Heerlijk eten en zeer vriendelijk personeel

Alle gasten op ons feest hebben genoten van jullie eten. Ruime keuze en goede kwaliteit. Personeel uitermate vriendelijk Echt een aanrader!!

iedereen was super tevreden

De frietjes en de snacks waren prima gebakken, iedereen heeft lekker gegeten. de afspraken werden perfect nagekomen. tot de volgende keer zou ik zeggen. mvg Paul

Goede kwaliteit en nette service

Het was heerlijk en alles was naar wens. De friet was af en toe te hard gebakken maar daar waren ook liefhebbers voor.

was top

Alle gasten waren tevreden. Groot assortiment Leuke heren als personeel aan te bevelen bij anderen Heel erg bedankt

Heel goed.

Eten qas heerlijk. Goede bediening

Het was Top, ze waren goed optijd De kwaliteit van de friet en snack waren prima Tot de laatste minuut gebakken en waren vriendelijk naar de klanten Voor een volgende keer denken we aan jullie

Tweede keer dat we gebruik maken van de Snackmobiel. Prettig contact, keurig op tijd, komen afspraken na, vriendelijk personeel en lekkere friet!

Het was weer geweldig

we zijn heel tevreden de friet en snacks waren goed gebakken lekker en goed warm. De frietbakker Dirk een hele fijne rustige geduldige man met extra aandacht voor de kindjes. tot zeker de volgende keer groetjes Joke Smids

Heel goed

Heel lekkere frit, lekker en veel keus aan snacks. Heel proper kraam. Onze friturist Daan was super vriendelijk en behulpzaam!! Tot in België gekomen om ons voetbalfeestje te voorzien van lekkers. Top!!

geweldige service

ze waren keurig op tijd. Zeer vriendelijk personeel, heerlijke frietjes gebakken en prima snacks! Alles werd keurig afgeleverd, de snackmobiel ziet er keurig en fris uit. zeer professioneel. Ik raad iedereen aan om jullie te laten komen. De vegetarische hamburgers waren inderdaad heerlijk. En het ijsje na viel zeer goed in de smaak. Bedankt.

Ruim voldoende keus aan snacks en een hele goede kwaliteit!

Met meer dan honderd man genoten van een uitgebreid assortiment aan snacks en friet. Goede kwaliteit en meer dan voldoende keus. Er werd door de heren aan één stuk door gebakken zodat iedereen aan zijn trekken kon komen. Vriendelijk personeel die op zijn tijd ook in is voor een grapje. Wij hebben met zijn alle genoten!

Fantastisch! Geweldig! En super lekker!

Onze zoon zei dat het de lekkerste friet was die hij ooit had gegeten. Gezellige frietbakker en voldoende keus. Het was een zeer geslaagde verjaardag. Familie en vrienden apten al wanneer weer

Was weer goed

Weer een goede ervaring alles netjes geregeld er waren allee niet zoveel mensen geweest als ik helaas had aan gegeven. maar het was netjes dat jullie wel even bleven wachten. bedankt en tot de volgende keer!!

Top ervaring, zeker voor herhaling vatbaar

Zeer goede en duidelijke communicatie, duidelijke prijzen. Netjes op tijd aanwezig, en het belangrijkste heerlijke frietjes, goede hygiëne. En vriendelijke medewerkers.

Zeer vriendelijke jongens. Alles was goed verzorgd. Bij een volgende keer weet ik Snackmobiel weer te vinden.

Prima service en heerlijk eten!

Netjes op tijd om te starten met eten, vriendelijke bakkers en heerlijk eten. Het was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer geslaagde aanvulling op ons feest

Voor onze scouting opkomst hebben we de Snackmobiel laten komen. Ze communiceren duidelijk, komen afspraken na, denken mee en bovendien is waren de friet en snacks super lekker. Op eigen initiatief hadden ze nog wat lekkers voor de kinderen, super leuk!!

Nadat de wagen door een communicatief misverstandje 45 minuten te laat was is dit ruimschoots goed gemaakt door de leuke bakker en de heerlijk lekkernijen.

Super goed

Alles zeer goed verlopen

Zeer vriendelijke personeel en het eten was super lekker en heel goed verzorgd

Het was helemaal top!

Super vriendelijk en niks was teveel gevraagd! Het was een topdag, mede dankzij snackmobiel.

Daan maakte er een een feestje van om de snack mobiel op locatie te hebben.

Duidelijke communicatie, ruim op tijd laten weten hoe laat de wagen er precies is. Wij hadden Daan en deze kerel maakte het er een echt feestje van om friet te halen.

Top spul en top gozer

5 steren

Klantvriendelijk, gevarieerd echt een feestje!

Wij hebben de Snackmobiel ingehuurd op een afgerond project van onze zaak (GWW) Dit om de desbetreffende bewoners te bedanken voor hun geduld en eventuele overlast die ervaren is tijdens de werkzaamheden. Het werd super leuk ontvangen! Het was wederom goed ondanks we met een grote ploeg waren (80 p) We zijn inmiddels vaste klant en blijven dit ook!

Geweldig,

Wij hebben een heel gezellig tuinfeest geven, mede door snackmobiel is het een groot succes geworden, wat een leuke en gezellige werknemer kwam er bij ons die voor iedereen klaar stond en wat lekkers maakte, dat alles in zijn eentje voor 65 mensen, Daan je bent echt een TOPPER !!!!!!!!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel