4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk, vlot en volledig offerteproces. Kwaliteit in de uitvoering, met oog voor detail in de afwerking. Open en prettige communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De communicatie verliep zeer goed, Rudy is ook bekend met bouwkundige zaken. De planning verliep zoals afgesproken en is ook nagekomen. Primodak heeft een mooi stuk vakwerk afgeleverd. Het is gewoon TOP, een echte aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vakman die zijn vak verstaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na inspectie van het schuurdak snel een offerte mogen ontvangen. Vanwege de drukte bij Primodak en het weer wel even moeten wachten maar was het wachten waard. Nu weer een mooi dak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig werk. De lekkage is verholpen. Heel fijn. Afspraak goed nagekomen. Dank.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ons garagedak wilde we geïsoleerd hebben. Op aanraden van Rudy hebben we gekozen voor een isolatie van buitenaf met een nieuwe toplaag. Ik heb zelf meegeholpen met het verplaatsen van het grind om de kosten wat te drukken, top dat dit in overleg met Rudy afgestemd kon worden. Rudy werkt zeer nauwkeurig en netjes en weet exact hoe het technisch hoort. Wat mij betreft een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede uitleg over de werkzaamheden. Snel antwoord op e-mails en telefoontjes, komt zeer professioneel over. Verder goede kwaliteit geleverd voor een goede prijs. Wij raden Primodak zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk behulpzaam en oprecht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vriendelijk en professioneel. Er wordt goed meegedacht wat er nodig is, en wanneer ea gedaan kan worden. Ook wordt er fijn gehandeld als er spoed is. Top bedrijf !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na duidelijke uitleg is ons dak zeer netjes, snel en tegen een redelijke prijs gemaakt. Echt professioneel .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Net en strak werk en waterdicht!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rudy heeft bij ons alle platte daken gedaan. Hij is vriendelijk, zeer vakkundig, werkt netjes, het resultaat is héél mooi. Mocht er ooit nog een nieuw dak nodig zijn, dan weten wij Rudy te vinden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaren, kundige en prettige dakdekker die zijn afspraken nakomt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel uitleg gehad over de werkzaamheden. Tevens (ongevraagd, maar zeker gewenst) informatie gekregen over andere daken (garage, uitbouw) van onze woning.

Fazantenkamp 1

3607 CA Maarssen

Over Primodak Dakdekkers

Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan van jongs af aan kreeg bijgebracht. Deze combinatie van de perfecte leermeester met de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt Primodak Dakdekkers tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant. Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt.