Zeer tevreden over de kundigheid van adviseur en inzet montageteam

De gedrevenheid en inzet van het gehele team wordt zeer gewaardeerd.

ontzettend prettig

fijne service, goed bereikbaar, sneller geplaatst dan verwacht!

Tip top bedrijf en medewerkers

Via via ben ik aangeraden om met Solar Totaal Advies zaken te doen. Zij zijn vlot, vriendelijk en vakkundig. Ik ken twee mensen met andere slechte ervaringen bij andere bedrijven. Solar Totaal Advies wordt van harte aanbevolen.

Vakkundig en goede service

Kreeg goed advies en werden zelfs nog eerder ingepland voor montage dan aanvankelijk gepland was. Er was een nieuw installatie team ingezet. Installatie werd ook zeer netjes en goed uitgevoerd.

Het persoonlijke gesprek met Renè hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Goed advies gesprek zonder een druk om een verkoop door te drukken. De installateurs waren ook zeer prettige heren die als een goed geoliede machine samenwerkte.

Netjes geplaatst en goede uitleg gekregen.

Panelen zijn netjes geplaatst, alles werd ook keurig achtergelaten. Uitleg gekregen hoe het werkt dus alles prima!

Uitstekende uitleg en vriendelijke monteurs

Een gesprek gehad met Rene Poelgeest. Zeer vriendelijke man met veel kennis en zeer vaardig in het uitleggen hoe alles werkt (aan een leek). Luisterde goed naar onze behoefte en speelde hier goed op in. Supersnelle levering in verhouding tot anderen (materiaal was tijdig op voorraad genomen ). Monteurs Jim en Tom waren ook heel vriendelijk en namen een goede doch beleefde sfeer met zich mee. Tevens werd er meegedacht over een eventueel extra paneel en snel een prijs aangeleverd. De heren zijn tot ver na 17.00 gebleven om het werk goed af te leveren ondanks wat tegenvallers en bleven ondanks de tegenslag erg vriendelijk.

topbedrijf

goede voorlichting, snelle levering. Montage uitstekend door zeer nette en vriendelijke monteurs

Prima en snel geïnstalleerd

We konden snel een afspraak maken en ook geen de plaatsing/ levering sneller dan verwacht. Vakkundige installateurs, prima en netjes gewerkt.

Goede, deskundige en vriendelijke monteurs.

Wij hebben Solar Totaal Advies als een fijn, deskundige bedrijf ervaren met goede informatie aangaande de panelen en BTW teruggave. Tevens snelle levertijd/plaatsing van de panelen.

Fijn bedrijf

Goeie professionele mensen die erg netjes en correct werken.

Snel geleverd en goed geplaatst

De 12 zonnepanelen zijn binnen 6 weken geleverd en in een ochtend geplaatst. De app werkt prima en geeft alle relevante informatie.

Prima advies en met zorg uitgevoerd.

Goed advies aan huis gekregen met keuzes qua legpatroon. Duidelijke en snel een aanbieding en eerder geleverd dan verwacht. Persoonlijk contact prettig en snel. Montageteam netjes en vriendelijk. Al met al dik tevreden.

Uitstekende advisering, communicatie en installatie

René heeft alles duidelijk uitgelegd en we samen de mogelijkheden van plaatsing zonnepanelen en omvormer besproken. Communicatie is open en kordaat en ik had de mazzel dat installatie 6 weken eerder dan gepland kon plaatsvinden. Montage was zeer professioneel zonder rompslomp. De extra service voor gratis afhandelen van de BTW teruggave verliep ook soepel. Laat die zon nu maar lekker blijven schijnen!

Top ervaring, prima advies, communicatie en uitvoering

Heel goed advies, Rene weet echt waar hij het over heeft.Advies is heel helder en alles wordt uitgelegd. Zeer prettige ervaring met de installatie door vakheren met kennis van zaken. Panelen liggen strak en werken perfect! Absolute aanrader!

Prima bedrijf.

Vanaf de offerte tot en met de montage is alles volgens afspraak verlopen en keurig uitgevoerd.

Top service van A tot Z!

Wij zijn zeer tevreden over de service vanuit Solar Totaal Advies. Zowel het voortraject, alsook de installatie en de nazorg waren goed. René gaf helder en passend advies over de verschillende mogelijkheden voor installatie, zodat wij een weloverwogen besluit konden maken. De dag van installatie ging erg voorspoedig, met vriendelijke medewerkers die duidelijke instructies gaven wat ze gingen doen en wat ze van ons nodig hadden. Ze waren binnen enkele uren klaar. Tot slot werden wij goed geïnformeerd over de BTW-teruggave en het gebruik van de app. Leuk om de opbrengst te zien!

Alles is prima verlopen. Vanaf het eerste contact met de heer Poelgeest tot en met de nazorg via de telefoon en e-mail is alles goed gegaan. Ook de installatie zelf verliep uitstekend. Alles ziet er top uit!

heel erg tevreden

Vanaf het begin (advies) tot en met de oplevering van de zonnepanelen erg tevreden; duidelijke communicatie, goede uitleg bij de offerte, zeer kundige installateurs die met de klant mee denken, goed geleverd apparatuur, snelle reacties op mijn vragen van de administratie!

Prima bedrijf, een aanrader!

Het advies gesprek was heel verhelderend, en met zorg is er ter plekke een offerte tot stand gekomen. De communicatie is heel correct, snel en prettig. Het bedrijf dat de panelen heeft geïnstalleerd is zeer vakkundig en mee denkend. Ze zorgen ervoor dat alle kabels keurig netjes zijn weggewerkt. Het zijn harde werkers die je graag over de vloer hebt. Kortom; Solar totaal advies is een heel fijn bedrijf, met goeie mensen en service.

Gewoon goed

Het hele proces van offerte tot installatie is zeer goed geregeld. Het maatwerk waar wij voor gingen is volledig waargemaakt door solar totaal advies. Montage wordt gedaan door zeer bekwame monteurs, vanzelfsprekend werkend opgeleverd, met uitleg en alles is schoon achter gelaten. Nu hopen op veel zonnige dagen

Uitstekend!

Goede en duidelijke uitleg aan huis, heldere offerte, snelle terugkoppeling op vragen voor de installatie en op 1 dag de hele installatie (20 panelen) gelegd en opgeleverd. Twee dagen later was de aanmelding bij het software portal van SMA live en kon ik via portal en app de performance van het systeem volgen. Alle werkzaamheden in en op het huis zijn netjes gedaan met oog voor detail, alles opgeruimd dus prima ervaring!

Zonder meer een aanrader.

Door recommandatie van familie in contact gekomen met René van Poelgeest. Een ongedwongen goed en professioneel advies gekregen. Ook de installatie verliep vlot en netjes. Prima services van Totaal Advies.

Zeer tevreden!

Vanaf het eerste contactmoment tot aan na de plaatsing wordt een hele goede service geboden en ook meegedacht! Top bedrijf!

Van begin tot eind: Snel, degelijk en professioneel

Bij eerste afspraak mijn (gekke) ideeën uitgelegd, degelijk advies gekregen, en uitgevoerd zoals ik graag wilde. Alles vanaf offerte tot na installatie in de puntjes geregeld (ook de after-care is tip-top in orde, daar kunnen veel bedrijven iets van opsteken!). Panelen liggen strak, produceren boven verwachting goed, meterkast tiptop in orde. Blijf vooral zo bezig René! En een pluim voor J&J van HR-techniek. Toppertjes zijn jullie!

Werven 34 34

1431CN Aalsmeer