Mega vriendelijke en goede organisatie, frietwagen was er op tijd en hebben alles goed verzorgd!

Super fijne organisatie, altijd snelle reactie per mail. Frietwagen was op tijd en heeft alle gasten in mom van tijd voorzien van lekker eten. Vriendelijk personeel!

Geweldig, super, uitstekend!!

Ik dacht dat vorig jaar niet geëvenaard kon worden, want dat was geweldig en de bediening was super. Maar dit jaar was het weer super-de-luxe. De producten heerlijk en goed gebakken en veel keus. De kar was keurig en schoon. De bediening was helemaal top. Geweldige vent!! Aardig, geduldig, klantvriendelijk, snel. Een kind zei tegen hem: "ik wil een frikandel, maar dan wel Halal. En hij zei toen, "dat gaan we speciaal voor jou regelen". Het kind helemaal gelukkig. Nogmaals chapeau, in mijn beleving kan het niet beter! Selina en Mona

Geweldig goed verzorgd!

Zeer uitgebreid. Zelfs ook halal en glutenvrij. Zeer vriendelijk!

Heel vriendelijke jongen, goed assortiment. Gewoon top!

Netjes op tijd, heel goed verzorgd, vriendelijk. Lekker eten. Gewoon super goed!

HET WAS TOP!!

Onze ervaring met snackmobiel op de communie van onze zoon was in een woord TOP! De communicatie vooraf was duidelijk en snel. De keuze was reuze met super goede kwaliteit. En ook de super vriendelijke enthousiaste medewerker die bij ons geweest is maakte het frietjesfeest compleet.

Super!!

Wij zijn super tevreden over de Snackmobiel! Hij was keurig op tijd en het eten werd ook snel klaargemaakt! Mochten wij nog een keer een gelegenheid hebben, dan komen wij sowieso weer terug!

Overheerlijke patat en top service

Voor onze bruiloft op 6 mei, hadden wij een snackkar gehuurd. Helaas had onze snackkar in de file gestaan maar desondanks was hij in een onwijs gezellige bui en heeft onze gasten onwijs goed en bovenal gezellig geholpen. De friet was voortreffelijk, lekker doorbakken ! Top en een echte aanrader !

Prima service en netjes op tijd alles gereed

Geweldig!

Dit is echt zó goed geregeld. Helemaal top!

Erg fijne ervaring

Voor het niet-communiefeest van ons zoontje, een hele fijne ervaring gehad. Een fijne leuke bediening, snel eten klaar. Ideaal voor feestjes. Volgende keer gaan we zeker weer bestellen.

geweldig

Een welkome aanvulling op een mooi feestje

Goed geregeld!

De kwaliteit was goed en alles was netjes geregeld. In overleg langer blijven staan was ook geen probleem.

Optijd, heerlijk en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader. Ik vind het goedkoop voor wat je allemaal krijgt.

Afgelopen donderdag voor het eerst een Snackmobiel naar ons bedrijf laten komen. Het was goed georganiseerd en vooral heel lekker! Alle medewerkers waren super enthousiast over het eten. Nogmaals bedankt voor de goede zorg.

Súper service en lekker eten

Op tijd aanwezig, heel erg gericht op de jarige, goede kwaliteit friet en snacks, bakt lekker door en is super vriendelijk.

Topbedrijf , goede kwaliteit eten voor een bette prijs

Afgelopen vrijdag voor de eerste keer de snackmobiel op ons bedrijf laten komen. En naar ieders tevredenheid kan ik wel zeggen , dus ze mogen zeker terug komen bij ons . 1 tipje misschien , een bordje waarop de extra dingen vermeld staan zoals broodje beenham enz .

Zeer goed, Optijd en lekker eten

Echt goed

Keurig op tijd. Betaalbaar en zeer gastvrij. Erg mooie foodtruck met prima frituur en goede snacks.

Goede service en een geweldige aanvulling van ons jubileumfeest.

Met verschillende medewerkers goed contact gehad. Nadat de kar op de juiste plek stond zelf niks meer hoeven te doen. De gasten hebben heerlijke gegeten en we kregen alleen maar complimenten van alle bezoekers. Achteraf telefonisch contact gehad hoe alles was. Bedankt voor de goede service en dat wij geen omkijken hebben gehad naar het eten op de dag zelf!

Het was top!

De snack mobiel laten komen op onze familiedag! Het viel bij iedereen goed in de smaak! Aardig personeel en alles kon! Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!

We hebben heerlijk gegeten!

Volgend jaar gaan we de snackmobiel weer reserveren. Was weer top!

Gezellige man en goed eten!

Heerlijke friet!

Voor de verjaardag van onze zoon de Snackmobiel gehuurd. Heerlijke friet en snacks, zeer net personeel. Volgend jaar weer!

goede kwaliteit, houdt zich aan de afspraak

lekkere friet en snacks, goede kwaliteit

zeer hygienisch, al het eten was top en goede sfeer.

top ervaring voor een feest van mijn man die 50 jaar werd. erg professioneel en fijn in de omgang. prachtige wagen en zeer netjes. volgende keer ga ik zeker weer reserveren

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel