Goed geregeld allemaal

Groot assortiment, snel, vriendelijk en goed verzorgd!

Zeker aan te raden voor als je iets te vieren hebt.

Leuk personeel! Lekker frietjes en snacks.

Precies waar ik op hoopte. Leuk personeel en lekkere frietjes!

De snackwagen was echt top. De friet en snacks waren erg lekker. Daarom bevelen wij deze snackwagen zeker aan. Een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Niks mis mee!

Onze afspraak stond voor vrijdag 18-02-2022 waarbij storm Eunice over het land raasde. In goed overleg zijn ze met de mobiel naar ons gekomen. We hebben de auto zo neergezet zodat iedereen veilig was en de frieten niet uit de puntzak zouden waaien. We hebben heerlijk gegeten en van alles was op voorraad aanwezig. Ontzettend vriendelijk personeel waar niets te gek voor is. Als het even kan maken we nog een keer gebruik van hun diensten.

Fantastische beleving voor jong en oud

Op de verjaardag van kleinkinderen 2 uur lang de mooie friet en snackmobiel. Hij is niet te groot maar wel helemaal compleet dus kan overal staan. Vriendelijk en vlotte medewerker. Zeer goede kwaliteit producten. Voor herhaling vatbaar.

TOP

Ik ben er zelf niet bij geweest, maar mijn collega's waren erg enthousiast en adviseerden mij om jullie ook bij andere projecten te boeken als dit aan de orde zou komen !

Mijn ervaring met de snackmobiel is goed, snelle mailreactie en goede service!

Vriendelijke frietenbakker en super kwaliteit en service

zeer goede prijs/kwaliteit. Frietenwagen was mooi op tijd. snelle en zeer vriendelijke bediening. we hebben er echt van genoten. Een Hollandse frietenkar in Belgie die gezien mag worden

Wederom Toppie

2de keer bij ons op bedrijf iedereen was te spreken over de kwaliteit van snacks ,sausen en frites. Personeel zag er netjes en verzorgd uit en stond iedereen in verschillende talen te woord.

Zeer geslaagd

Netjes geregeld, mooi op tijd en aan de kar hoefde niemand lang te wachten. Een aanrader en dit doen we zeker nog een keer.

Komen afspraak goed na en prijs/ kwaliteit is goed.

Zie boven.

Was heel lekker, vlot, gezellig

Allemaal super geregeld.

fantatisch

de frietjes en de snacks waren lekker

Ben zeer tevreden, goed eten en gezellige bediening

Top geregeld!

Goed en soepel contact, op afgesproken tijd aanwezig, gingen als een lopende band aan het werk. Geen negatief woord hierover!

Mooi op tijd

Ruim voldoende assortiment

Top gedaan

Leuke medewerker die ons van heerlijke patat en snacks voorzag. Gezellig in de omgang. Zeker een aanrader

Kwaliteit en zeer klantvriendelijk met Super kwaliteit friet en snacks!

Wij raden Snackmobiel aan bij iedereen en wij gaan hun zeker in de toekomst weer uitnodigen om ons personeel blij te maken!

Super service.

Fijne samenwerking, lekker eten en altijd vrolijke medewerkers!

Altijd top geregeld

Fijn personeel, goede snacks en wagens zijn goed verzorgd.

3 de keer en wederom goed

3 dagen voor de datum geboekt, en hafden plaats. Vip menu met zuurvlees ect. Geweldig. Personeel heel goed met buitenlandse gasten 85 % was roemeense. En vertaling ging heel goed en soepel. Dus tevreden, op naar volgende keer

Helemaal super

De aller beste patat, zo lekker en personeel super vriendelijk

Top service!

Top service!

Alles lekker maar tijdplanning fout

De heren waren te vroeg en kwamen elke keer binnen vragen wanneer we kwamen eten en werd er ons verteld dat we nog 15 min hadden. Normaal gaat het perfect met de snackmobiel maar nu was het niet goed geregeld en de jongens waren niet echt vriendelijk

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel