Heel prettig contact met Rudy, vanaf langskomen voor een offerte tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Goed advies over vervangen van koepel en renovatie van het dak en duidelijke communicatie over het hoe/wat. Enorm fijne ervaring!
Fijn dat ik u kon helpen met uw dakprobleem.
Erg prettige ervaring met primodak gehad, duidelijke communicatie en vlotte en vriendelijke service! Ook zeer tevreden over geleverde werkzaamheden.
Het is plezierig zakendoen met Rudy en hij komt zijn afspraken na.
Alles volgens afspraak, heldere uitleg, netjes werken en niet te beroerd iets extra’s te doen. Top!
Komt zijn afspraken na duidelijk in communicatie en goede adviezen en vakkuning gemaakt zeer tevreden met het resultaat
Zeer vakkundig bedrijf. Weet waar dienover praat en levert een goed stukje werk voor een concurrerende prijs.
Rudy van Primodak heeft het dak van onze schuur vernieuwd. Hij communiceert helder, komt zijn afspraken na, heeft duidelijk advies gegeven over eigen onderhoud, en heeft prima werk afgeleverd. Het is typisch Nederlands om dan een 8 of 9 te geven, maar omdat er echt niks op aan te merken is, geef ik gewoon drie keer een 10.
Wat leuk Hans, bedankt. Maar met een 8 of een 9 was ik ook al heel erg blij geweest. Veel plezier met uw nieuwe en waterdichte dakbekleding. Groet dakdekker Rudy (Primodak)
Vakman er is geen betere dakdekker in de regio!!!!
Bedankt voor het vele dakwerk. Altijd bij aankomst een schoon, strak en goed uitgetimmerd dakvlak. Heerlijk en werkt ook prettig! Tot hopelijk een volgende klus.
Duidelijke communicatie, afspraken nagekomen, betrouwbaar en vakkundig
Leuk nog een review te ontvangen. En bedankt dat u de moeite heeft genomen de buren bij de renovatie te betrekken. Bedankt.
Heb om advies gevraagd en werd supersnel en goed te woord gestaan!
Graag gedaan Jos. Fijne avond.
Betrouwbaar bedrijf. Zeer duidelijk advies, wat niet hoeft doen we niet. Zeer vakkundig aangelegd tegen een concurrerende prijs.
Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wellicht zien wij elkaar binnenkort nog even bij de dakrenovatie bij uw dochter thuis.
Prima bedrijf. Snel en duidelijk met als eindresultaat: vakwerk. Echte professional.
En zo is het! Bedankt voor de complimenten Chris en Ingrid. Fijn om nog even wat te horen. Groet dakdekker Rudy
Ik had lekkage bij de regenpijp, ondanks dat het bouwvakantie was en zaterdag ben ik goed geholpen. Een uur nadat ik een bericht had gestuurd via de website over de lekkage had ik Rudy al aan de telefoon gesproken en stond hij voor de deur. Gelukkig bleek het alleen maar een verstopping te zijn en had Rudy het probleem snel opgelost. Uitstekende service, deskundig uitgevoerd, prettig contact en duidelijke adviezen.
Bedankt voor de review. Nu wel de afvoerputjes schoon houden he ;-)
Vakman die van zijn vak houdt.
Heb Ruby leren kennen als een zeer deskundige vakman die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is hij vriendelijk en beleefd en staat hij altijd voor je klaar. Je kan "blind varen" op zijn advies,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Maar "Rudy" klinkt beter... Wellicht tot een volgende klus!
Meestal vul ik dit soort verzoeken niet in, maar voor Primodak doe ik dat heel graag. Rudy is, net als zijn helper(s) een geweldige vakman. Hij heeft bij ons het dak van dakkappel en het dak van de serre 'bedekt'. Kan niet beter!
vriendelijkheid goeie voor lichting en zeer goeie service wordt netjes gewerkt klasse zou aabevelen bij andere mensen en buuren
Snelle actie reactie, komen afspraken na, werken netjes en adviseren je vakkundig, kortom zeer tevreden!
Ingrid en Jeroen bedankt voor de complimenten. Groet, dakdekker Rudy
Na veel verschillende dakdekkers gecontacteerd te hebben, uiteindelijk het beste geholpen door Rudy. Deskundig, duidelijk, snelle service, maakt goede afspraken en werkt erg hard. Ik kan hem van harte aanbevelen, een echte vakman!!
Oh, bedankt voor deze fantastische beoordeling Erik. Erg leuk om te horen als een klant tevreden is. Veel geluk in jullie nieuwe woning.
komen op de afgesproken tijdstippen. Werkt netjes na afloop geen rommel
Rudy is betrouwbaar. Komt zijn afspraken na. Werkt snel en correct samen met zijn maatje. Kortom ik ben zeer tevreden.
Dank voor uw review.
Rudy komt afspraken na en is duidelijk, werkt netjes en secuur
Fazantenkamp 1
3607 CA Maarssen
Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan van jongs af aan kreeg bijgebracht. Deze combinatie van de perfecte leermeester met de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt Primodak Dakdekkers tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant. Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt.