Top installatie door vakmensen

Het duurde even, maar de panelen liggen er op! In overleg gewacht tot installatie na 1 januari zodat we geen btw gedoe meer hebben. Snelle installatie door nette vakmensen. Erg blij mee!

Alles supervlot geregeld door mensen met verstand van zaken.

Zeer duidelijk persoonlijk advies bij ons thuis gekregen. Verschillende opties besproken met alle voor- en nadelen. Installatie was probleemloos. Twee zeer vakkundige en vriendelijke monteurs klaarde de klus (12 panelen) in iets meer dan een halve dag. Keurig gewerkt! Absoluut aan te raden.

prima service

prima montage, snel en netjes

herstel goed geregeld

In augustus 2022 is Rene aan huis gekomen om te bespreken wat mogelijk was. Na overeenkomst is de plaatsing, zoals afgesproken in september gebeurd door 2 mannen. Dit ging soepel en vriendelijk. Alles werkte naar behoren. Binnen 2 weken was er flinke regen en het plafond van mijn badkamer ontstond waterschade. Na telefonisch contact met Rene te hebben gehad, is hij langsgekomen om de schade te zien. Hij nam zijn verantwoordelijkheid en heeft er voor gezorgd dat de monteurs die de plaatsing hadden gedaan wederom langs kwamen. Al snel wat de oorzaak gevonden. Een breuk in een dakpan, direct naast een zonnepaneel. Deze is vervangen. Daarnaast hebben we onderling kunnen afstemmen hoe de schade in huis weg te werken. Dit is in samenspraak geheel volgens afspraak verlopen. Hiermee heeft Rene laten zien een betrouwbare partner te zijn en zou ik Solar Totaal Advies aanraden.

Fijn bedrijf

Vriendelijk, snel, netjes en goede prijs! Perfecte service!

Goed advies, snel een offerte. Alles netjes geïnstalleerd en goede uitleg achteraf over hoe alles werkt. Nu bij twee woningen (ivm verhuizing) goede ervaringen

Netjes aangeleverd en geplaatst

Drie monteurs kwamen op tijd, stelden zich netjes voor en gingen vrij snel en trefzeker aan de slag. Ze werkten als een goed team met verstand van zaken. Stroom uit en aanzetten werd netjes aangemeld. Ook verzoeken om water, handen wassen en toiletbezoek kwamen correct over. Zonnepanelen hangen erg mooi in lijn met mijn dakkapel en ook aan de achterzijde goed geregeld. Ook is rekening gehouden met eventuele vervangen van dakramen e.d. Ik ben er blij mee.

Professioneel advies, nette en snelle plaatsing. Erg tevreden.

Professioneel advies, nette en snelle plaatsing. Erg tevreden.

Prima communicatie en prima werk afgeleverd

De mannen die de zonnepanelen hebben geïnstalleerd waren top Netjes en perfect werk afgeleverd. De communicatie en het verloop vooraf en achteraf was ook super. Vooraf goede en heldere uitleg door Rene over hoe en wat. Snelle antwoorden op vragen die wij stelde via de mail of telefonisch vaan Marloek van Solar Totaal Advies. Alleen maar Lof. Gr Niek & Rita

Zeer professioneel

Zowel in de aanloop, waarin wij op zoek waren naar een goede partner en gevonden hebben in Solar, als in de afloop, met de installatie, was de informatie, de service en het contact prima verzorgd.

Goede voorlichting, goede service, prima installatie

Zeer goede ervaring met Solar Totaal Advies Goede voorlichting bij aanvang Goede service en contact Installatie vlot en goed

Uitstekende kennis en vlotte deskundige montage

Het advies is meedenkend en probleemoplossend. De informatievoorziening is goed en de montage was vlot en deskundig.

Volledig conform verwachtingen

Prima advies, goed meegedacht en het installatieteam heeft ook een goede prestatie geleverd en de boel netjes achtergelaten.

Goeie correcte firma

Prettig contact en snelle levering. Netjes gelegd en afgewerkt en gewoon zoals het hoort. Service moet nog blijken want het ligt er net 2 weken op maar tot nu toe als zeer prettig ervaren.

Uitstekende planning en installatie

Uitstekende planning en installatie

Werkzaamheden werden netjes uitgevoerd, vriendelijke jongens. Alles keurig achtergelaten. Prima uitleg.

Zeer tevreden!

Ik zou Solar Totaal Advies aan iedereen aanbevelen! Het eerste gesprek was goed door René voorbereid en hij legde heel toegankelijk uit hoe de hele procedure zou verlopen. De offerte volgde direct en na goedkeuring kregen wij ook heel snel een datum door waarop de zonnepanelen geïnstalleerd zouden worden. De installatie verliep soepel en snel, door vriendelijke monteurs die goed meedachten over het wegwerken van kabels etc. We zijn ontzettend tevreden over het gehele verloop.

Helder advies, prima uitvoering

Rene geeft helder advies, denkt mee. Uitvoering helemaal goed, door vaklui die zich keurig gedragen

Solar Totaaladvies hebben wij als een deskundig en betrouwbaar bedrijf ervaren.

Bij de eerste ontmoeting was al duidelijk dat de heer Van Poelgeest zeer deskundig was. En niet alleen omdat hij heel veel wist over zonnepanelen en omvormers, maar ook de tijd nam om onze elektrische installatie te inspecteren en ons van vakkundig en betrouwbaar advies heeft voorzien. Op het laatst wilden we toch graag 11 panelen i.p.v. de gevraagde 8 en ook dat kon nog geregeld worden. Plaatsing liet even op zich wachten i.v.m. levertijden, maar uiteindelijk toch nog eerder geplaatst dan gepland. Alle contactmomenten met Solar Totaaltechniek verliepen professioneel en klantvriendelijk. Wij zijn dus zeer tevreden klanten.

Van begin tot eind een goede ervaring

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de zonnepanelen is het een heel goede ervaring geweest. Goede uitleg vooraf, goede begeleiding en de installateurs waren zeer kundig en prettig in de omgang. Kortom, tot dusver een uitstekende totaalervaring.

Uitstekend prima met dito begeleiding!

Alles werd van A tot Z keurig uitgelegd en verklaard. Monteurs waren ook erg vriendelijk en hebben goed werk verricht.

Duidelijke communicatie en korte werklijnen!

Vanaf het begin bij de offerte aanvraag en het komen kijken ter plaatse tot het moment van plaatsen en de nacontrole verliep het soepel. Tevens duidelijke afspraken en goed uitgelegd. Ook het in gereedstelling brengen via kantoor en het aanmelden ging snel.

Mooie panelen en snel geleverd

Fijn dat dhr van Poelgeest langs gekomen is om de situatie te bekijken. Geen aanbetaling gevraagd , monteurs waren vriendelijk en correct. Een beschrijving bij de uitleg van de app en het advies om een P1 meter aan te schaffen had handig geweest.

Perfecte , snelle, deskundige installatie van zonnepanelen .

Vanaf het eerste telefoontje tot en met het plaatsen van de zonnepanelen is alles keurig netjes gegaan . Vriendelijke medewerkers die zeer deskundig en netjes hun werk doen. Een dikke 10 !

Topbedrijf met persoonlijke aanpak

Wederom een super ervaring met dit topbedrijf. Bij Solar totaaladvies krijg je een eerlijk en duidelijk verhaal en offerte. De panelen zijn uiteindelijk 2,5 maand eerder geplaatst dan op voorhand geschatte levertijd. Super aardige en vakbekwame elektro monteurs, die alles kwamen plaatsen en aansluiten. Tevens goede 'nazorg'

Werven 34 34

1431CN Aalsmeer