Top!

Heel goed geregeld. jullie personeel was ook heel vriendelijk. bedankt, Met vriendelijke groet, Team Reconext.

Fantastisch!

Wat ons betreft een echte aanrader! Makkelijk te boeken, goede communicatie vooraf en tijdens het feest. Bleef tussendoor pijlen of alles nog naar wens was. Er was keuze genoeg en het eten was snel klaar en van goede kwaliteit. Zéér vriendelijk personeel die het feest helemaal aanvoelde en de jarige zich ook echt jarig liet voelen.

Top geregeld

Is nu de tweede keer bij dit bedrijf Weer uitstekend bevallen Goed contact En de snackbar is super Veel keuze en super lekker gebakken Tot de volgende keer

Top service, erg lekker !!

Dankjewel Maurice voor je service! Eten was lekker, super fijn dat helal snacks apart werd gebakken! Iedereen op mijn feest was dik tevreden!!! Zal jullie zeker aanraden!!!

SUPER!!

Super! Goede service.

Fijn om mee samen te werken. Goede snelle reactie op berichten. Lekkere friet en snacks. Komen afspraken na. Toppers!

Geweldig!

We kunnen Snackmobiel aan iedereen aanbevelen! Wat een enthousiaste medewerkers en heerlijk eten! Een hele ruime keus en het eten was echt super. We kregen van onze gasten ook veel complimenten over de Snackmobiel. Bij ons volgende feestje laten we jullie zeker weer komen!

Wat een fijne verjaardag hebben wij gehad met snacks en friet. Daarbij een leuke man die kwam bakken, heel erg gezellig. Vrienden hebben direct weer geboekt voor de zomer

Voor onze verjaardagen hebben we jullie ingehuurd. Het is een keer wat anders dan vlaai , gebak of worstenbroodjes. Je betaal wel wat meer maar dat geeft niet voor een keer. Jullie service wat top alles erop en eraan. Mooi op tijd en op het laatste moment ook weer weg. Wij waren klaar maar jullie stonden er nog. Met één woord GEWELDIG

Wederom weer perfect. Lekkere friet en keuze is reuze uit de snacks. Vriendelijke medewerkers.

Het complete pakketje!

Weer helemaal TOP! Van afspraken tot vriendelijkheid, gezelligheid tot kwaliteit...mmm Lekkerrr Iedereen was meer dan tevreden Een echte aanrader! Wij kijken al uit naar een volgende keer

Heerlijke patat en snacks. Heel vriendelijk personeel

Iedereen heeft genoten van al het lekkers. Veel keuze en alles was heerlijk. Ook super leuk dat onze dochter mocht helpen.

Alles weer goed geregeld.

Betrouwbare mensen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn om wederom met jullie samen te werken.

TOP!!!!!

super communicatie maar ook in de uitvoering meer dan complimenten

We waren met 50 man incl kinderen geweldig we kwamen niks te kort.heel vriendelijke bediening ,alles met A kwaliteit producten ,heerlijke sate.lekkere limburgs stoofvlees,,heerlijk broodje ham.enz en n lekker ijsje toe.van te voren ging de beste man alvast rond met n schaal hapjes.en de frietjes enz waren snel klaar zodat de kinderen en wij niet lang hoefde te wachte.echt in een woordbe geweldig.heel de familie praat erover.bedankt voor al het lekkers

Super!! Echte aanrader !!

Was erg gezellig en onze gasten hebben er van genoten. Bedankt nogmaals voor alles en het verzorgen van de lekkernijen!

Super ontzorgt!

Het personeel van Snackmobiel snapt echt hoe het werkt. Ze zijn super flexibel en denken mee met de klant. Voorafgaand aan onze zakelijke opening hadden we een maatwerk aanbieding besproken, en tijdens het event speelden ze uitstekend in op de bezoekers. Op momenten dat het wat minder druk was bij de snackmobiel, kwamen ze gewoon met de snacks naar binnen om uit te delen. Naast het geweldige personeel, hebben ze ook nog eens een ruime keuze aan snacks en sauzen, en de friet is super lekker!

Prima geregeld

Was mooi op tijd. Alles goed voor elkaar. Vriendelijk en prettig.

Nette, schone wagen, vriendelijk personeel en lekkere frietjes

We boeken nu al een aantal jaar Snackmobiel voor tijdens onze carnavalsviering op onze school. Ze zijn er altijd ruim op tijd, de frietjes en de snacks zijn lekker. De wagen zelf is schoon en netjes, het personeel is vriendelijk. Er wordt meegedacht en de communicatie is ook helemaal prima. Kortom wij zijn tevreden.

Geweldig!

We hebben kennisgemaakt met Brian, leuke vent. Heel erg vriendelijk en spontaan.

TOP bedrijf en TOP mensen

Fantastisch evenement gevierd en van offerte tot snack zeer goed geregeld!

Geweldig heerlijke friet en snacks

Alles was piekfijn geregeld de gasten vonden het lekker vooral de pindasaus en stoofvlees.

top verzorging

Geweldige service en altijd op tijd

Fantastisch! Geslaagd feest

Ruim optijd en meedenkend hoe verloop met snacks ed. Ruim voldoende keuze en alles kan!! Op naar het volgende feestje met snackmobiel!!

voor de 3e keer geboekt en weer top

friet bakkers waren ruim op tijd bijzonder vriendelijk en verder tja dit was onze 3e keer dat we snackmobiel hebben laten komen maar weet zeker niet de laatste keer

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel