder geïnformeerd, zodat ik een keuze kon maken.
Bedankt voor de goede beoordeling! Daar zijn wij blij mee. Team DoeHetZelfNotaris
Zie boven
Ik vond het prettig dat "eenvoudige" taal wordt gebruikt. Daardoor helder en goed begrijpbaar.
Kreeg een goed antwoord op mijn vragen
Wordt goed door proces heen geloodst
Het doorhalen van de hypotheek is van opdracht tot doorhaling in enkele weken gebeurd. Alle stappen in de communicatie waren duidelijk via het internet / email te doen. Vanwege ongeduld aan mijn kant heb ik een keer getelefoneerd. Iets te snel, ik ontving even later een email. Dit is voor herhaling vatbaar.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat u blij bent met onze dienstverlening. Team DoeHetZelfNotaris
I.v.m. afhandelen erfenis voorbeeldbrief gedownload. Op zich handig, maar ik had de schrijftaal professioneler verwacht. Het is een goed hulpmiddel om een opzet te hebben en vervolgens de brief aan te passen naar eigen inzicht.
Bedankt voor de reactie. Op de website staat uitgelegd wat je van de brief kunt verwachten. De brieven zijn bewust op deze manier geformuleerd. Het betreft ook een eerst verzoek. Daarnaast hebben wij een niet goed=geld terug garantie op de brieven. Team DoeHetZelfNotaris
Een vriendelijke, goed gemaakte website die vanaf het eerste gezicht aanzet tot verder lezen. Maar dit alles is natuurlijk de eerste stap. De informatie wordt dan goed verdeeld en duidelijk uitgelegd in korte paragrafen. Het is nog steeds niet alles. U kunt vragen stellen en snel nauwkeurige antwoorden krijgen. Eindelijk een briljant idee!!! maak zelf de akten klaar en ontvang ze tegen een goede prijs. Ik begrijp graag formaliteiten (juridische berekeningen zijn als een puzzel in elkaar zetten), dus bij DoeZelfNotaris is het een hele interessante uitdaging voor een goede prijs! Hartelijk dank en ik wens u veel succes en tevreden klanten.
Bedankt voor deze uitgebreide reactie! Bedankt voor de complimenten, daar zijn wij blij mee :) Team DoeHetZelfNotaris
Ik ben nog maar in de beginfase van het opstellen van de statuten voor een stichting met anbi-status, maar ervaringen zijn dus nog beperkt.
Mooie service zeker kostentechnisch voor kleine verenigingen met weinig omzet. Goede duidelijke website en snelle reactie op vragen.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Door de beoordeling van de omschrijving van de stichting i.o. hebben we deze smarter kunnen formuleren.
Na het formulier online te hebben ingevuld werd er snel contact gezocht door de gekozen notaris.
Fijne website waar je als je goed voorbereid bent vrij snel je aanvraag kan doen. Vervolgens pakt de gekozen notaris het op en werd in ons geval goed geïnformeerd over het vervolg van het proces en de verwachtingen. Zeker aan te raden voor niet al te ingewikkelde zaken. En het scheelt een hoop kosten. Wij waren bijna de helft goedkoper uit als een fysieke notaris uit mijn woonplaats. Eigenlijk bizar!
Bedankt voor de uitgebreide en positieve beoordeling. Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met het gebruik van de website. Team DoeHetZelfNotaris
Op mijn vraag kreeg ik, na enige toelichting, een goed antwoord. De standaard akte ziet er prima uit. Wat mij betreft mogen meer notarissen zich aansluiten bij dit platform.
Bedankt voor de goede beoordeling! Wat ons betreft mogen er ook meer notarissen worden aangesloten ;) Team DoeHetZelfNotaris
Snel en accuraat
Bedankt voor de beoordeling! Team DoeHetZelfNotaris
Duidelijk antwoord
De website bevat veel en relevante informatie om een acte te kunnen opstellen. Het aanmaakproces wordt goed en toegankelijk begeleid. De keuze voor de afhandelende notaris is wat beperkt.
DoeHetZelfNotaris voor mij is een snelle en overzichtelijk wegwijzer om een BV op te richten. Zij geven een goed overzicht van wat je kan verwachten met het oprichten van een BV structuur. Pluspunten: Snel en overzichtelijke, zijn bereikbaar voor vragen. Verbeterpunt: De kosten van KVK waren niet goed, is namelijk 81 euro per BV integenstelling tot de eerdere berekening.
Bedankt voor de positieve beoordeling en voor het doorgeven van het verbeterpunt. Wij gaan dit oppakken. Team DoeHetZelfNotaris
Pompmolenlaan 19 B
3447 GK Woerden
DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.