Vlot en deskundig.

In 4 maanden tijd van het eerste gesprek naar een operationeel systeem. Erg fijn dat het ondanks de drukte zo snel kon. Communicatie soepel, netjes gewerkt.

Vlekkeloos verlopen

Zon advies Nederland heeft bij mij 12 zonnepanelen geïnstalleerd. Ik ben er zeer tevreden over hoe het allemaal gegaan is. Ik heb meerdere offertes bij elkaar gehad en bij zo'n advies nederland had ik uiteindelijk het meeste vertrouwen in. Er word naar je wensen geluisterd en advies op maat gegeven.

Prettig, snel, vakkundig en probleemoplossend

Via mijn ouders zijn wij bij jullie terecht gekomen. Het contact verliep soepel en snel. Toen bleek dat de gemaakte berekening zonnepanelen niet klopte, werd er snel een andere oplossing bedacht. De plaatsing verliep goed en snel door erg vriendelijke mannen. Bedankt!

Snel, netjes en vakkundig!

De installateurs leverden net en vakkundig werk af onder het toeziend oog van een leidinggevende persoon die o.a. het binnenwerk voor zijn rekening nam. Naderhand werd alles netjes achtergelaten.

Kwaliteit en snelle service

De aanvraag en plaatsing van de zonnepanelen verliep beide eigenlijk vlekkeloos en zonder problemen. Nu genietende van glimmende panelen op het dak, laat de zon maar komen!

goede service

Ik heb sinds oktober 2021 sunpower zonnepanelen met micro omvormers en ben zeer tevreden. deze zijn geleverd door zonadvies Nederland ze hebben goed meegedacht om mij de juiste keuze te laten maken. mijn eerste keus was gevallen op 10 panelen van 375 kw. Na de schouw bleek dit niet te kunnen op mijn dak en zijn er 2 panelen vervangen door panelen van 325 kw.

prima service

aanleg was technisch lastig, maar dank zij doorzettingsvermogen monteur goed gelukt

Goed en vriendelijk

Vakwerk geleverd

goed advies, goed geplaatst en geen problemen gehad

na een goed advies van de advieseur van Zon Advies besloten om 12 panelen te laten plaatsen. De afspraken zijn goed nagekomen en de panelen zijn keurig op het dak geplaatst. De hoofdkabel is ook netjes weggewerkt zodat deze niet zichtbaar is. kortom we zijn zeer tevreden

Goede uitleg door de adviseur. Monteurs waren met 3 personen en 2 personen waren buiten de panelen aan het installeren in totaal 16 stuks, de andere persoon was binnen alles aan het installeren. Alles goed en netjes achter gelaten. Bij vragen altijd gelijk contact en vriendelijk. Van te voren de meterkast al aangepast. Goede service en topbedrijf.

duidelijke informatie en uitstekend geinstalleerd

Mijn ervaringen zijn zeer positief en wij willen van hetzelfde merk nog meer installeren

Een tien met een griffel

Een keurig team kwamen met drie man gingen als engelen over het dak en ondanks de regen gingen ze door echt harde werkers

Communicatie is uitstekend

Wat men toezegt is van a tot z ook gebeurd. Afspraken nakomen vind ik persoonlijk zeer belangrijk.

Nette service

Ik ben goed behandeld. De spullen en de montage is allemaal erg netjes en soepel gegaan. Daar ben ik erg tevreden over. Enige min puntje was dat ik om één volledige factuur vroeg. Dit was administratief niet mogelijk waardoor ik 3 verschillende facturen kreeg.

Goede voorlichting en uitleg in offerte fase en uitstekende monteurs.

Tijdens de offerte fase altijd helder en duidelijk geweest. De monteurs waren erg vriendelijk en behulpzaam ook ivm speciale wensen die we hadden.

Uitermate tevreden klant

Ten eerste het eerste contact met de verkoop agent, zeer fijn persoon die meedenkt naar de meest geschikte oplossing. Ten tweede een goed verzorgde installatie. Professioneel en klant vriendelijk.

kan veel beter

had aangegeven geen computer oid te hebben daardoor niet kunnen bevestigen van de installatie en na betaling van de 1e termijn heel lang niks meer gehoord daardoor veel vertraging opgelopen van het hele projekt, met andere woorden er wordt niet geluisterd naar de opdrachtgever en de monteurs weten niks van een uitbreiding tussentijds en houden zich niet aan het legplan waardoor de volgende uitbreiding extra kosten met zich mee zal brengen

Snel en flexibel

Snelle afspraak voor intake ook vrij snel vervolg gepland voor de aansluiting. Aansluiting ging ook snel en vakkundig

Snel en behulpzaam

goed uitgelegd en geen verrassingen

blij met onze zonnepanelen

De verkoop en de de uitgevoerde schouw zijn netjes verlopen, het verloop daarna was jammer genoeg een beetje stroef. Er bleek iets mis gegaan te zijn bij de schouw, want het aantal ingemeten panelen bleken niet te passen. dit werd geconstateerd door de installateurs die bij ons aan het werk waren om de panelen te plaatsen. Zonadvies Nederland heeft ons vervolgens een nieuw type zonnepanelen aangeboden met hogere opbrengst zodat we met minder panelen toch nog een acceptabele opbrengst zouden krijgen deze zijn vervolgens netjes en vlot geïnstalleerd door zeer vakkundige mannen. De panelen werken goed, het is nu alleen nog even wachten op het mooie weer !

Prima advies, snelle plaatsing

Zeer tevreden. Goed geholpen vanaf advies tot en met plaatsing.

top bedrijf

zon advies nederland. is een top bedrijf alles goed geregeld met vakkundige mensen alles volgens het bedrijf. goeden service een goede aanrader.

goed werk

mooie op tijd goed werk geleverd en heel snel dus gewoon goed

Zeer snel en professioneel.

De werkzaamheden van oude panelen verwijderen en nieuwe panelen leggen en aansluiten op het net werden goed besproken en uitgelegd. De heren hebben de oude panelen netjes verwijderd en alles meegenomen en opgeruimd.

kundig advies, snelle en goede installatie

Mijn ervaring is zeer positief, kundig advies van de verkoop medewerker en de installatie is heel snel gegaan, de mannen waren harde werkers en de installatie werkt naar behoren met een fijne app.