Vooralsnog een klantervaring die je je wenst.

Goede website, snelle respons, mooie tarieven. Wat wil je nog méér?

eenduidige info over tarieven

Snelle reactie bij vragen, mail contact.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede producten en een top service!

Ik heb jarenlang particulier een woning gehuurd, ik betaalde de huur dan ook inclusief alle nutsvoorzieningen. Bij de huur van mijn huidige woning moest ik zelf op zoek naar een goede energieleverancier. Ik heb via Google allerlei vergelijkingssites bezocht. Op den duur vond ik Vandebron qua prijs en kwaliteit toch de beste energieleverancier, daarom heb ik ook voor Vandebron gekozen! Wat ik ook zo superhandig vind van Vandebron is dat je maandelijks een overzicht ontvangt van je verbruik, je kan dat zelfs per dag volgen, ook van eerdere maanden, zo kan je jou verbruik goed bijhouden en als het nodig is (bespaar)maatregelen nemen. Dat is toch super! De klantenservice van Vandebron is ook heel goed bereikbaar, zij hebben gewoon een telefoonnummer en geen ingewikkelde "Contactformuliertjes"! De medewerkster (Isa) die ik vandaag gesproken heb, was heel klantvriendelijk, aardig, professioneel, begripvol en ook supersnel met haar hulp en het beantwoorden van mijn vragen! Ik kan niet anders zeggen, goede producten en gewoon een Topservice!

Prima leverancier

Sinds half jaar driejarig contract. Prima inzicht op de app. Ben benieuwd hoe het gaat met eventuele terugleveringkosten.

Zeer slecht

Ga niet met deze maatschappij in zee. Ten eerste de medewerkers op het klantencontact centrum hebben totaal geen idee wat ze moeten zeggen als het een lastig gesprek is. Ten tweede wordt je door de maatschappij met je rug tegen de muur gezet. Ik moet van wege een verhuizing m'n contract opzeggen dit omdat in mijn nieuwe woning al een contract is. Conclusie een boete van £700,-. Helemaal klaar met dit bedrijf!

Tevreden met vandeBron

Overstap zonder problemen en mooie app waarbij verbruik en kosten zijn opgenomen.

Tot nu toe tevreden

Goede communicatie, met verrekenen van diverse kosten/betalingen nog geen ervaring

diep teleurstellend

Bij het ingaan van het kontrakt werden de gegevens van de datum van ingaan van het kontrakt niet gebruikt. Ik moest een paar dagen na de ingangsdatum een foto sturen van de meter, met de krant van die dag er bij. Die gegevens werden gebruikt. De klantenservice wilde het niet corrigeren naar de meterstanden van de ingangsdatum. Ze waren kennelijk bang dat ik een oplichter ben. Ik kon op de website niet mijn maandbedrag naar boven bijstellen. De klantenservice kon dit ook niet voor me doen. Ik heb me een keer afgevraagd bij emailcontact met de klantenservice of de medewerker wel goed thuis was in de Nedrlandse taal, dat is voor toch wel belangrijk, om misverstande te voorkomen.

100% Levering van groene elektriciteit

Door de levering van groene elektriciteit draagt een huishouding zonder zonnepanelen en warmtepomp ook aan een gezond milieu

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Transparant, betrokken en met idealen

Ze doen wat ze zeggen dat ze (willen) doen en doen geen water bij de wijn van hun standpunten om maar winst te behalen en klanten te behouden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Kun je me helpen mijn laatste jaarafrekening te vinden op de VandeBron website

Ik werd vriendelijk, geduldig en behulpzaam te woord gestaan. De medewerkster had meteen een snelle oplossing en deed die moeite ook. Zij mailde mij de jaarafrekening meteen. Ook heeft zij mij, op mijn vraag, uitgelegd hoe ik zulke gegevens zelf op de website kan vinden. Ik ben goed geholpen en heel tevreden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Niet beter of slechter dan een andere aanbieder.

Zie hierboven

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Komt prijs bij collectieve inkoop niet na

Heb via vereniging eigenhuis met collectieve inkoop ingeschreven voor eleactra en gas. Kreeg een contract (lees overeenkomst !) welke ik geaccepteerd heb. Na oversluiten en ingaan contract kwam vandebron met het verhaal dat ze de verkeerde termijnbedrag hadden berekend. bepaalde wijzigingen waren niet doorberekend in hun rekensysteem waardoor er een verkeerd termijnbedrag was vastgesteld. Ik betaal nu opeens ongeveer 500,- extra op jaarbasis uitgaande van de te verwachtte gas en elctra verbruik die ik heb opgegeven. Met deze prijs had ik nooit overgesloten. Vandebron erkent dat ze een fout hebben gemaakt maar ze compenseren helemaal niets

Probleemloze levering

Geruisloze overgang en prima contact als nodig

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Gegevens app zijn niet actueel

De gegevens in de app zijn niet actueel Deze lopen dagen achter. Zo heb je er niets aan. Verder ziet de app er goed uit. Zouden de gegevens wel actueel zijn zou ik van harte aanbevelen. Nu niet!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vandebron heeft een duidelijke website en helder aanbod.

Betrouwbare energieleverancier.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Al jaren zeer tevreden klant, prima prijs/prestatie.

Ik ben al jaren klant en heb ook meerdere kennissen klant gemaakt. Allen zeer tevreden, echt goede prijs/prestatie, goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Goed geregeld volgens afspraak

Probleemloos groene energie

Vind het prettig dat de energie uit eigen land komt. Telefonisch contact eenvoudig en app geeft veel duidelijkheid en inzicht in verbruik. Heb nu een driejarig contract afgesloten.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Betrouwbaar, goed bereikbaar, vriendelijk en niet duur.

Fijn, dat ik 100% groene stroom kan hebben van bekende bron ( windmolens van bekend bedrijf). Gas moet nog gecompenseerd worden d.m.v. aanplant. Ik kan vandebron altijd direct telefonisch bereiken zonder wachttijden en word kundig en vriendelijk geholpen. Kortom : ik ben heel blij met vandebron en diens medewerkers.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Je wordt verleid met scherpe tarieven, echter deze zijn voor een 3 jaars contract.

App is matig. Te weinig financiële inzichten en jaarprognoses.

Goeie energie leverancier

Goeie energie leverancier / contract

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Snel contact met klantenservice en direct probleem opgelost!

In 1 woord geweldig!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Problemen met foutieve extreme laadkosten tijdens vakantie voor ons opgelost

Na diverse contact momenten mbt. foutieve extreem hoge laad kosten ( phev) in Frankrijk de problemen voor ons op top wijze opgelost ! Wij zijn al jaren tevreden klanten en wederom super tevreden over het service nivo !

Vriendelijk en servicegericht

Kon mijn probleem/vraag makkelijk kwijt bij een medewerker die mij vriendelijk te woord stond. Na het gesprek had ik antwoord op mijn vraag. Het probleem was ook echt opgelost.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam