Super geregeld !

Echt top ! Goed eten veel keus . Jammer dat de mensen niet konden zien wat er allemaal te krijgen was... Misschien een lijstje ophangen ...zeker voor de vegetarische snacks...

Zeker voor herhaling vatbaar.

Vanaf het eerste contact al super, klantvriendelijk, meedenkend, schone frietkas, goed assortiment. Geen enkel minpunt, dut TOP

Compleet verzorgde ervaring

Een nette, propere snackwagen en uiterst vriendelijk personeel. Heerlijke snacks en lekkere frietjes. De u17 van Vc Herentals heeft genoten.

Lekkere friet en leuk personeel!

Lekkere friet, uitgebreide keuze aan snacks en allemaal van goede kwaliteit! Personeel heel vriendelijk en meedenkend. Overal top!

Goed en enthousiast team!

Netjes volgens alle afspraken gewerkt. Friet en snacks waren heerlijk. Vriendelijk en ervaren personeel. Zeker voor herhaling vatbaar !

Lekker eten en top service

De frietkraam viel super in de smaak bij onze gasten en we hoefden niet lang te wachten, het lieo als een trein. Een korte tip, een menu ophangen met wat te krijgen is. Veel van onze gasten wisten niet dat er meer dan alleen uit friet en snacks gekozen kon worden.

Geweldige service en echt lekkere friet!

Snackmobiel is een aanrader voor je feestje. Service was geweldig, friet was echt lekker en gasten waren erg positief. Goede prijs/kwaliteit!

Iedereen had zijn buikje vol

De afspraken gebeurden op een manier die ik ik kan omschrijven als vlot,vriendelijk en behulpzaam. De mensen die de wagens bemanden waren vlot en vriendelijk. En vooral hebben we zeer lekkere frietjes gegeten. zeker een aandrader.

Heerlijke friet en super service!

Heerlijk gegeten met zijn allen.

Geweldig, top service en kwaliteit

We hebben heerlijk genoten, frietjes heerlijk, perfect gebakken, snacks van goede kwaliteit. Iedereen op ons feestje heeft heerlijk gesmuld. Dank hiervoor. Complimenten voor Brain

Ze mogen zo weer komen!

We hebben het als heel prettig ervaren, de mannen stelde zich netjes voor, dachten met ons mee en hielpen waar nodig. Groot assortiment waar je uit kon kiezen. Al met al een heeft iedereen genoten en vragen ze al of we het nog een keer doen!

Goede afspraken kunnen maken met het bedrijf. De man die bij ons kwam was vriendelijk en een goede bakker. Op aanvraag werd goed ingegaan.Zeker aan te bevelen

Super!

Lekkere friet , goede snacks! Zeker een aanrader! Degene die voor ons kwam bakken : toppertje!!! Leuke gezellige kerel !

Great

Would recommend

• Would you recommend us? Yes

Snelle reactie en goede kwaliteit

Aanvragen worden snel behandeld. Goede, duidelijke afspraken en kwaliteit.

Geweldige service

Mooi op tijd, heerlijke frite en snacks. Goed verzorgd.

Prettige omgang, goede communicatie volgens afspraak

De frietwagen op ons familiefeest besteld. Prettige en duidelijke communicatie zowel via de mail als op locatie. Goed op tijd en alles volgens afspraak (en meer). Eten was prima verzorgd, mocht het nogmaals voorkomen dan twijfel ik niet om weer te boeken!

Geweldig geregeld

Ik had de snackmobiel geregeld voor een abraham feest. Ze waren netjes op tijd. Vriendelijk tegen de familie en kinderen. Hierdoor hebben wij een onvergetelijke dag kunnen hebben. Super bedankt

Top kwaliteit eten en zeer vriendelijk personeel

Ze denken in alles mee om er een succes en gezellig moment ervan te maken !

perfecte combi gezellig en lekker

Bedrijfsfeestje gehad met met snackmobiel als eet gelegenheid. We hadden de menu Loco down in Acapulco dit is zeker een aanrader. Kleine hapjes wat over de avond werd geserveerd meer als voldoende voor iedereen. Bedank iig en complimenten aan de bediening.

Flexibel, betrouwbaar, vriendelijk en goede kwaliteit!

Wij hebben genoten van het lekkere eten. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader!

De wagen was ruim op tijd, de man die ons heeft geholpen was super goed.

Gezellige dames. We konden eten wat we wilden en het was nog lekker ook. Alleen maar complimenten.

De frietjes waren overheerlijk net als de rest met ongeveer 40 personen genoten ook van de snelle service in 1 woord gewoon top een echte aanrader!

Heerlijke friet en snacks en een super enthousiaste uitbater

Een fantastische afsluiter van onze jaarlijkse familiedag! Veel keuze in snacks en overheerlijke friet. De hele familie (ruim 50 mensen) heeft ervan genoten en niet alleen van het eten, maar ook van de uitbater! Een aanrader!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel