Vakkundige en vriendelijke instalateurs

Goede afspraken Komen op tijd.

Snel en goed gemonteerd.

Met een paar uurtjes hadden we de panelen liggen en ze werkten ook al.

Zeer nette plaatsing en oplevering

Het voordeel van Zon Advies is dat er iemand ter plaatse komt om het dak te bekijken en dan samen met de eigenaar de wensen door te nemen Het plaatsen en aansluiten ging voorspoedig en deskundig en de monteurs hebben alles netjes opgeruimd achtergelaten

Lange doorlooptijd voorbereiding, soepele installatie

Na een prettig voortraject van informatie uitwisselen en tot een koop komen begint het wachten. Het "sequentieel" inplannen van voorbereidende zaken zorgt voor een (te) langer doorlooptijd. Bijvoorbeeld waarom wachten met het inplannen van een schouw tot de electricien de aanpassing in de meterkast heeft uitgevoerd? Je bent zo 10 weken verder!! Uiteindelijk ging de installatie niet helemaal vlekkeloos maar bereidwillige monteurs die meedenken hebben er voor gezorgd dat alles toch werkend is opgeleverd. Complimenten voor de monteurs!

Duidelijk advies, redelijk snelle plaatsing(leveringsprobleem). Netjes werk geleverd door vriendelijk personeel

corona maakte het niet makkelijker maar uit eindelijk alles goed.

contact met vertegenwoordiger was prettig en goed. installatie na een paar maal uitgesteld te zijn vanwege corona ook prima. Helaas pasten er maar 11 panelen op mijn dak in plaats van de 12 die waren afgesproken, deze werken prima en leveren ook voldoende op. Tevens duurde het wel even voordat ik de app kon gebruiken maar na contact met zowel adviseur en klantenservice is alles goed gekomen en werkt alles naar volle tevredenheid.

Niet doen

Verkoop gesprek was goed en daarna drama. Ga echt ergens anders heen

Netjes de installatie volgens afspraak opgeleverd

Alles is volgens planning verlopen. Er is iemand wezen te schouwen en daarna zijn de panelen gelegd. Wel een ander legpatroon als in 1e instantie aangegeven, maar dat is verder geen probleem. De installatie verliep vlot en de jongens waren netjes. Wel vraag ik me af of zonadvies ook door centraal beheer verzekerd omdat er zonder valbeveiliging en zonder steigers gewerkt wordt. Maar al met al had ik snel en netjes de panelen online

Prima geregeld

We zijn tevreden over zowel het kennismakingsgesprek, de installatie en de zonnepanelen. We konden met onze vragen terecht bij onze contactpersoon. De monteurs van de panelen waren harde werkers en de communicatie met de opzichter was prettig. We vinden het fijn dat we de panelen kunnen monitoren met de bijbehorende app. Ook de btw teruggave service verliep goed. Wat ons betreft een aanrader.

Vakkundig, offerte op maat en zeer goed installatie team!

Gekozen op referentie, Joop heeft advies en offerte op basis van install. PV's op betume dak. uitvoering prima.

Uitstekend meegedacht over plaatsing van de zonnepanelen. Professioneel geinstalleerd en prima hardwerkende installateurs. En het was ook nog gezellig. Absolute aanrader. Systeem werkt perfect dn volgens de verwachtingen.

Geen zonnepanelen, issue met laadpaal...... niet terugbellen

Zeer ruime tijd bezig geweest met het voortraject waarna voor ons zonadvies als beste uit se bus kwam. Na ontvangst van de laatste offerte zijn we bijna gestalked door de vertegenwoordiger om de offerte te tekenen ondanks dat we hebben agg zelf contact op te nemen als de hypotheek definitief zou zijn. Na ons akkoord vlot de 1e factuur en deze ook direct voldaan. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en nog geen zonnepaneel rijker vanwege leveringsproblemen van de omvormers..... de halve buurt is inmiddels geholpen door andere installateurs en wij wachten nog steeds. In 4 maanden precies 1 keer geïnformeerd over de leveringsproblemen. Daarbij ook een laadpaal aangeschaft die wel geïnstalleerd kon worden, na het opbrengen van enige geduld. Wat blijkt.... verkeerde paal of onjuiste installatie. 1e gesprek wat er hierover werd gevoerd was nogal klant onvriendelijk en uiteindelijk was de conclusie dat de monteur zo langs komen om te kijken wat het probleem was...... 4 weken en 3 telefoontjes verder waarbij ik alle keren terug gebeld zou worden nog steeds een ev lader die op halve kracht werkt en nog steeds geen zonnepanelen..... en de vertegenwoordiger die ons stalkte de eerste weken..... nooit meer een reactie gehad.....

Dramatische communicatie

Vorig jaar offerte aangevraagd voor zonnepanelen en dat ging heel fijn en snel via verkoper John en de prijs was ook goed maar daarna is alles mis gegaan. Meerdere keren contact gezocht met Zon advies Nederland voor de schouwing en toen dat uiteindelijk gelukt is was er ook keurig iemand op het afgesproken tijdstip. Alles bekeken en nagemeten en zou er op terug komen maar daarna niks meer gehoord. Meerdere mailtjes verstuurd en gebeld maar geen reactie. Wel een bevestiging gekregen dat ze 25 april zouden komen voor de montage van de zonnepanelen en ook deze heren stonden keurig op de stoep en gingen het dak op eerst even te kijken. Volgens deze heren konden er maar 10 in plaats van de afgesproken 17 panelen gemonteerd worden wat natuurlijk gek is aangezien er een schouwing heeft plaats gevonden. De heren koffie aangeboden en daarna zijn ze weer vertrokken naar de volgende klus. Deze heren lieten ook duidelijk weten dat er wel heel erg veel mis gaat bij Zon Advies Nederland. Probeer nu al 2 maanden contact te leggen met zon advies Nederland maar krijg geen enkele reactie. Inmiddels 2 dames gesproken (Yvonne en Demy) en die zouden er beide snel op terug komen maar uiteraard niets meer vernomen, ook op e-mails wordt niet meer gereageerd. Inmiddels lopen we dus ook al 2 maanden zon opbrengst mis. Ga deze week mijn rechtsbijstand inschakelen om te kijken of we Zon advies Nederland aansprakelijk kunnen stellen.

Zeer kundig advies en een goede installatie

Een heb voor Zon Advies gekozen omdat ik tijdens het advies gesprek en ook na het advies gesprek zeer goed geadviseerd ben door Mark de adviseur van Zon Advies. De installatie liet iets langer op zich wachten dat ik had gehoopt, maar is netjes uitgevoerd, waardoor wij nu een perfect werkende installatie hebben.

Snel geregeld en goed contact!

De intakegesprekken en schouwing gingen goed. De prijs was ook top, waardoor we snel besloten met ZonAdvies in zee te gaan. Helaas bleek de omvormer niet leverbaar wat tot een langere levertijd zorgde. Hierdoor uiteindelijk 2 maanden later dan gepland de zonnepanelen. Dit is echter overmacht en online bleek dat iedereen hier last van had. De zonnepanelen zijn door een vakkundig bedrijf geïnstalleerd en dit duurde nog geen halve dag! Binnen 3 dagen na installatie is ook alles bij de leverancier geregistreerd waarna de app het deed en ik gelijk inzicht heb in hoeveel ik opwek! Al met al een zeer fijne ervaring en goede installatie

Super!!!!

De monteurs kwamen rond 08.00 u en ongeveer 2 uur later waren ze klaar en legde ze uit hoe alles werkte. Daarna ben ik nog gebeld door Zon Advies of alles naar wens was, en of ik al een mail had ontvangen van de BTW Centrale om de BTW teruggave te regelen. dus ben uiterst tevreden over het hele pakket

De offerte werd snel en vakkundig opgemaakt. Ondanks de wereldwijde 'schaarste' aan materiaal werden onze zonnepanelen snel gemonteerd. De monteurs waren zeer vriendelijk, lieten geen troep achter en gaven een duidelijk uitleg over het systeem.

Snelle installatie

Prima ervaring met de adviseur en de installateurs.

Goede uitvoering van de opdracht.

Helder adviesgesprek en duidelijke offerte. Na opdracht installatie datum gekregen. Monteurs waren netjes op tijd. Deze waren deskundig en hebben de opdracht netjes uitgevoerd.

Alles ging gesmeerd.

De mensen van het installatieteam waren kundig en goed op elkaar ingespeeld. Zij werkten netjes en waren zeer klantvriendelijk.

Prima ervaring met zeer strak gelegde panelen als resultaat en onduidelijkheden werden goed opgepakt

Erg tevreden. Offertetraject liep adequaat en er werd bij offerte al op het dak zelf gekeken zodat de offerte ook overeenkwam met resultaat. Panelen zijn erg netjes gemonteerd. Kleine miscommunicaties werden erg adequaat opgepakt. Enge minpunt is dat de toegang tot de app wat lang op zich laat wachten maar daar valt mee te leven

goede prijs en goede service

Wij hebben inmiddels 31 zonnepanelen, 12 PVT panelen en een Q-silence warmtepomp laten installeren. De eerste panelen 5 jaar geleden, en omdat we zo tevereden waren, dit jaar de overige panelen en het PVT warmtepomp systeem. Goed advies gekregen, een mooie prijs, en snelle levering. e.e.a is netjes en vakkundig geinstalleerd. We zijn zeer tevreden!

Deskundig advies, alle afspraken nagekomen.

Deskundig advies, alle afspraken nagekomen. Ook het plaatsen volgens afspraak en keurig netjes geplaatst. Na het plaatsen alles afgevoerd en keurig opgeleverd. Tijdens het plaatsen ook overleg gepleegd. Hierdoor hebben wij een hele fijne ervaring gehad.

belabberde communicatie en service

een kleine samenvatting • Omstreeks 15 december hebben wij een offerte getekend met een toezegging van ongeveer 8 weken levertijd. • Er is een afspraak na de schouw gemaakt voor 1 maart. Deze dag is er echter niemand komen opdagen zonder enige vorm van communicatie. Hier voor hebben twee mensen vrij genomen. • Excuses zijn gemaakt, eerst volgende mogelijkheid was echter 5 april. • Deze dag is men daadwerkelijk gekomen voor plaatsing, echter had men maar 11 ipv de bestelde 12 panelen bij zich. • Bij controle bleken dit panelen van een ander merk, met andere garantie voorwaarden. Duidelijk geen vergelijkbare panelen. • Na enkele dagen, een toezegging van de directeur met bevestiging dat de panelen 11 april gewisseld en aangevuld zouden worden. • Deze maandag 11 april is er wederom niemand komen opdagen zonder enige vorm van communicatie. Weer heb ik een halve dag vrij moeten nemen. • Deze week opnieuw contact gezocht. Weer zou er snel een datum geprikt worden en zou dat gecommuniceerd. • Tot mijn verbazing zie ik dat er donderdag 14-4 aangebeld wordt (ring deurbel) door het montage team. Halsoverkop leen ik een auto van een collega en neem wederom vrij, om het team te ontmoeten. • Voor de derde keer is er geen communicatie geweest over deze ‘installatie’. Weer constateer ik dat het niet de juiste panelen zijn. 360 WP in plaats van de bestelde 375 WP. Wel het juiste merk dit maal. • Wederom heb ik voor onverrichte zaken vrij genomen. • Hiernaast hebben nog immer niet de monitor inloggegevens • 5 mei eindelijk de juiste panelen en het juiste aantal geplaatst • Het kan echter nog wel 8 - 10 dagen duren voordat we de inlog gegevens krijgen wordt gezegd. • 25 mei hebben we nog steeds de inlog gegevens niet. • Het ergste is wellicht nog dat dit 'bedrijf' door Centraal Beheer wordt aanbevolen als partner.

Zeer slechte service levert niet wat ze verkocht hebben!

Ben al 2 jaar bezig om de app werkend te krijgen. Tig keer gebeld, steeds de afspraak dat ze het op moeten lossen en dat ze contact met MIJ zullen opnemen. Is nul keer gebeurd, wat een aanfluiting dit bedrijf. Ze verkopen alleen maar ben blij dat ik geen extra garantie heb afgenomen die krijg je hier toch niet. ZON ADVIES NL EN RALPH GERRITSEN JULLIE HEBBEN NIET GELEVERD WAT JULLIE MIJ VERKOCHT HEBBEN. HET IS TIJD OM DE RECHTSBIJSTAND IN TE SCHAKELEN!!!