Lekker en altijd meer dan voldoende

Alles snel, makkelijk en goed geregeld

Heb jij over jouw medewerkers niets te klagen, bel dan Snackmobiel want zij zorgen voor volle magen.

Prijs kwaliteit blijft goed en de mensen komen niets te kort.

Zeer goede ervaring

De snackwagen arriveerde ruim op tijd. Er was een ruim snackassortiment, en de snacks waren heerlijk. Peter, die de snacks bereidde, heeft het zeer goed gedaan. Er komt zeker een volgende keer.

Top bedrijf

Eindejaar borrel en Snackmobiel is een top combinatie! Ruime keuze en goede kwaliteit

Super geregeld!

Communicatie per mail verloopt vlot en duidelijk. Niets is te veel. Eten was allemaal lekker, personeel vriendelijk en gezellig!

Uitstekende service

Snel geregeld, lekker eten, kortom, wederom een geslaagde middag.

geweldig

zeer goed en vriendelijk personeel

Hard werkend vriendelijk personeel en een zeer uitgebreid assortiment

Een ( wederom ) zeer prettige ervarinf. Keurig op tijd , en alle afspraken nakomend. Alles wat er op de site staat wat er verkrijgbaar is , hebben ze ook echt daadwerkelijk bij. Ik heb van iedereen alleen maar complimenten gekregen , dat alles gewoon echt goed was .

Super georganiseerd, gastvrij en zeer flexibel. Aanrader!

Super georganiseerd, gastvrij en zeer flexibel. Aanrader!

Top bediening weer!

Voor de 6de keer zijn we top bediend!

Super verzorgd!

We hadden een heel gezellig feestje met veel kindjes erbij en ik moet zeggen dat iedereen erg enthousiast was over de frietkar. De kindjes hebben heerlijk gegeten met een ijsje en snoepjes toe. Er was voor iedereen genoeg keuze uit snackies. Kortom, wij boeken jullie de volgende keer weer!

In een woord GEWELDIG!!

Jullie hebben van het doopfeest van onze kleine man een geweldig feest gemaakt. Iedereen praat nog na over de goede kwaliteit van het eten en over de twee geweldige toppers die in de kraam stonden! het is wij ik geen 10 sterren kunnen geven want die hebben jullie dubbel en dik verdient. Tot bij het volgende feest!

Geweldig!

Super lekker eten, vriendelijk en vrolijk personeel, we hebben een heerlijke avond gehad! Onze complimenten!

Lekker en gezellig!

Hele leuke ervaring gehad en iedereen had lekker gegeten. Vriendelijke vent, niks was te gek en de kids werden ook zo verwend met van alles. Een zeker tot ziens voor ons!

Goed, netjes en aardig personeel!

Het was een erg nette Snackmobiel. De uitbater was ook erg gezellig en we hebben heerlijk gesmikkeld van het ruime assortiment. Eigenlijk het enige dat we hebben gemist was een "menukaart" in de snackmobiel. De snacks liggen wel in de koelvitrine om te bekijken, maar bijvoorbeeld het patatje stoofvlees hebben veel gasten niet opgemerkt, wat zonde is. Maar als dat het enige puntje van kritiek is, dan weet je dat het verder helemaal goed zit! Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Gewoon geweldig!

Wij hebben voor de lunch van een internationale vergadering gekozen voor de Snackmobiel en man man wat was dat een goede keuze! Al onze gasten vonden het heerlijk!

De 1ste keer dat de Snackmobiel bij ons op het werk kwam. Perfect geregeld en snel en vriendelijk geholpen. Keuze genoeg en erg lekker.

Het was weer super geregeld

voor de 2de keer deze snackwagen en de mannen zijn vrolijk, en snel met bakken. Genoeg keuze in de lekker snacks!

Zo kan het ook!

Mocht er dan iets fout gaan en het bedrijf erkent deze fout, komt met een excuus en lost dit op dan is dit petje af! Hier kunnen andere bedrijven nog iets van leren!

Leuke vrolijke gastvrouwen

De dames waren leuk De snacks waren goed en gevarieerd Rekening gehouden met Halal en Vegan (friet in plantaardig vet) Een aanrader!

Wederom een geslaagd evenement!

Voor de tweede keer een frietkar van Snackmobiel voor onze vereniging gehuurd en voor de tweede keer erg tevreden! Heerlijke frietjes en super ruime keuze uit snacks en sauzen. Bovendien vooral ook fijne mensen die echt contact maken en iets toevoegen aan het feestje. En ten slotte: geen plastic bakjes, zakjes etc maar alles papier. Top! Dankjulliewel en wie weet tot volgend jaar!

Hoge kwaliteit gevarieerde snacks en super leuk personeel!

Veel gasten reageerden enthousiast op mijn mededeling dat buiten een Snackmobiel voor ze klaar stond. Daar kon iedereen zelf kiezen uit het ruime assortiment van snacks, friet, broodjes en sauzen. In de rij raakten mijn gasten, die elkaar wel of niet kenden, met elkaar in gesprek. Beide dames in de mobiel maakten het wachten gemakkelijker met hun charmante en grappige manier van optreden. Een enkeling viel het op dat er geen plastic maar papieren bakjes en 'houten' bestek werden gebruikt. Heel goed. Ik ben als opdrachtgever zeer tevreden, en daarom krijgen jullie een welverdiende, vette 9!

Perfect geregeld ,goed aan de prijs en het eten was gewoon goed

Perfecte communicatie ,vriendelijk chauffeur /frietenbakker.Het eten was goed klaar gemaakt met een ruime keuze is het zeker een aanrader voor feesten en partijen

geweldig

Iedereen was weer ontzettend tevreden over de Snackmobiel lekkere friet en snacks volgend jaar weer.

top, zoals steeds

top, niets mis mee