Transparant, bereikbaar, goede site

Snelle afrekening jaarkosten, duidelijk en volledig. Site klantvriendelijk. Goede service

• Prijs-Kwaliteitverhouding

We hebben sinds 2,5 maand een laadpaal, maar deze heeft het nog niet gedaan.

Vandaag voor de 6e keer gebeld om te vragen naar een oplossing voor het feit dat de laadpaal het nog steeds niet doet, na weer een week te hebben gewacht op reactie van Vandebron. Ze hadden het na de 1e dag over een spoed opdracht. Maar we zijn dus al wat weken /maanden verder. Zoals het nu gaat, lijkt het dat Vandebron storingen niet kan verhelpen.

correcte behandeling en benadering

altijd een redelijk tot goede uitleg en argumentatie

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Altijd vriendelijk, weten waar ze het over hebben en zeer klantgericht

Snel en deskundig

Mijn vraag, die niet onder meest gestelde vraag viel, werd binnen een paar uur deskundig en naar mijn tevredenheid beantwoord.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

De klantenservice is om te huilen

Ik ben al jaren vaste klant maar nu ik verplicht een variabel contract moet krijgen, is er weinig te zien aan klantvriendelijkheid., ten eerste moet ik 270 betalen en denkt vandebron niet mee hierin. Niks over regelingen gehoord van de nsr bijvoorbeeld. Ik moet voor 312 euro aan waarborgsom betalen, terwijl ik een betrouwbare klant ben en zeker geen nieuwe klant.vorige week werd er door medewerkers gezegd dat het is afgeschaft en niet nodig is. Nu is het ineens wel weer nodig. Nier iederen krijgt 800 euro van de overheid om dergelijke bedragen te betalen. Ik val er net buiten met m'n inkomen. Dan komen ze nog met de optie om het bedrag over drie maanden te verdelen. 105 euro boven mijn 270 ha wat een grap. Hoe dan? Ik heb dat niet even klaar l liggen hoor. En als ik kritischd vragen stel, krijg ik het zelfde domme riedeltje. zo voel je je helemaal niet serieus genomen. Als ik onderstaande reviews zie, betwijfel ik of ze echt zijn. Als de markt rustiger is, ben ik weg hier. Ik zoek dan een organisatie die wel meedenkt en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Uitstekende organisatie

Je wordt hier nog als koningklant behandeld

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Maandbedrag goed aan te passen. Goede energie vanuit een goede bron

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Het lijkt erop dat vandebron goed en helder bezig is en dat is en was wat ik verwachtte.

Staat hier al boven.

Uitstekende en snelle service

Zeer behulpzame medewerker. Alles in een middag geregeld.

• Duurzaamheid N.v.t.

Persoonlijk, eerlijk, duurzaam

Het eerlijke verhaal, en het gevoel dat je samen voor hetzelfde staat. Dat wil je toch? Nou, dat ervaar ik bij Vandebron. En dat vind ik belangrijk en fijn. Dat ik een mens ben en met een ander mens contact heb. We zijn geen nummers of data. We leven niet in een spreadsheet. Dus daar wil ik ook niet tot gereduceerd worden.

Zeer correct

Mijn problemen waren snel opgelost

• Prijs-Kwaliteitverhouding

makkelijk bereikbaar, directe actie.

zie boven

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Vriendelijk, heldere info en snelle afhandeling

Zie bovenstaand

Nieuwe termijnbedrag erg hoog

Telefonisch contact opgenomen, zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Na overleg is er een handmatige herberekening gemaakt met een zeer bevredigende uitkomst. Top!

Ga zo door!

Nooit problemen, overzichtelijke app!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Mijn ervaring is voorlopig positief

Zie de toelichting bij vraag 1

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Wat er besproken en per mail verstuurd is klopt allemaal

Zie boven

Slecht, slecht en slecht

Ik beoordeel dit bedrijf met de allerlaagste score. Bij aanvang van het contract heb ik aangegeven dat ik geïnvesteerd heb in mijn woning en grotendeels van het gas ben en ook in het proces zit voor zonnepanelen. Ik heb aangegeven dat ik verwacht dat mijn maandbedrag aangepast kan worden zodat ik voorschot betaal wat ik verbruik. Echter van de Bron houdt mijn voorschot kunstmatig hoog door te verwijzen naar mijn oude verbruik. Na 5 maanden kan ik een herberekening aanvragen. Maar dan heb ik al zes maanden betaald en inmiddels staat er dan al zo’n 300 euro aan teveel betaald voorschot uit. Na die zes maanden kan mijn maandbedrag maar beperkt omlaag. Dus aan het einde van het jaar zal het er wel weer op uitdraaien dat ik een honderd of 500 terug krijg. Tenminste … als dit bedrijf niet omvalt. En daar wringt nu juist de schoen. Ben al het schip ingegaan bij Welkom Energie en wil geen herhaling. Ik vind geen gehoor en als je het maandbedrag niet betaald stuurt men een incassobureau op je af. Zo sta je dus in je hemd als consument. De arrogantie van dit soort bedrijven ligt erg hoog.

Vertrouwd en duidelijk

Overstap zonder problemen volgens de de afgesproken punten

klantvriendelijk

Mijn vraag werd snel beantwoord en er was volledige medewerking bij de oplossing voor mijn probleem (hoe kan ik BTW op mijn zonnepanelen terugkrijgen, ook als ik een tweede keer panelen wil kopen).

• Duurzaamheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Heel vriendelijk en goede uitleg

Tot nu toe tevreden

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Alles naar wens tot nu toe

Leuk dat je je eigen bron kan uitkiezen, en je verbruik per dag en kwartier kan bekijken. Laatst verhuisd naar een ander adres, waarbij een tijdje op beide adressen geleverd moest worden, dat was ook allemaal makkelijk te regelen via de website.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Een eerlijk bedrijf voor mij toppers.

Zijn als je bel altijd vriendelijk en houden zich correct aan de afspraken van het contract.!!!!

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam