Keurig bedrijf, wat zijn afspraken nakomt. Duidelijk maand overzicht met tips. Prima, een aanrader
Vanaf het begin, altijd een goed en fijn contact!!!
Houden zich uitstekend aan hun afspraken
Fijn overzicht van verbruik in combinatie met zonnepanelen
Uitstekend!
We zijn bij VAnde Bron. We merken niets, loopt prima zo.
Makkelijke overstap en goede communicatie.
Gelukkig werd mij twee jaar geleden geadviseerd om een contract van drie jaar te nemen. Hopelijk over een jaar weer meer reëele energieprijzen dan nu.
Zie vorig commentaar
Goed dat v.d. Bron duurzaamheid op de eerste plaats zet.
Ik ben te vrede
Bij het eindejaar rekening krijg je het geld niet op tijd uitgekeerd. Ze laten je langer dan 2 weken wachten.
Dag Willem, vervelend om te horen dat je het bedrag van de eindafrekening niet binnen de gewenste tijd op je rekening ontvangen hebt. Helaas kunnen we via deze weg niet direct meekijken naar jouw situatie. Zou je contact met ons op willen nemen via de privé-bericht functie op Facebook of Twitter, ons een e-mail willen sturen via [email protected], ons willen bellen of een bericht willen sturen via de livechat functie op de website? Dan kunnen we via die weg met je meekijken. Alvast bedankt!
Bij vragen word je snel geholpen door ervaren personeel. En natuurlijk milieuvriendelijke energie. Daar krijg ik energie van.
Wij voelen ons veilig en vertrouwd bij VandeBron. Daarnaast verstrekken zij ruime en goede informatie over verbruik en kosten. Geruststellend in deze hectische periode.
Vandebron communiceert altijd helder op de website (in mijn persoonlijke omgeving) en in haar e-mails. Ook de klantenservice is vriendelijk en kundig. Ik vind het een verademing om bij een vraag die ik had, gewoon direct een helder antwoord te krijgen. Vriendelijk en gedreven personeel dat gemotiveerd is. Ga zo door.
Soepel overgang naar van de Bron; houden zich aan het contract.
Vanaf het moment dat ik klant werd tot nu loopt alles soepel. Er was wel wat storing op de app maar dat lijkt weer verholpen. Jullie kunnen ook niet overal wat aan doen. Ben héél blij dat ik vorig jaar een driejarig contract heb afgesloten!
Een energieleverancier die de menselijke maat hanteert en daardoor benaderbaar is voor een gepast tarief.
Betrouwbare energieleverancier met duidelijke afspraken
Vandebron werkt mee om de wereld te verbeteren
Geen problemen
Grote tevredenheid
Fijne ervaring en mooie app met verbruik on in te zien
Positief
Ik ben al jaren klant bij vandebron. Ik geloof dat ik in die tijd 1 keer iets aan de hand heb gehad, maar dat is toen prima opgelost.