Kan veel beter

Ik ben vaker klant geweest bij Vandebron. Echter bij m'n laatste contract van 2022 tot 2023 merkte ik hoe slecht het wel niet was. Halverwege 2022 ging mijn vaste contract over in een variabele. En toen werd de prijs steeds maar verhoogd. Vooral de gasprijs werd extreem hoog. Op een bepaald moment was de gasprijs hoger dan €3,35 per m3! Een groot punt van ergenis was de manier waarop de termijnbedragen werden berekend. Hier klopte niet veel van. En aanpassen via Mijnvandebron werkte meestal niet of te beperkt. Om echt het termijnbedrag te verlagen moest je eerst een hele discussie voeren met een medewerker(telefonisch). Uiteindelijk heb ik met moeite tot 3 keer toe mijn termijnbedrag fors verlaagd en toch moesten ze me nog terugbetalen op de jaarafrekening. Ik ben in januari 2023 zsm overgestapt naar een andere energieleverancier want het kon veel goedkoper en beter. Inmiddels heb ik een dynamisch contract elders en ben daar zeer tevreden over. Hier heb je geen gezeur met verkeerde termijnbedragen. Nu word mijn termijnbedrag automatisch bijgesteld aan m'n werkelijke verbruik. En niet m'n verbruik van vorig jaar zoals bij Vandebron.

geen problemen

geen probleem ook niet met de energie crisis

• Duurzaamheid N.v.t.

super blij met Vandeboon

ik ben tevreden metjullie

Betrouwbaar en duurzaam bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf, prettig in de communicatie. Duidelijke overzichten. Zichtbaar waar de energie vandaan komt.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prettige eerste gesprek (2 of 3 jaar geleden of zo) met iemand die weet waar hij t over had.

Redelijke prijs, altijd goed bereikbaar en vriendelijke attitude aan de telefoon.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijke website, snelle en vriendelijke hulp.

Medewerkers zijn behulpzaam, snel en vriendelijk. Bovendien bereikbaar en dat daar zouden veel andere maatschappijen van kunnen leren. De tarieven zijn gemiddeld en elektriciteit + gas worden op Nederlandse bodem georganiseerd. Overzichten zijn duidelijk en prettig leesbaar.

Eerlijk en betrouwbaar

Prettig en goed.

• Duurzaamheid N.v.t.

Betrouwbaar en groen

Al vele jaren klant tot volle tevredenheid.

tevreden

zeer tevreden

prima partij.

Goede communicatie, duidelijk overzicht van verbruik en kosten

Erg laat met jaarafrekening

Ik wacht nu al 6 weken op de jaarafrekening (flinke teruggave) welke ik uiterlijk binnen 6 weken had moeten ontvangen. En dan heb ik bedrag nog niet terug. Navragen via de mail: wachttijd beantwoording 6 werkdagen. Dit is geen service! Jammer, overige ervaringen van afgelopen jaar waren wel okay.

Zie beneden.

Prettige manier van communiceren.Jullie zijn open en transparant met oog op de toekomst.

Redelijk

Over het algemeen goed. De wachttijd aan de telefoon is lang

Prima bedrijf contract = contract

Sinds een jaar of 5 klant bij Vandebron. Tijdens de afgelopen periode totaal geen gezeur over contractwijzigingen of toeslagen gehad. Nu één maand variabel gehad en inmiddels weer een vast contract afgesloten. Duidelijke inzage in het maandelijks en dagelijkse verbruik.

Mooi bedrijf

Fijn om in deze tijd te kunnen zien wat je bespaart met panelen maar ook een duidelijk beeld hebt van de kosten..

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Al jarenlang een tevreden klant.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Altijd tevreden geweest totdat....

Ondank dat de prijzen in de wereld markt laag staan gaat de bron bijna niet mee naar beneden.

Al jaren klant

Transparante info. Enthousiast team. Groen. Dit motiveert om bewust met energie omgeving gaan. Elk jaar bespaar ik.

Waardering voor de klanten

Ondanks dat het contact voornamelijk via de mail verloopt heb ik bij van de bron het gevoel dat ik persoonlijk betrokken word. Ik wordt gewaardeerd als klant en ben geen nummer in de rij.

Goede leverancier!

Goede leverancier en nette prijzen en goede duidelijke App Goed overzicht qua kosten en verbruik inzicht

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Altijd telefonisch bereikbaar. Goed voor bejaarde (zoals ik) mensen.

Als boven omschreven.

Betrouwbare contractpartner

Ze doen wat ze afgesproken hebben

Prima energieleverancier

Helaas toont de van de bron app geen energiegebruik vergelijk mogelijkheid van vorige jaren. Juist in deze tijd van energiebesparing is vergelijk van je huidige energieverbruik tov vorige jaren zeer interesant

Nooit problemen

Nooit problemen en goede voorlichting en prijzen . Zijn goed bereikbaar

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

100% Duurzaam, prima service, goede prijs!

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam