Fantastisch!!

Superleuk team, hele fijne service en bovenal een enorm lekker en uitgebreid assortiment aan snacks en comfortfood!! Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest!! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt om er met ons een heerlijke dag van te maken :)

Top geregeld

Gewoon Top en Eten was ook Top

Goede professionele service met een smile en vreselijk lekkeren frietjes

Een goed verzorgde en gezellige ervaring.

Heel enthousiast personeel, goed verzorgd, makkelijk te boeken. Kortom voor herhaling vatbaar.

Duidelijke afspraken. Keurig op tijd en friet en snacks goed en vakkundig bereid.

Geweldig!!

We werden vantevoren netjes gebeld over de verwachtte aankomsttijd. Bij aankomst bleek de satésaus te zijn omgevallen, wat natuurlijk stressvol is met hongerige mensen ;). Ook was er iets mis met het gas. Hij heeft dit mega snel opgeruimd en opgelost. Vervolgens mega snel onze gasten voorzien van lekkere friet en snacks. Écht chapeau!! Ook hijzelf als persoon bleef heel relaxed onder de situatie en bleef lekker spontaan! Iedere gast op onze bruiloft praatte er vol lof over! Dus wij bevelen jullie zeker aan!

Prima verzorgd

Snackmobiel heeft onze kinderen van het startkamp van VV SBC laten genieten van lekkere frites en snacks. Hartelijk dank hiervoor.

Top geregeld netjes voor mekaar

Ik kan alleen maar zeggen dat jullie het goed voor mekaar hebben Afspraak is afspraak en daar hou ik van.

Alles volgens afspraak en prima kwaliteit.

Prima!

super

Gedurende twee uur kon iedereen eten wat hij wilde. We hadden 80 gasten. De snackmobile had snel veel en goed eten voor iedereen klaar. De mensen van de snackmobile waren gezellige en enthousiaste mensen, die leuk contact maakten met de gasten. Kortom goed, lekker en genoeg eten voor een redelijke prijs

Goede service en prima friet!

Zowel het contact vooraf, als tijdens dat de service werd geleverd was klantvriendelijk. De friet en snacks van prima kwaliteit. Voordat Snackmobiel vertrok werd er nog expliciet navraag gedaan of er voldoende was geserveerd en of er nog wensen waren.

Voor herhaling vatbaar

Mooi op tijd, alles zag er mooi en netjes uit, vriendelijk en leuk personeel, goede friet, wij en onze gasten hebben heerlijk gegeten, dank je wel!

Supergoed

Wat een super ervaring was dit. Perfecte frietjes, heerlijke sauzen en zo een grote keuze in snacks. De bediening was supervriendelijk.

Super!

Heerlijke patat en snacks, klaar gemaakt door een super enthousiaste patat bakker. We hebben met 40 personen heerlijk gegeten!

Uitstekend.

Op tijd; zeer correct en vriendelijk. Waar voor je geld.

Super service

Leuke omgang met de kinderen, goede en lekkere snacks en friet. Goede service.

Helemaal volgens verwachting. Frietkot de Koers maakte ons feest compleet

het was allemaal goed geregeld en heerlijk. We hebben er van genoten. Alles kon je bestellen van vegetarisch tot glutenvrij. Er was overal aan gedacht. En na afloop alles opgeruimd. En de kinderen genoten nog van het ijsje.

Fantastisch!

Wij hebben genoten van het gemak, de mogelijkheden en de vriendelijkheid van Snackmobiel. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Top service en lekker.

Een hele positieve ervaring met Snackmobiel. Ik kon tot op het laatste moment nog mijn exacte gasten doorgeven. Iets eerder komen was ook geen probleem. De snacks waren lekker! Voor de kinderen een ijsje na was helemaal top. Snackmobiel is een leuke onderbreking voor een feestavond

Perfecte service en goede kwaliteit

Heerlijk gegeten....leuke vriendelijke jongens ...echte aanrader

Prima goed verzorgd.

Allemaal goed en lekker gegeten, aardige jongens.

Lekker, maar laat

De frietjes en snacks waren lekker, het personeel vriendelijk, maar helaas 1.5 uur te laat.

Elk jaar is het weer super goed geregeld als jullie komen. Er is zoveel keuze en er word aan iedereen gedacht. Joey je was weer top! Super gezellig was het en erg lekker gegeten weer. Tot volgend jaar.

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel