alle verwachtingen zijn uitgekomen met de zonnepanelen

alles correct

Betrouwbaar&kwaliteit

Prima, reageren snel en weten wat ze doen

Komen gemaakte afspraken keurig en op tijd na

Heldere toelichting en advies ontvangen alsmede een keurige offerte. De afspraken voor de schouw en plaatsing verliepen zoals gewenst.

Zeer deskundig en adequaat advies en levering

Met een niet ideaal gelegen dak overtuigd geraakt door het advies van Zonadvies en 25 zonnepanelen laten plaatsen. De voorspelde opbrengst valt tot nu toe, na 2,5 maanden, zeker niet tegen. Levering en plaatsen snel en zonder problemen. Zeer professionele ploeg. BTW teruggaaf loopt nog.

Goed persoonlijk contact

Prima zonnepanelen. Ook verschillende prijs/kwaliteits verhouding en keuzes. Correcte communicatie. Terug vorderen van btw erg omslachtig door inschrijving kvk en allerlei brieven van de Rijksoverheid. Moet eenvoudiger kunnen voor particulieren die geen bedrijf hebben. Al met al duurt dat heel lang. Ik heb nog steeds niets terug. Geplaatst in mei nu 16 aug. Montage prima verlopen in 2 etappes. Eerste keer verkeerde bouten ter bevestiging. Na de prima montage wel alle verwijderde schroeven en afgeknipte draden op het dak gevonden. Tip: even omkijken als je klaar bent. Het regende trouwens best wel.

Alles is prima geregeld! Goede afspraken en duidelijk advies!

Zon advies regelt het allemaal keurig voor je. Ze komen hun afspraken na en regelen de terugbetaling van de btw. Top!

Goed voor elkaar

De installatie ging perfect. Alles werkte ineen keer goed. Dik tevreden.

Snel efficiënt netjes

Goede afhandeling en Goede contactuele eigenschappen

goede en snelle levering

goede service en duidelijk

Wij zijn zeer tevreden. Panelen zijn goed geplaatst en werken boven verwachting

Fijne duurzame panelen en vlot geplaatst

Inmiddels behoorlijk wat rendement ondanks een slechte zomer. Gaan ook nog wat bomen snoeien voor meer opbrengst. Panelen zijn relatief onzichtbaar doordat ze op het bovenste deel van een geschoten dak liggen.

Voortraject en aanleg zeer goed

Voortraject zeer prettig omdat situatie ter plekke wordt bekeken en besproken. Je kunt het dan ook als maatwerk zien. Alles wordt hierna nog een keer nagemeten, doorgelopen waar de zonnepanelen moeten komen. Duidelijk uitleg en berekeningen wat opbrengst betreft. Het leggen van de zonnepanelen verliep goed en alles mooi weggewerkt. Over dit punt zeer tevreden. Iets minder over nazorg. Zoals het opnieuw instellen van wachtwoord. Hier helaas weinig hulp bij gekregen. Er werd een onduidelijk formulier opgestuurd en je moet het verder zelf uitzoeken. Telefonische ondersteuning is hier niet goed geregeld. Begrepen dat hier iets aan wordt gedaan. Zeker belangrijk!!

Gedegen advies en probleemloze installatie

Na aantal offertes te hebben aangevraagd kwam zonadvies met beste advies en reeele prijs. Alle stappen worden goed gecommuniceerd. Installatie verliep snel en probleemloos. De app functioneert goed om opbrengst te volgen.

Alles is uitstekend verlopen

Een goede adviseur. Uitvoering keurig gedaan

Levert en ontzorgt zoals beloofd

Zon advies levert kwaliteit zonnepanelen en omvormer. Installatie liep soepel mede door de voorinspectie door een van van de meest ervaren engineers. Het terugvragen van de BTW incl de Kvk en belastingdienst wordt zoveel mogelijk ontzorgd, Zonneadvies stelt zich op als meedenkende partner voor de langere termijn, bijvoorbeeld vwb opslag van zonne-energie als de salderingsregeling wordt afgebouwd. Al met al ben ik zeer tevreden over de uitstekende dienstverlening.

Goede services en monteurs.

Snelle levering en montage. Ook goede uitleg gehad

Van offerte tot oplevering perfect.

In het offertestadium verschillende opties bekeken Daar is een nette offerte uitgekomen. Deze offerte zo goed mogelijk vergeleken met andere aanbieders. Zon Advies Nederland had de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een heel goed punt van Zon Advies Nederland is dat er vóór de montage een werkvoorbereider komt schouwen. Hier is toch nog een wijziging uit gekomen. De monteurs werkten netjes en snel.

Professioneel advies en installatie

Na een goed gesprek met Dennis Nieuwenhuis over de mogelijkheden voor ons dak, kregen wij zeer snel een offerte voor het plaatsen van 26 zonnepanelen van 275 Wp. In januari akkoord gegeven op deze offerte en in maart waren de panelen geïnstalleerd. De installatie werkt uitstekend en het SolarEdge systeem maakt het inzichtelijk houden van de prestaties heel eenvoudig.

Alles was goed geregeld

Goede ervaring !!!

Een sterk bedrijf

Een prettige samenwerking en een mooi resultaat

Perfect advies en dito installatie

Zeer klantvriendelijke organisatie, ik heb veel aanbieders in mijn vergelijk meegenomen, Zon Advies won direct volledig mijn vertrouwen. achteraf bleek dit terecht, ben erg blij met deze keus: allereerst kreeg ik goed advies, het vervolgtraject verliep exact zoals afgesproken , ook tijdens en na installatie volledig overtuigd van de juiste keus! Zon Advies is een aanrader !!

zeer betrouwbaar bedrijf

Denken met je mee,geven advies en afspraak is afspraak. Installatie prima verlopen, personeel correct en er wordt netjes gewerkt. En hulp bij btw teruggaaf.

prima en professionele service

Klantvriendelijke en prima advies van Zon Advies Nederland. Als er vragen zijn geen hoge drempel en snel antwoord.

Top service

Goede service, snelle installatie, super tevreden

Deskundige en vriendelijke aflevering, montage en uitleg

De monteurs waren bijzonder vriendelijk, servicegericht en duidelijk in de uitleg.