Zeer professioneel zonnepanelen bedrijf.

Na de offerte kwam men ter plekke kijken of alles klopte. Op de dag van de plaatsing van de zonnepanelen, verliep alles voorspoedig. Zeer vakkundig en netjes aangesloten, zonder problemen. Alles was goed geregeld zelfs de BTW teruggave. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Zeer professioneel - alles wordt voor je geregeld

Vanaf het eerste contact tot de totale afhandeling is mijn ervaring zeer positief geweest. Op heldere wijze werd alles uitgelegd, waarna alle afspraken ook correct werden uitgevoerd. Het contact is snel, direct en persoonlijk. Plaatsing is snel gebeurt en een aanpassing- in mijn geval toch een extra zonnepaneel- is snel gemaakt. Met een app hou ik nu dagelijks de opbrengst bij. Erg tevreden

Duidelijk en makkelijk

Goede communicatie en makkelijk te verwerken van de aanvraag , goede zorg en levering van de producten

Uitmuntende service!

Professionele service met uitstekende resultaten. Mijn zonnepanelen zijn keurig en volgens afspraak geplaatst. Zeer tevreden over het advies en de uiteindelijke plaatsing.

super service

Vanaf de 1e afspraak tot aan het eind een zeer goede service gehad. Alles is goed en perfect geïnstalleerd door aardige monteurs.

betrouwbaar

Het aanschaffen van zonnepanelen is voor een leek best ingewikkeld. Wij hebben ons goed georiënteerd alvorens een beslissing te nemen. Wij hebben vooral voor Solar Totaal Advies gekozen om dat wij bij de intake een betrouwbare indruk kregen van het bedrijf. Dit hebben zij ook waar gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over de offerte opstelling, de vakkundigheid van de medewerkers en de afhandeling van vragen. De communicatie van het bedrijf is goed, beloftes worden waargemaakt. Ik beveel dit bedrijf zeker aan als je zonnepanelen wilt aanschaffen.

Zeer netjes en snel geplaatst

Twee top mannen (Daan en Jim) hebben bij ons 12 zonnepanelen geplaatst, zeer netjes en snel geplaatst. En na het plaatsen nog netjes gebeld door René met enige uitleg. Top gedaan en nog hartstikke bedankt.

Vlekkeloos verlopen

Na een prettig gesprek, overgegaan tot aanschaf van 12 panelen. Een week van te voren een afspraak gemaakt. Keurige en vriendelijke monteurs die alles netjes hebben gemonteerd en hebben uitgelegd.

Erg tevreden

wij vonden het erg prettig dat we persoonlijk benaderd zijn door rene , en aan tafel een systeem hebben kunnen samenstellen Duidelijke adviezen, voorstellen en voorwaarden Verder liep alles zeer prettig en voorspoedig Van overeenstemming van de offerte 07-03 het systeem gemonteerd en in werking 21-03 zelfs nu in deze corona tijd even meedenken en is de installatie geplaatst binnen 3 weken Alles netjes gemonteerd en door vriendelijke installateurs, Alles opgeruimd en netjes achtergelaten,  top, bedankt heren. Samenvattend van A tot Z geregeld. We hopen maar een wolkenvrije zomer tegemoet te gaan  :)

Alles bij mekaar heel goed verlopen

Goede uitleg en alles snel geregeld.

Mijn ervaring met René was prettig en voelde gelijk goed dit gold ook voor Daan enJim van HR die de panelen hebben geïnstalleerd

Alles conform de afspraak uitgevoerd.

Bij mij thuis besproken hoe de installatie het beste geplaatst kon worden. Daarna direct de offerte gekregen waarna ik besteld heb. De installateurs kwamen op de afgesproken datum en tijd. En de panelen werden op bewonderenswaardig efficiënte wijze geplaatst. Ook de administratieve begeleiding vanuit het kantoor was perfect. Kortom: heel veel leveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Op naar vele zonuren!

Het offertegesprek was informatief en duidelijk. Het leggen van zonnepanelen is snel en vakkundig gedaan. Op naar vele zonuren!

Uitstekend en snel geinstaleerd

Nethes gewerkt

Top! Een dikke 10 voor alle onderdelen (offerte, advies, meedenken & aanpassen, installeren & nazorg

Aantal offertes opgevraagd & verschillende partijen gesproken. Rene van Solar Totaal Advies was gewoon de beste. Hij denkt goed mee en legt zaken helder uit. Geeft verschillende inzichten zodat je een juiste keuze kan maken. Kwam ook langs om de exacte situatie te verkennen waardoor er geen verassingen waren tijdens de installatie. Uiteindelijk goede oplossing aangeboden voor een goede prijs, zeker aan aanrader dus. Zijn installatie team was uitstekend, kwamen op tijd en werkten zeer netjes. Toen alles klaar was kon ik dezelfde dag inloggen op de website (en de app) om te zien dat alles werkte en dat er energie opgewekt werd 😊. Verder complimenten voor Manouk die de administratie doet (verzorging van de facturen, aanmelden van het systeem & het regelen van de BTW teruggave). Ze heeft alles netjes geregeld.

De zonnenpanelen zijn prima geplaatst.

Onze ervaring met Solar Totaal Advies is zeer goed. Het enige minpuntje is dat de bevestigingsmail met betrekking tot de plaatsing van de panelen naar een verkeerd emailadres is gestuurd. Wij gingen ervan uit dat zij rond 11.00 zouden komen, maar in de niet ontvangen mail stond tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Een tikfoutje bij het versturen. Kan gebeuren.

Eerlijk en op maat advies

We zijn heel blij dat we een gesprek aan zijn gegaan met Rene Poelgeest van Solar Totaal Advies. Eindelijk iemand die luistert naar de klant en ook een eerlijk advies geeft. In andere gesprekken heb ik gemerkt dat lang niet altijd een eerlijk advies werd gegeven aan de klant. Rene heeft bij ons een oost/west opstelling geadviseerd. We zijn nu 5 maanden verder en we zien nu ook echt de voordelen ervan. We gebruiken de opgewekte energie hierdoor meer zelf. Van intake tot aan installatie en aftersales is Rene erg betrokken en servicegericht. Ik zou zo weer voor Solar Totaal Advies kiezen!

Goed en deskundig geholpen!

Wij zijn goed geholpen door René van Poelgeest van Solar Totaal Advies, ook toen de aanvraag wat langer duurde ivm een vergunning van de gemeente. Het hele proces houdt René contact met de klant, wat wij als zeer prettig ervaren hebben. De installatie verliep zonder problemen, en werd netjes uitgevoerd. Firma Liefhebber

Een bedrijf dat luistert naar de klant en dan een goed advies geeft

Na drie bedrijven langs gehad te hebben die ons niet overtuigden met hun snelle verkooppraatjes kwamen wij via een kennis in contact met Solar Totaaladvies. Eindelijk een bedrijf die ook naar jou luistert en vervolgens een goed en duidelijk advies geeft wat bij jou past. Vervolgens alles voor je regelt en zijn afspraken nakomt. Inmiddels liggen de panelen al ruim 4 maanden en halen ruimschoots de gegarandeerde opbrengst. Onze ervaringen zijn alleen maar positief.

Goede ervaring!

Bij ons nieuwbouwhuis zijn heel wat vakmensen langs gekomen. Veel kwamen afspraken niet na of hebben half werk geleverd. Solar totaal advies was een goede uitzondering hierop. Netjes op tijd en werkzaamheden netjes uitgevoerd.

Zegt wat men doet,doet wat men zegt!

Alles volgens offerte keurig uitgevoerd door bekwame technici.. After Sales ook zeer tevreden over..

Heldere communicatie, nette installatie

Fijn contact met René Duidelijke offerte René is twee keer langs geweest om de situatie te beoordelen en advies te geven rondom installatie. De installatie zelf wordt gedaan door een installatiebedrijf wat nooit iets anders doet. Er was duidelijk ervaring en e.e.a. is netjes en snel gebeurd. Een dag erna onze inloggegevens ontvangen om hetgeen we opwekken te kunnen zien en dat is superleuk!

Een professioneel bedrijf

We zijn enorm content hoe de monteurs vandaag bij ons tewerk zijn gegaan! We hebben dit wel eens anders gezien! De Panelen liggen er ook bijzonder netjes op! Professioneel werk!

Sinds oktober 2018 zonnepanelen en ben nog steeds zeer tevreden. Een service waar je U tegen zegt en een zeer goede uitleg hoe alles werkt. De installateurs werken snel netjes en alles schoon achtergelaten. René was ook de enige die langs kwam om te kijken en tekst en uitleg te geven. EEN TOPPER.

Ervaring was helemaal top!

Werven 34 34

1431CN Aalsmeer