Top ervaring

Wij alsook onze gasten thuis waren zeer tevreden en te spreken over de Snackmobiel. * komen afspraken na * zijn netjes op tijd aanwezig * vriendelijk personeel * goede kwaliteit friet/snacks * alles tot in de puntjes verzorgd ^ ook bij vertrek alles opgeruimd/meegenomen Bij een volgend feestje zullen wij zeker weer contact opnemen met Snackmobiel

Goede en lekkere ervaring.

Erg vriendelijk en deskundig personeel. Goede en lekkere ervaring. Ook onze gasten waren zeer tevreden.

gewoon goed geregeld.

alles op tijd en de medewerkers waren tevreden.

Heel vriendelijk!

Zeer correct geregeld!

Fantastisch!

Super snel, geen rij voor de kraam, vriendelijk personeel. Iedereen was erg onder de indruk en wij zelf ook

Zeer zeker een aanrader. Reuze groot assortiment! Maar ook meer dan voldoende voor mensen met een allergie. Prijs kwaliteit kan niet beter. Personeel erg vriendelijk en zeker niet flauw. Dit is echt de beste die je kunt hebben.

Het was weer super geregeld

We hebben al meerdere keren Snackmobiel over de vloer gehad. Ik blijf me verbazen hoe goed het allemaal geregeld is. Vriendelijk personeel, en lekker eten. Ga zo door!!

Super!

Fijn bedrijf, goede spullen, lekker smullen en leuke mensen in de kraam.

prima geregeld

2 toppers die binnen 1,5-2 uur ca 200 mensen van eten en drinken voorzien met een lach op hun gezicht. Echt goed geregeld!

Op tijd, goede service en ruim voldoende te eten.

De mannen waren zeer op tijd, hebben keurig de wagen opgezet en waren snel met het leveren van de bestellingen. Geen sporen achter gelaten, top ! Wij bevelen jullie zeker aan.

Lekker eten en ontzettende lieve medewerkers. Wat wil je nog meer

Super klantvriendelijk en service verlenend!

Fijn personeel, uitgebreid assortiment, goed op tijd, goede kwaliteit, je komt écht niets te kort, in één woord: TOP! <-- Terugkerende klant -->

Fantastisch

Jullie zijn nu voor de 3e keer bij van Schijndel transport geweest, en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Ons personeel heeft weer lekker gegeten. Alles weer keurig netjes en hygiënisch verzorgd, met een groot assortiment. Jullie friet en snack bakker had het prima onder controle, en niemand hoefde lang te wachten. Kortom gewoon top , op naar de volgende .

Goed en lekker

Komt afspraken na, heerlijke snacks en frietjes en perfecte service. Alle kinderen van de tennisvereniging hebben ervan genoten!

Super lekker gegeten. We hebben ervan genoten.

Op tijd, netjes verzorgd en gezellig personeel!

Op tijd, netjes verzorgd en gezellig personeel!

Goede service, ruim assortiment en geweldige bediening!

Vrijdag 15 november heeft Snackmobiel Eindhoven in Vianen bij Van Duuren een prima service verleend. Tussen 17:00 en 20:30 uur hebben alle medewerkers inclusief chauffeurs genoten van een lekker frietje ( patatje) en overheerlijke snacks. De keuze was ruim en de kwaliteit gewelding. Kortom een aanrader voor iedereen welke haar medewerkers eens extra willen belonen.

Iedereen aan te raden

Helemaal fantastisch. Service met een lach en friet en snacks van goede kwaliteit. Daarnaast ziet de frietwagen zelf er modern uit en is alles netjes schoon. Kortom, dikke aanrader!

Perfect!

Nvt

Betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit.

Afspraken worden netjes nagekomen. personeel is toppie maken er echt een feestje van. Het eten is geweldig ik heb nog nooit iemand gesproken die opmerkingen had. Er is genoeg halal, fijn voor mensen die geen varkensvlees mogen. De Snackmobiel zelf ziet er netjes en schoon uit. Mijn collega's (en dat zijn er nogal wat) willen niet meer anders.

Wederom net als vorig jaar alles weer keurig verzorgt.

Goede communicatie, precies volgens afspraak en hele vriendelijke mensen op die avond, perfect. Ik beveel Snackmobiel van harte aan.

Zeer tevreden klanten die het erg konden waarderen

Het was genieten, goed en het contact met de klanten was zeer leuk

Super geregeld

Buurtfeestje van 100 man. Aantallen bleven groeien. Echter wist marley het allemaal bij te houden en te organiseren. Op lokatie vriendelijke mensen en goede communicatie!

De beste friet en de leukste mensen

Stipt op tijd, leuke en nette mensen, lekker eten, vrolijk en gezellig.

Geweldig en gezellig

De mannen hebben een gezellige sfeer om zich heen en zorgen ervoor dat er constant wat klaarligt, ook met een grote groep mensen. een negen gegeven want er is altijd iets ruimte voor verbetering (al kan ik hem niet zo benoemen).

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel