Heb nog geen officiële overstap gemaakt maar tot dusver ben ik erg positief en hopelijk dat dit heel snel kan worden geregeld! Groetjes!
Gewoon goed en overzichtelijk door de app met dagelijks info over mijn verbruik en ook goed bezig met het Milieu.
Ik ben zeer tevreden
Zeer goed alles gaat soepel.
Ten gevolge van een herseninfarct is het soms lastig om tijdens een gesprek alle informatie te registreren maar de medewerker van vd Bron legde mij geduldig uit hoe het eindbedrag tot stand was gekomen en paste op mijn verzoek het maandbedrag aan (iets dat voor mij via de website onmogelijk was). Ben zeer tevreden met bovenstaande.
Bevalt prima
hier en daar aanloopproblemen met het koppelen van de laadpaal en de verwerking van de gegevens, maar de aanhouder wint en zeker als iedereen vriendelijk blijft.
Ik wilde graag telefonisch mijn contract verlengen. Dat resulteerde in een opnieuw vastgesteld bedrag, wat voor mij gunstiger bleek. Ik werd zeer prettig te woord gestaan.
Vandebron is bijzonder duurzaam en neemt je als klant daar uitstekend in mee. Advies en tips over hoe je zelf duurzamer kunt leven maken daar onderdeel van uit. Aanrader als je echt verandering wil.
Deskundig en klantvriendelijk personeel Goede prijs voor elektra
Ben zelf erg tevreden over de duidelijke communicatie, helder inzicht in eigen verbruik door maandelijkse update per mail. Goede informatie over waar de groene energie opgewekt wordt. Nette tarieven. Stabiele leverancier.
Geen klachten
Zorg dat je bij het afsluiten van een nieuw contract, je gegevens van je jaarlijkse verbruik van gas- en elektra bij de hand hebt. Bij mijn gesprek waren deze niet correct in haar systeem. Heb de medewerkster 2x gecorrigeerd, waardoor het nieuwe maandbedrag omlaag ging. Verder een goed gesprek.
Hi Ria, bedankt voor je bericht en je goede beoordeling. Wij gaan bij een nieuwe aanmelding uit van het standaard jaarverbruik, dit is het gemiddelde verbruik over de afgelopen 2 a 3 jaar. Als het actuele verbruik hiervan afwijkt is het inderdaad verstandig om dit door te geven bij de aanmelding, dan kunnen we het termijnbedrag daarop aanpassen. Fijn om te horen dat het verder een goed gesprek was!
Prima!
Goede service, reageren altijd, doen wat ze beloven, scherpe tarieven, klantvriendelijk
Uitstekend geholpen door uiterst vriendelijk medewerker om een verhuizing van het contract te realiseren.
Goede betrouwbare energieleverancier
Zie hierboven
Vandebron is een prettig energiebedrijf, dat inzet op duurzame energie
Tot nu toe alles prima
De service is to-the-point en niet opdringerig.
Ik vind Vandebron een goede energieleverancier. Tot nu toe zeer tevreden.
op mijn vragen kort en bondig en toch volledig antwoord gekregen. Er wordt goed meegedacht. 1 puntje van verbetering: de telefonische verbinding was niet helemaal zuiver, het stoorde een beetje. beide keren dat ik belde en ik had het niet als ik een ander belde.
wat ik ook vroeg ,ik kreeg altijd een positief antwoord en sowieso een goede service .