Super gezellig personeel maakte er nog meer feest van

Super leuk en Lekker!

Ons feest was erg leuk en gezellig,zeker toen de snackmobiel ook nog langs kwam!

geweldig

Er was voldoende, gezellige vrouw, kwaliteit is goed. Ik hoop weer tot volgend jaar.

Totaal ontzorgd wat betreft eten op onze familiereünie!

Voor de tweede keer zijn we door de snackmobiel totaal ontzorgd wat betreft eten op onze familiereünie (100 man). Het personeel weet een leuke sfeer neer te zetten en denkt mee. Wij bevelen ze zeker aan!

Heerlijk friet/ snacks/ goede service!

2e keer ervaring met Snackmobiel, heeeeeeerlijke friet en snacks!

Fantastisch!

Wij hadden een super vriendelijke jongen, kan veel tegelijk bakken en iedereen werd heel snel voorzien van patat en snacks. Veel verschillende snacks en alles was erg lekker. We hebben alleen maar lof gehoord van onze gasten. Leuk dat er ook aan de kinderen word gedacht. Een echte aanrader!

Goed verzorgd en lekker

Lekkere friet en snacks, iedereen voldoende gekregen. Zoals het hoort

Geweldig!! Goede service en alles prima geregeld.

Linda en Saskia zijn topvrouwen. Dankjewel!

Fantastisch!

Zeer correct, meedenkend en servicegericht hebben wij Robin en Brian ervaren. De kwaliteit en uitgebreide keuze is zeer goed en de gezonde maaltijd salades waren een groot succes. We kunnen Snackmobiel van harte aanbevelen voor uw particuliere en zakelijke events!

Betrouwbaar, vriendelijk en goede kwaliteit!

Helemaal goed!

Goed geregeld

-Zeer attente heren. -Waren op tijd. -Heerlijke frieten en snacks

Het was goed geregeld en smaakte goed. Top!

Zeer positief.

Heerlijk zonder zorgen met een fantastische frietbakje!

De friet en snacks waren lekker. Ik had nergens omkijken naar. Voor alles werd gezorgd. En wat een topper stond er in de kraam! Lekker vrolijk, goed met kinderen en supervriendelijk. Het enige wat ik achteraf gemist heb, is het snoepzakje voor de kinderen.

Heerlijk, flexibel, komt afspraken na, no nonsense

Voor catering personeelsbijeenkomst lastminute ingeschakeld. Prima kwaliteit

Goed eten, fijne mensen, goede communicatie

De gasten op ons feest en wijzelf hebben genoten van het lekkere eten. Alles was tot in de puntjes verzorgd. We kunnen het iedereen aanraden!

Was super

Een groot succes!

Dit jaar was de verjaardag van onze zoon een groot feest, inclusief snackmobiel! De medewerkers waren op tijd en super vriendelijk. Het eten is erg lekker en ten opzichte van andere snackwagens is het menu zeer uitgebreid (voor het 'basispakket'). Fijn dat er voor de kinderen ook knakworstjes en ijsjes zijn. We hebben alleen maar complimenten ontvangen van de gasten op het feest en kunnen het iedereen aanraden.

top, maar dorst

Iedereen heeft genoten van het eten en de service. Doordat sommige 2 blikjes drinken hebben gepakt hadden sommige mensen geen drinken. Wij hebben liever dat jullie extra drink bij jullie hebben en dat we daarvoor moeten betalen is geen probleem, maar mensen geen drinken geven vind ik vervelender. Dus tip: neem voor de zekerheid altijd extra drinken mee

Grandioos

Supervriendelijk Op tijd Eten zeer goed Snel niet lang wachten Niet eerder stoppen

Onze ervaring was heel goed Ruim op tijd Goede keuze Snelle bediening En lekker!

Prima ervaring, alles dik in orde

Het eten was erg lekker. Alles was keurig schoon. De snackmobiel was keurig op tijd en de medewerkers waren top. Onze gasten waren zeer tevreden.

Goed verzorgd en ruime keuze.

Keurig op tijd hele gezellige mensen in een woord wij zullen zeker deze zeker snackmobiel zeker aan bevelen

Top kwaliteit!

2e keer Snackmobiel besteld. Ze komen op tijd, vriendelijk en vrolijk personeel en super lekker eten! En niet te vergeten, veel variatie in snacks. Absolute aanrader!

Voor herhaling vatbaar

Lekkere frietjes, mooi op tijd, duidelijke communicatie, netjes verzorgd, schone frietwagen Top!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel