Fantastisch !

Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel!

Wederom fantastisch

Veel keuze Goede kwaliteit Vriendelijke bediening

Super leuke mensen en heerlijke friet!

Al onze gasten waren enthousiast! Wij zijn dan ook ontzettend positief!! Voorafgaand heldere, vriendelijke en snelle communicatie. En ook de afterservice is goed. En niet onbelangrijk het eten was erg lekker!! Echt een kers op onze feest-taart!

Zeer Netjes, Vriendelijk, op Tijd en Lekker

Super service lekker en vriendelijk

Super goede kwaliteit lekkere snacks. Vriendelijke frietbakker.

Perfecte bediening / goede kwaliteit van het eten

Zeer vriendelijk bediend , goed en genoeg te eten , afspraak keurig nagekomen . Echt een aanrader voor een feestje. Prima concept !!

dikke prima

flexibel met een late verandering in de planning. prima friet, genoeg snacks, voor de hele klas (niet te zuinig, geen flauwekul), vrolijke 'bakker'.

geweldig goed lekkere frites en snacks vlugge bediening . super super

Hallo Onze ervaring met met jullie als Snackmobiel geweldig . De bakker die bij ons was heeft het heel goed gedaan vlug goed gebakken frites en snacks . Heel vriendelijk . Super Super Voor herhaling vatbaar maken zeker voor volgend jaar weer een nieuwe afspraak . Bedankt Phil Dirkx

Het was zeer geslaagd goed eten lekker ijsje toe goede service heel erg vriendelijk personeel echt een aanrader

Lekkere friet en gezellige medewerkers

Op het moment dat de friettruck arriveerde was alles goed geregeld. lekker eten, fijne medewerkers, goede sfeer. Het enige puntje was de communicatie vooraf. Een definitieve afspraak met locatie waar de friettruck moet komen op welke dag en welk tijdstip. Dit was een eigen fout door onwetendheid die jullie misschien vaker tegen komen bij niet goed lopende organisaties/ klanten. verder helemaal SUPER!

Lekkere friet met vriendelijk personeel

Gezellige manier van lekker eten tijdens een feestje.

Gastvrij

Veel keuzes in snacks en gastvrije medewerkers

Genoten

Heerlijke frietjes en top bediening.

lekkere frietjes en prettige mensen die het geheel verzorgden.

Wij en onze gasten hebben genoten van de snackmobiel. De kwaliteit van de snacks was uitmuntend.

Geweldig !!1

We hadden 50 man uitgenodigd, en werkelijk iedereen was enthousiast. Eten was erg goed, warm en smakelijk.

Perfecter kan niet!

Alles correct verlopen volgens afspraak, zijn heel betaalbaar in hun verschillende menu's en de verplaatsingsonkosten zijn erg miniem in vergelijking met anderen. Heel vriendelijk personeel en een vlotte bediening. Kortom, bij een volgende gelegenheid zal ik zeker nog beroep doen op hen.

Alles volgens afspraak

Nette bediening en heerlijke friet en snacks hopelijk tot volgend jaar

Netjes op tijd. Goede service. Klein minpuntje ijsjes vergeten voor de kleintjes.

Alleen maar positieve feestgangers hier!!

Goeie service, goeie bakkers! Heerlijke frietjes met een lach. Allen maar positieve feestgangers hier. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!

fijne mensen om mee samen te werken

Goede en gezellige service goed kwaliteit eten

Het feestje kreeg een boost toen de mannen met hun snackmobiel aansloten!

De snackmobiel is zeer verzorgd en je ziet dat kwaliteit op nummer 1 staat! Niets is te veel en alles kan. De twee mannen waren erg enthousiast en gaven deze aanstekelijke enthousiasme door aan het feestvierders. Met een gepaste grap werd het ijs tussen de mannen van de snackmobiel en de feestvierders gebroken. Zeker aan te bevelen! Tot een volgende keer!!

Goed georganiseerd en erg lekkere friet!

De snackmobiel kwam bij ons aan huis voor een verjaardagsfeest voor ca 40 personen. Het contact verliep erg soepel en onze verwachtingen werden waargemaakt! De snackmobiel kwam netjes op tijd (ongeveer 20 minuten eerder om alles klaar te zetten) en de friet was heerlijk! De ijsjes gingen niet op, maar kregen we nog mee om later op de avond uit te delen. Zeker een aanrader!

voor onze "bouwvakborrel" voor de 2e maal een snackmobiel besteld. Ook nu weer lekkere snacks en friet die door het personeel zeer op prijs werd gesteld. Leuke vlotte bediening.

Goede kwaliteit en gezellige sfeer

Afspraak maken ging makkelijk. Offerte was goed en alle afspraken werden nagekomen.

Weer super verzorgd, heerlijke frieten en snacks! Ik zeg tot volgend jaar weer!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel