Sinds enkele jaren ben ik klant bij Vandebron. Ik ben heel blij dat ik alleen 100% groene stroom ontvang en zo bijdraag aan de energietransitie
Geen klachten
Nou, ik ben niet tevreden! De vergoeding die ik krijg voor de teruglevering van stroom, opgewekt door mijn zonnepanelen, vind ik schandalig laag. Tijdens de energiecrisis hebben jullie eenzijdig het contract gewijzigd, met een forse reductie van de teruglevering vergoeding.
Hi Rombout, bedankt voor je beoordeling. Een van de grootste uitdagingen op de energiemarkt is de opslag van elektriciteit. Hierdoor zou je kunnen zeggen dat deze elektriciteit 'slecht houdbaar' is. Doordat de pieken in vraag en aanbod van elektriciteit (met name zonnepanelen) ver uit elkaar liggen zorgt dit ook voor gigantische schommelingen in de reële energieprijs gedurende een dag. Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat overdag (Wanneer de zonnepanelen vaak volop produceren en de vraag relatief laag is) de reële elektriciteitsprijzen een stuk lager zijn dan s'avonds (Wanneer zonnepanelen minder/niks opleveren en de vraag hoger is). Hierdoor komt het zelfs voor dat de reële elektriciteitsprijzen onder 0 duiken. Dit zou betekenen dat men in dit geval zou moeten betalen om elektriciteit te leveren. Om dit te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om voor een gemiddeld teruglever-tarief te gaan.
Vandebron wekt op duurzame manier energie op wat mij erg aanspreekt. Ik word als klant goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in de energiemarkt en natuurlijk mijn verbruik. Ook kan je via hun website je energieverbruik en contract zelf bekijken en aanpassen. Erg tevreden dus.
Ik heb niets te melden : alles is prima zo.
Hi Lucie, wat fijn om te horen dat je tevreden over ons bent! Als je nog tips voor ons hebt over hoe we van die 7 een 10 kunnen maken horen we het graag 😉
Ik ben overtuigd overgestapt op Vandebron, om 100% duurzame energie te gebruiken. Na een vast contract van 3 jaar, heb ik dat nu kunnen verlengen met 1 jaar, in deze onzekere tijden. Ik ben 72, met een bescheiden inkomen. Dan is het fijn om te weten waar je financieel aan toe bent. Vandebron is bijzonder toegankelijk en duidelijk met haar informatie. En het belangrijkste: Vandebron werkt aan een betere toekomst voor ons allemaal.
Goed gevoel qua groen, complete service incl zonnepanelen en laadpas voor auto, aardige mensen aan de telefoon, goede website, prijzen zijn ook nog eens goed
Zeer tevreden over jullie. Alles klopt en is goed zichtbaarvin decapp. Dank
Plezierig!
Duidelijk, alles wordt goed weer gegeven
Prima ervaringen met energie van Vandebron
Inzicht in je verbruik en de bron van de energie is erg fijn. Als iemand die een ramp is in regel dingen en veel tekst, is gebruiksgemak echt een pluspunt. Maar ik denk dat dit gebruiksgemak ook heel fijn is als je alles wel goed snapt, want het scheelt natuurlijk ook gewoon tijd.
Nog nooit klachten gehad
Al jaren klant bij Vandebron en nog steeds even blij. Mooie app, goede bespaartips en top prijzen!
Ben al bijna 6 jaar dik tevreden om een klant te zijn bij Van de Bron.
Hi Mariam, wat leuk om te horen dat je al zo lang tevreden klant bij ons bent. Daar krijgen wij goeie energie van 🙌💚
Fijn en eerlijk bedrijf heet groene energie dus we helpen de co2 uitstoot te verminderen Een aanrader
Hi Hans, bedankt voor je mooie beoordeling. Als je tips hebt hoe we van die 9 een 10 kunnen maken horen we het graag 😉
uitstekende ervaring met een vriendelijk bedrijf en correcte verwerking van mijn maandelijkse kosten
Hi Jantine, bedankt voor je goede beoordeling ☀️
zeer goed!
Bedankt voor je goede beoordeling, Carel! Daar doen we het voor 💪
Makkelijk contact, goede informatie waar mijn stroom vandaan komt
Hi Dick, bedankt voor je goede beoordeling! We zien dat je ons 4 van de 5 duurzaamheidssterren hebt gegeven, wat kunnen we in jouw ogen nog verbeteren?
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Joost! Dat horen we natuurlijk graag 💚
Fijne leverancier. Alles duidelijk in de app. Vast contract gewoon doorgelopen tijdens de crisis. Zeer tevreden
Hi Nicole, bedankt voor je beoordeling. Hier krijgen wij goeie energie van 🙌
tevreden
Hi Arie, bedankt voor je goede beoordeling! Hoe kunnen we van die 8 een 9 of zelfs een 10 maken? 😉
goede dienstverlening
Komen afspraken na. Helpen oplossingsgericht met problemen.
Persoonlijk,vriendelijk, duidelijk. Altijd behulpzaam. Vlot. Goede service.