Wat een enthousiaste medewerker en goede kwaliteit. Zeker een aanrader

Goede persoonlijke aanpak en lekker vlot gefrituurd

Alles werd snel en goed geregeld, alle vragen vooraf werden snel en makkelijk via de telefoon afgehandeld. Op de avond zelf verliep alles vlekkeloos. Heerlijke frieten en snacks, plus nog gezellig kunnen praten met de frituurchef. Mocht je een goede frituurkraam willen hebben dan raad ik Snackmobiel zeer zeker aan!

Super lekker

Het eten en de service was super. Compliment aan je werknemer, wat een aardige en gezellige jongen

Heerlijk eten en goede services

Heerlijk eten en goede services

Lekker en zeer vriendelijke mensen!

Keurig op tijd, goed verzorgd, en zeer goed kwaliteit van de producten! Aanrader!

Helemaal top!

Goeie service, mooi op tijd, ruim de keus in snacks, goed gebakken en vriendelijk personeel. We hebben heerlijk gegeten!

Goede afspraken en op korte termijn

Goed verzorgd en klantvriendelijke bediening

Wij maken al jaren gebruik van de diensten van snackmobiel en dat bevalt nog steeds heel goed. De slotdag van ons ruiterkamp wordt afgesloten met de snackmobiel.

Verzorging conform de afspraak

Goede verzorging en helemaal conform de afspraak

Kwalitatief goed, gezellige, goede, geweldige, leuke, relaxte service

Heeeeeel positief

Top geregeld

Mooi op tijd. Vriendelijke gasten Genoeg keuze.

Mooie wagen, lekkere friet en snacks en goede bediening! Voor herhaling vatbaar!

Goed verzorgd met heel vriendelijk personeel

Voor een kleine groep (rond 20 personen) aangevraagd. Netjes uitleg via telefoon en email. De snackwagen ziet er heel verzorgd uit. De snack en friet zijn lekker. Mij persoonlijk smaakte de kipkorn en de nasi niet zoo. Maar goed er is ruime keuze uit nog andere lekkere snacks. De medewerker was heel vriendelijk en probeerde zelfs Duits te spreken voor onze gasten. Bedankt Robin !

top kwaliteit, netjes verzorgt en hele aardige mensen.

Ter afsluiting voor vakantie met alle werknemers de snackmobiel voor de tweede keer voor laten rijden, was voorheen ook erg goed bevallen. Net als vorige keer top kwaliteit! en afval wordt netjes meegenomen. Super geregeld!!

Super lekker gegeten!

Stekker erin pluggen en de rest van de tijd hebben wij geen omkijken gehad! Iedereen was te spreken over de friet en bamischijven. Zeker voor herhaling vatbaar

Prima communicatie en kwaliteit

De afgelopen 4 jaar prima service en kwaliteit geleverd.

Goed verzorgt, lekkere friet, vriendelijke medewerkers

Goed verzorgt, lekkere friet, vriendelijke medewerkers

Heel lekker en goed geregeld!

Alles is heel goed geregeld en een vriendelijke en goede service! Bedankt

Super goede communicatie, lekkere snacks(!), gezellig personeel, top!

Alleen maar positieve punten: - Lekker eten - Goede en snelle communicatie - Gezellig personeel - Vlotte opbouw

goede service vriendelijke ruime keuze is assotiment

Wederom een bijzonder positieve ervaring met de dienstverlening van snackmobiel. Het assortiment is ruim voldoende, vriendelijke bediening en de service is uitstekend. Ik zou zeker een volgende keer weer de snackmobiel op locatie inhuren.

TOP!!

Goed assortiment, schoon, heel vriendelijk personeel. TOP!!

Het eten was uitstekend. Het was allemaal goed verzorgd. En als we weer een feestje houden ,zou de wij jullie zo weer vragen.

Eten goed, snelheid minder.

1 persoon bezetting voor 70 man eten is niet genoeg. Vorige keer 2 personen ging beter.

Lekker en supergoed geregeld

Optijd, snel klaar, lekker, gezellig.

Mooi op tijd, goed voorbereid en geen lange wachttijd, top!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel