Heb prima stroom gehad van Boer Dhr Peter P

Mooi bedrijf Heb een tijdje aan de Aar 39 stroom afgenomen tot 15 Februari 2024. Prima. Niet duur en rechtstreeks van een akkerbouwer Peter uit de gemeente Dronten

Alles loopt op.rolletjes.

Energie is energie. Deze keer was ik bij vandebron goedkoper uit. De onzin dat je groene stroom geleverd krijgt is natuurlijk te triest voor woorden want dat kunnen ze helemaal niet bepalen. Daarom punten aftrek. App werkt goed en mijn lampen brandden en oven bakt.

bijzonder klantvriendelijk

Ik had een hoge afschrijving van een laadsessie en heb telefonisch contact gezocht. Werd snel te woord gestaan op een vriendelijke en begripvolle manier. Er werd duidelijk aangegeven hoe het e.e.a. beantwoord zou worden. Het antwoord was nog vriendelijker, ik had een laadsessie niet goed afgesloten waardoor er iemand anders op mijn pas heeft geladen. Het teveel afgeschreven bedrag zal worden vergoed. Wel dien ik zelf natuurlijk de laadsessies in het vervolg goed af te sluiten

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Telefonisch aangesmeerd en hoop dat het goed gaat

Stroom is stroom maar of het financieel goed komt weet ik nog niet. Wordt er niet wijs uit wat er zal gebeuren

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Slecht

Kan niet inloggen omdat ik vastloop in een loop. Moet inloggen om 2 factor authenticatie in te stellen maar om in te loggen wordt mij al naar de 2 factor authenticatie gevraagd. Helpdesk liet weten dat ik een mail zou krijgen wacht hier al meer dan een week op

Tot nu toe prima.

Januari aangemeld februari al klant correspondentie verloopt tot nu toe goed,duidelijke vragen duidelijke antwoorden.

Goede Service

Ik had een contract afgesloten via Gaslicht.com maar enkele dagen later had Vandebron een beter aanbod bij Gaslicht.com toen heb ik telefonisch contact gehad met Vandebron en is zonder problemen het contract aangepast naar lagere tarieven. Hiervoor Dank.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Fijne en betrouwbare leverancier, waarvan wij al jaren klant zijn.

Vandebron levert duurzame energie, is eerlijk in haar manier van communiceren en heeft een fijne app die goed inzicht en mogelijkheden geeft in alle zaken die van belang zijn. Contacten die wij met de klantenservice hebben gehad, gedurende de geruime tijd die wij al klant zijn, werden altijd vriendelijk beantwoord en bevredigend afgehandeld. Kortom, wij zijn tevreden met deze leverancier en hopen nog lang klant te kunnen zijn.

zeer positief

Prima ervaring met Vandebron. Tel. werd snel opgenomen. Probleem werd opgelost en ik werd teruggebeld. Waar heb je dat tegenwoordig nog??? Ver Eigen Huis heeft mij deze energiem. aanbevolen, daar heb ik alle vertouwen in. Heb je problemen dan kun je ook bij de vereniging terecht.Ik ben al jaren lid, tot grote tevredenheid .

• Prijs-Kwaliteitverhouding

De oplossing van mijn probleem is gelukt

Ik kon niet inloggen vanwege het feit dat de 2 traps authentificatie aanstond. Deze is door jullie uitgezet waardoor ik weer kon inloggen. Bedankt voor jullie hulp

• Prijs-Kwaliteitverhouding

prima service , vriendelijk en kundig geholpen

Goed geholpen aan de telefoon . Kundig en vriendelijk. Vragen werden gelijk goed beantwoord. Er werd meegekeken naar de tarieven en verbruik.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Binnenhalen met mooi maandbedrag, maar vervolgens obv dezelfde verbruikscijfers dit bedrag drastisch

Waardeloos!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

beste aanbieding en goede service

Overstappen was snel en eenvoudig, ze hadden de beste aanbieding. Na het ontvangen van het contract een foutje ontdekt maar dit was met 1 telefoontje snel opgelost, vriendelijke klantenservice.

Oplichters

Het overstappen van energieleverancier was (buiten mijn schuld om) verkeerd gegaan. Na 3 maanden (en tig keer bellen, foto's sturen met dagtekening enz. enz.) was de overstap nog steeds niet geregeld dus bleef ik maar bij mijn oude leverancier. Nu wil van de Bron een opzegboete in rekening brengen. Ik heb nog nooit voor een stuiver energie van ze afgenomen, maar toch een opzegboete.

Prima club

Verschillende leveranciers gehad in het verleden. Van de Bron nu al sinds jaren en absoluut geen behoefte meer om nog over te stappen. Solide, milieubewust bedrijf, goede prijs/kwaliteitsverhouding en goede klantvriendelijke bereikbaarheid.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

negatief, zijn alleen bezig met winst

Ben klant met zonnepanelen, dus was al teleur gesteld over de teruglever vergoeding , maar goed toch gebleven. Werd toen gezegd we zetten u in een bepaald tarif maar als u minder terug leverd dan krijgt u het geld terug, dit bleek een leugen. Nu tussentijds overgestapt nogg geen 300 kWH terug geleverd maar toch afgerekend voor de 4000+ terief. Klachten worden niet serieus genomen en/of niet op gereageerd, Enkle jaren geleden was dit een goed bedrijf maar volgens mij zit er een nieuwe eigenaar in, jammer Dus al met al weg blijven, zeer naar gevoel over gehouden aan dit bedrijf

Aantrekkelijke tarieven, onhandige app

Ben naar VandeBron overgestapt vanwege de tarieven en de bonus na 1 jaar. Helaas vind ik de app niet heel erg handig, waardoor het me minder uitdaagt om te bezuinigen op gas en stroom. Dat was ik bij Oxxio anders gewend.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

4 maanden klant, 4 maanden geen oplossing!

Al 4 maanden geleden ingestapt met goede verwachtingen uit het verleden, maar tot nu toe geen verbruik bekend!!

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk Weet precies waar je aan toe bent. En mocht er toch wat zijn wordt je goed en duidelijk geholpen

KLare taal

Stroom is stroom en gas is gas. Dat verandert niks aan. Wel op de manier zoals je communiceert met je klanten. Er is een kleine verandering gekomen in de energiebelasting en mijn verbruik is wat hoger geworden, dat werd meteen alert op gereageerd. Helder en duidelijk. Ook de app is helder en duidelijk. Na de tweede dag kan je precies zien wat je verbruik is. Zelfs per uur. Top.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

prima het totaal plaatje is ok.

Prima levering, duidelijke kosten, prima overzichtelijke app. Ben zeer tevreden over Vandebron.

Duidelijk en betrouwbaar

Ik ben al jaren bij Vandebron omdat ik vertrouwen in hen heb omdat ze goede stroom leveren.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Degelijk energiebedrijf met goede klantenservice

Klantenservice is goed bereikbaar, gaat uit van Nederlandse energiebronnen, tot dusverre goede ervaringen. Prijzen zijn overal idioot hoog. Nu het prijsplafond verdwijnt, kan je maar beter een partij kiezen die betrouwbaar is gebleken. Voor 3 jaar vast.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik ben fan van deze club!

Lekkere vlotte mensen, geen nonsense, alles gewoon duidelijk.

het kan erger :-)

Ik vraag mij vaak af hoe duurzaam we als mens kunnen zijn. Niet ademen of leven zal dan het beste zijn misschien maar we zijn hier nu eenmaal en in deze situatie zoals die nu is, geboren. Hoe ik dan als mens toch zo goed mogelijk met de natuur om kan gaan is mijn continue onderzoek. Een energiebron gebruiken die wat minder aarde plunderend is, is dan een super klein verschil wat ik kan maken.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam