Geen enkel moment gedacht, dit weten ze niet

Tis een tijdje terug, dus ik heb het niet helemaal scherp meer. Alles wat er moet gebeuren na overlijden partner was het onderwerp. Zonder in details te treden kan ik met overtuiging zeggen dat ik uitstekend begeleid en voorgelicht ben en dat de notariële afhandeling top was. Nauurlijk kost het meer tijd dan je zou willen maar dat is de DHZ Notaris niet te verwijten.

Tevreden

Ben zeer tevreden geweest over de snelheid waarmee ik mijn eigen BV via DoeHetZelfNotaris heb opgericht.

• Ervaring met: BV / Coörperatie

Werkt best wel eenvoudig en voelt goed en volledig.

Werkt best wel eenvoudig en voelt goed en volledig.

Duidelijk en simpel.

Up to date informatie die je makkelijk tot je kunt nemen. Geen ingwikkeld juridisch taalgebruik. Je weet waar je aan toe bent.

Te duur

1 naam veranderen in testament = 750,- Belachelijk.

• Ervaring met: Testament

Erg tevreden over de manier waarop je meegenomen wordt in het proces

+++

Helder, duidelijk en snel

Duidelijke communicatie en uitleg. Procedure rondom erfrecht snel afgehandeld en dat tegen een hele schappelijke prijs.

Telefonisch niet bereikbaar

Ik heb een levenstestament via Doehetzelfnotaris afgesloten.Helaas telefonisch niet bereikbaar. Daarom een testament via Nunotariaat ,. Wel bereikbaar!

Ruk!

Geen tijd om statuten om te maken en dat schijnt toch een primair proces van een Notaris te zijn.

Snelle enduidelijke reactie

Duidelijke en zeer uitgebreide voorlichting gekregen Maar moet nog afspaak maken.

Makkelijk

Na het zoeken op het internet kwam ik bij de doehetzelfnotaris uit. Goede omschrijving over hoe en wat en zeer makkelijk uit te voeren. Na het verzenden zeer snel de papieren binnen met een duidelijke uitleg.

• Gemak N.v.t.
  • Ervaring met: Schenkservice

Goede en relevante informatie voorziening

Ik heb DoeHetZelfNotaris geholpen met fiscale problematiek rond repetitief schenken en daar is adequaat op gereageerd.

Sofar so good!

Werkzaamheden zijn nog niet afgerond, ben wel tevreden met het gemak en de communicatie in de opstart van het proces. Afwachten hoe het verdere verloop zich ontwikkelt

• Ervaring met: Vraag de notaris

Super geholpen

Zeer snelle reactie en duidelijk antwoord waar ik goed mee geholpen ben.

• Ervaring met: Vraag de notaris

Snel en duidelijk antwoord

Niets op aan te merken. Advies gekregen, dat me aanzet tot verder onderzoek. TOP.

• Ervaring met: Wonen

Wat een geweldige en snelle service!!!

Op mijn complexe vraag kreeg ik al binnen 1 dag een helder, duidelijk antwoord. Geweldig gewoon!!!

• Ervaring met: Overige vragen

snel en duidelijk antwoord op mijn vraag

Had ik maar eerder van jullie bestaan geweten! ik zit middenin de afwikkeling van een erfenis en de behandelende notaris is traag. En duur. En star. Ik stelde jullie een vraag. Binnen een mum van tijd kreeg ik een duidelijk antwoord op mijn vraag. Normaals dank!

Deskundig en snel geholpen

Mijn ervaring is positief. Op vragen kreeg ik snel en heldere antwoorden. Ook de afhandeling ging vlot en ik kreeg voldoende uitleg over de te nemen stappen. En dit alles tegen een schappelijk tarief.

• Ervaring met: Afhandelen erfenis

Bedankt voor de (supersnelle) en behulpzame reactie!

De volgende keer dat ik de diensten van een notaris nodig heb, ga ik hier naartoe. En ik vind het echt een mooi streven om het toegankelijker te maken, vooral wbt taalgebruik :)

• Ervaring met: Overige vragen

Erg makkelijk en duidelijk!

Het oprichten van een stichting voor deze vrijwilligersorganisatie is uiteindelijk even in de koelkast gezet, maar ik heb veel duidelijke informatie van deze website gehaald.

Goed, snel en efficiënt.

Vanaf het eerste kontakt een goede indruk. Hele procedure afgehandeld ivm erfrecht. Helder en duidelijk, Zonder poespas. Héél tevreden. Na 5 jaar een verzoek voor een copie, heel snel copie ontvangen. Grote klasse! Erg blij. Aanrader!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Gezien de hoge prijzen die de diverse notarissen vragen zijn deze prijzen een verademing .

• Ervaring met: Testament

Lekker makkelijk om dit vanaf de computer thuis op te pakken

Duidelijke spelregels en handleiding. Vragen worden snel beantwoord benodigde acties zijn ook dezelfde dag al gerealiseerd.

Gelijk duidelijk

• Ervaring met: Schenkservice

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief echt een aanrader.

het is voor mij niet altijd duidelijk .Maar de bereidheid om je te helpen is groot

• Ervaring met: N.v.t.

Pompmolenlaan 19 B

3447 GK Woerden

Over DoeHetZelfNotaris

DoeHetZelfNotaris wil het recht toegankelijk maken. De drempel om een notaris te bezoeken kan lager. Dat kan door lagere prijzen en eenvoudiger taalgebruik. Door online ondersteuning helpen wij mensen in hun eigen tempo om aktes voor te bereiden. Dat maakt het veel makkelijker en goedkoper. Bovendien helpen wij iedereen die een vraag heeft over notariële zaken.